Ez a kérdés már korábban is felvetődött, és azt a megnyugtató választ kaptuk, hogy csak az kizáró ok, hogy ha "külsős profikat" alkalmazunk a minél jobb eredmény érdekében, ill ha túl sportszerűtlenül játszunk.Silvanus írta: JA, és Norbi (vagy más aki hallott erről valamit) - félve kérdem: nem veszélyezteti ez (már mint a bajnokságban való indulásunk) a további tornákon való részvételünket??? Csak mert mintha hallottam volna valami olyat, hogy a tornákon csak ténylegesen szurkolói csapatokat látnak szívesen, és a már úgymond bajnokságban edződő gárdákat nem igen?!... Hogy van ez?
ááááh...nem éri meg elmened rá...a végén ugy is szomru lexelBoixos írta:bocsánat, a Roma-lazio lesz okt.23-án.![]()
![]()
a klasszikus nov. 20, madridban.
ő az olasz bajnokság derbyjéről beszélt.gyiko írta:Melyik az az okt.23-i derby? a Madriddal ősszel idegenben játszunk novemberben, nem? egyébként én is kacsingattam felé, akár a Bernabeuban is, de ott 500EUR a legolcsóbb beugró, a visszavágóra még nincs értékesítés, a Nou Campban mennyibe kerülne egy Madrid elleni jegy?
akkor uzsgyi hát a lottózóba!Melkor írta:Derby alatt az espanyol elleni városi derbit értik szvsz.(de nem tuti)gyiko írta:Melyik az az okt.23-i derby? a Madriddal ősszel idegenben játszunk novemberben, nem? egyébként én is kacsingattam felé, akár a Bernabeuban is, de ott 500EUR a legolcsóbb beugró, a visszavágóra még nincs értékesítés, a Nou Campban mennyibe kerülne egy Madrid elleni jegy?
Ja és ha nyerek, akkor befizetek minden itt jelenlévőt egy El classico-ra!![]()
(amire most kicsi az esély, mivel semmilyen szerencsejátékkal nem próbálkozom...
)
Derby alatt az espanyol elleni városi derbit értik szvsz.(de nem tuti)gyiko írta:Melyik az az okt.23-i derby? a Madriddal ősszel idegenben játszunk novemberben, nem? egyébként én is kacsingattam felé, akár a Bernabeuban is, de ott 500EUR a legolcsóbb beugró, a visszavágóra még nincs értékesítés, a Nou Campban mennyibe kerülne egy Madrid elleni jegy?
Csatlakozom a kéréshez!Silvanus írta:
Tudtommal igen!
MÁS! Kérek mindenkit, hogy ne fájdítsa a szívemet ezekkel a barcelonai utakkal, mert én sajnos nem igazán fogok eljutni oda, legalábbis addig még nem, amíg nem nyerek a lottón!?...Életem nagy álma, hogy végre egyszer eljuthassak a szentélyhez, és ha még egy meccset is megnézhetnék.... huhhh, már boldogan halnék meg!!!
Tudtommal igen!Ronaldinho 17 írta:Szombaton lesz a szokásos foci?
melyik oldalon vannak a kispadok? mert én azon a részen ülök, aminek egy része fedettBoixos írta:ígérd meg, h megdobálod a púposok kispadját a nevemben! üvöltsd azt, h a Conti küldi Rómából!Chris írta:...azt is sikerült elérnem, hogy élőben lássam a barca-juve meccset. ....![]()
![]()
ígérd meg, h megdobálod a púposok kispadját a nevemben! üvöltsd azt, h a Conti küldi Rómából!Chris írta:...azt is sikerült elérnem, hogy élőben lássam a barca-juve meccset. ....
De legalább látod a Barca-Juvét!mi még azt sem!Chris írta:hogy még jobban fájdítsam a szívednekem még azt is sikerült elérnem, hogy élőben lássam a barca-juve meccset. én sajnos csak két hetet leszek kint, így nem láthatok egyetlen egy bajnokit sem élőben.