2008.06.10. 22:00:51
Amúgy a jövő csapatáról csak annyit, hogy egy garnitúra 3 évnél tovább ritkán jó, sőt...
Általában ha egy csapatban 3 évnél tovább jó egy támadó, az már ajándék. Mai viszonyok közt egy eredménytelenebb év után jön egy nagy ajánlat, és mindenkit eladnak mindenhol. A Barcánál még fokozottabban igaz ez. Olyan játékosokat adtunk el csodaszezon után , mint Ronaldo, és ment el ingyen Rivaldo szintű klasszis. Mondhatjuk, hogy változnak az idők, de Giovani Dos Santos is bagóért hagyta ott a klubot. Nem nekünk kell a jövő csapatát építenünk, hanem a vezetőknek. Az egyik legtehetségesebb játékost adtuk el,
lehet mondani, hogy nem játszott jól.
Én viszont azt vallom, hogy nem 18-19 évesen kell megváltani a világot, CR is ugyanolyan önző volt ilyen korban, mint Dos, de nézzük meg mire vitte.
Villa pedig szerintem a realban fog kikötni, ők megszerzik maguknak, akit akarnak. Szerintem 100, hogy Cristiano Ronaldo is odamegy aranyáron, amit nem is bánok, a leggerinctelenebb játékos oda kerül, ahova való. Ettől függetlenül bízom benne, hogy egy jó irányító + egy csatár még kerül a Camp Nou-ba, kiváncsi leszek, hogy kiket választ majd a vezetőség.