Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
depth írta:Mondtam én a portugál meccs után, h majd Xavit nézzétek meg
Van der Vaart és Moutinho teljesítménye eltörpült a mostani Xavi mellett. Hihetetlen, h mit művelt ma is. Ilyen meccsek után mindig elgondolkodok, h kapjon még egy esélyt az Iniesta, Xavi, Touré hármas a középpályán. Új edzővel bármire képesek lehetnek.
Ez semmit,viszont azt is mondta,h jövőre tutira odamegy,bár ezt se lehet készpénznek venni,de azért ilyeneekt nem szoktak csak úgy kijelenteni...Zsolti írta:Robinho is csomószor elmondta,hogy mekkora Barcelona drukker....szóval szerintem ez semmit sem jelent.ozsimiki írta:
„Szeretem a Real Madridot, de azt hiszem, túl fiatal vagyok még egy ekkora egyesülethez – vélekedett Benzema.
MR.Barca írta:barca99 írta:Nem tudom mi a posztja, de az ilyen PR szövegekben a pozitívumokat szokták kiemelni... nos a 34/1 gól nem igazán az.![]()
Igazad van ide nem ő kéne hanem Villa vagy Trezegute
Spanyolország - Oroszország 4-1 (2-0), gól: Villa (20., 44., 75.), Fabregas (91.) illetve Pavljucsenko (87.) Klasszikus mester 3-as volt.xbalix írta:Villa kell nekünk!!! Mesterhármas, még ha nem is a klasszikus.
Robinho is csomószor elmondta,hogy mekkora Barcelona drukker....szóval szerintem ez semmit sem jelent.ozsimiki írta:
„Szeretem a Real Madridot, de azt hiszem, túl fiatal vagyok még egy ekkora egyesülethez – vélekedett Benzema.
Aszthiszem tkp a posztja...barca99 írta:Nem tudom mi a posztja, de az ilyen PR szövegekben a pozitívumokat szokták kiemelni... nos a 34/1 gól nem igazán az.![]()
Silvát nem lehet a régi R10-zel 1 lapon említeni. Én egyre jobban úgy érzem h nem ő kell nekünk.Nóbi írta:hát nekem is úgy tűnik, h a Ronaldinho - Eto'o párost párost pótolhatja a Silva - Villa kettős. Halkan jegyzem meg, h ennek 2 okból is örülnék: egyrészt spanyolosítás, másrészt fiatalítás!fcjoc írta:silva szerintem nagyon ügyes volt! d. villa pedig.. hát igen. méghogy nem tudná pótolni eto'o-t.. vicc
Szóval le kell tenni azt az 50 milliót, amit Eto'o-ért és Dinhoért kapni fogunk és máris hozni kell őket, minél előbb!!!
Gio-t télleg ennyiért bűn volt eladni. Én is emlékszem a 18-19 éves Ronaldora. Hát azt mondtam róla h egy semmi. Azt mondták jól cselez meg ilyenek... de télleg semmit nem láttam tőle. Most meg ő az egyik legjobb a világon. Nem biztos h Gio is ilyen jó lesz, de nagyon jó játékos lesz az biztos. Laportáék pár év múlva fogják majd a fejüket!OvaMind írta:Amúgy a jövő csapatáról csak annyit, hogy egy garnitúra 3 évnél tovább ritkán jó, sőt...
Általában ha egy csapatban 3 évnél tovább jó egy támadó, az már ajándék. Mai viszonyok közt egy eredménytelenebb év után jön egy nagy ajánlat, és mindenkit eladnak mindenhol. A Barcánál még fokozottabban igaz ez. Olyan játékosokat adtunk el csodaszezon után , mint Ronaldo, és ment el ingyen Rivaldo szintű klasszis. Mondhatjuk, hogy változnak az idők, de Giovani Dos Santos is bagóért hagyta ott a klubot. Nem nekünk kell a jövő csapatát építenünk, hanem a vezetőknek. Az egyik legtehetségesebb játékost adtuk el,
lehet mondani, hogy nem játszott jól.
Én viszont azt vallom, hogy nem 18-19 évesen kell megváltani a világot, CR is ugyanolyan önző volt ilyen korban, mint Dos, de nézzük meg mire vitte.
Villa pedig szerintem a realban fog kikötni, ők megszerzik maguknak, akit akarnak. Szerintem 100, hogy Cristiano Ronaldo is odamegy aranyáron, amit nem is bánok, a leggerinctelenebb játékos oda kerül, ahova való. Ettől függetlenül bízom benne, hogy egy jó irányító + egy csatár még kerül a Camp Nou-ba, kiváncsi leszek, hogy kiket választ majd a vezetőség.
Ki mondta h a mesterhármas miatt?bati1989 írta:Olyan jó ez az EB!Ha valaki jól játszik akkor páran rögtön biztossá válnak abban, hogy rá van szükségünk!Mindemellett én is nagyon jó igazolásnak tartanám Villa-t, ha Eto'o megy!De nem a mai mesterhármas miatt!xbalix írta:Villa kell nekünk!!! Mesterhármas, még ha nem is a klasszikus.
Szabad fordításban, nem írt alá még senkihez, de ezek a kósza hírek nagyon idegesítik blabla, és a jóbarátjával akarja átrágni magát a dolgokon, hogyan alakul a jövője.Kicker írta:Die ganzen Meldungen nerven nur noch......Ich habe weder bei den Bayern noch bei Barcelona noch bei sonst irgendeinem anderen Verein unterschrieben. Da wird viel spekuliert und geredet. Ich will jetzt meine Ruhe haben, um mir zusammen mit meinem Freund und engsten Vertrauten Niki Spilevski Gedanken über meine weitere Zukunft zu machen.
Ámen! A Kuppában is milyen gólt tallált már ellenünk! 3 védő közt becsúszva bevarrtabati1989 írta:Olyan jó ez az EB!Ha valaki jól játszik akkor páran rögtön biztossá válnak abban, hogy rá van szükségünk!Mindemellett én is nagyon jó igazolásnak tartanám Villa-t, ha Eto'o megy!De nem a mai mesterhármas miatt!xbalix írta:Villa kell nekünk!!! Mesterhármas, még ha nem is a klasszikus.