Élő közvetítések 08/09
Sziasztok! Az első félidőből 15 percet láttam és hát abál az Espanyol:S Valaki megtudná mondani h Rafa-val mi lett? Meg egy linket pls...kösszi!!
- Zokneenho
- Jugador d'estrella
Jajj,télleg:(
Sport2-t néztem.Odakapcsoltam valencia meccs.pehh,de néztem neten:D
Sport2-t néztem.Odakapcsoltam valencia meccs.pehh,de néztem neten:D
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
- Zokneenho
- Jugador d'estrella
sziasztok
jól tudom,hogy a spourt1 a második félidőt közvetíti,élőben?
Az első kimarad,és rögtön ezt nyomják le?
jól tudom,hogy a spourt1 a második félidőt közvetíti,élőben?
Az első kimarad,és rögtön ezt nyomják le?
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
WTFVarga Tamás írta:Hleb pedig a gyenge meccsen is ki tud lógni - lefelé

Visca el Barca

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- barca52
- Jugador d'estrella
Rég láttam ilyen rossz meccset. Akárhogy is, a B csapat játszik...egyenként jó kiegészítő embereknek, de együtt nem sokra képesek. Hleb még mindig borzasztó, egy-két jó megoldása volt. Az a baj vele, hogy hiába csinál meg jól egy cselt, utána eladja a labdát. Nem tudom, miért van egyáltalán a keretben. Kéne Messi és Xavi a középpályára 

-
- Director del Fútbol
Még szerencse h nem szerepelt tippmixemen mert ideges lettem volnaVarga Tamás írta:Már 3-2 a Valenciának.lluisllach89 írta:Közben Baraja egyenlít a végén, Valencia-Sevilla 2-2, Inter-Roma 2-1 nyertem tippmixenHát ez a félidő... Hiszem h Pep akár minőségi csere nélkül fel tudja rázni őket, és akkor legalább Messi meg Xavi pihenhet...
Viszont! Az espanyol játékában benne van a gól, és 1-0 iszonyat rossz eredmény lenne, muszáj gólt lőnünk idegenben! Majd később legyen csere ne a félidőbe, ha kell jöjjön azért Messi és büntessen!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez így van Tamás, ez egyértelmű. Ez természetesen nem az a csapat amely eddig szárnyalt, de azt hiszem ma nem is cél ez feltétlenül. Lehozni a meccset egy jó eredménnyel-ez akár lehet x is-miközben a kulcsemberek pihennek egy picit. Ami Messit illeti, szerintem sem kell többet játszania ma, az utóbbi időben kapott olyan belépőket, hogy a hajam égnek állt. Ne kelljen attól rettegni, hogy jön egy hentes, és betegszabira küldi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nézzük meg, milyen felállásban játszunk, és ez alapján mondjunk véleményt. A kezdő láttán én biztos voltam benne, hogy itt ma nem a Barca-gálaelőadások 23. részét látjuk, hanem egy megerősített középpályával felálló Barca küzdelmes meccsét.
A csatársor teljesítménye azért értékelhetetlen, mert nincs olyan középpálya, amelyik Bojant kellően támogatni tudná. Hleb pedig a gyenge meccsen is ki tud lógni - lefelé. Victor Sáncheznek volt egy-két bakija, de nem venni észre, hogy a pályán lenne - egetrengető hibája nem volt. Szerintem.
Pinti magabiztos, mint ahogy Syl és Puyol is. Cáceres is jól megoldja a feladatát, egy kisebb megingása volt, mikor olyan sután rúgta el a labdát.
A középpályára kellene Xavi Gudjohnsen helyére. És ha nyerni akar Pep, akkor Messit is behoznám az utolsó 20-25 percre. Többre nem, nehogy lerúgják ezek a favágók.
FORCA BARCA!
A csatársor teljesítménye azért értékelhetetlen, mert nincs olyan középpálya, amelyik Bojant kellően támogatni tudná. Hleb pedig a gyenge meccsen is ki tud lógni - lefelé. Victor Sáncheznek volt egy-két bakija, de nem venni észre, hogy a pályán lenne - egetrengető hibája nem volt. Szerintem.
Pinti magabiztos, mint ahogy Syl és Puyol is. Cáceres is jól megoldja a feladatát, egy kisebb megingása volt, mikor olyan sután rúgta el a labdát.
A középpályára kellene Xavi Gudjohnsen helyére. És ha nyerni akar Pep, akkor Messit is behoznám az utolsó 20-25 percre. Többre nem, nehogy lerúgják ezek a favágók.
FORCA BARCA!

- Andris
- Adminisztrátor
Azért milyen gyenge csapatot is össze lehet állítani ebből a keretből...
Majd Messi vagy Xavi megoldja. szvsz egy játszótárs elég Iniestának, bár Hlebben még bíznék, de nem érzi a passzokat továbbra sem, hiába jók azok az elgondolások.

Majd Messi vagy Xavi megoldja. szvsz egy játszótárs elég Iniestának, bár Hlebben még bíznék, de nem érzi a passzokat továbbra sem, hiába jók azok az elgondolások.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- don gamper
- Capitá del Barça
Sajnos nem... valencia rugott egyetlluisllach89 írta:Közben Baraja egyenlít a végén, Valencia-Sevilla 2-2, Inter-Roma 2-1 nyertem tippmixen![]()

- Rikinho20
- Jugador d'estrella
hát én nagyon csalódott vagyok... rég láttam ilyen rosszul játszani a csapatot... semmi elképzelés... végig a mi térfelünkön megy a játék... talán egy veszélyesebb kapuralövés volt iniestának
minden második percben pinto-nal a labda... és még húzzák is az időt (pl.: pinto, caceres...) egy pozitívum: busqets nagyon jól tolja... de muszáj lesz pep-nek bedobnia messit meg xavit... 

Elején tudtuk tartani a labdát, voltak biztató megmozdulások.
Sajnos a második részre inkább a hazaiak akarata érvényesült.
Ott ül a padon Messi és Xavi, számitok rá, hogy be fognak majd állni.
Sajnos a második részre inkább a hazaiak akarata érvényesült.
Ott ül a padon Messi és Xavi, számitok rá, hogy be fognak majd állni.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Eddig úgy játszunk, ahogy a madrid szokott. Ami eszembe jut a teljesítményünk láttán, az a fűrészpor. Persze nem kell mindenáron nyerni, lesz még egy visszavágó, csak jó lenne ha a továbbjutást már itt megalapoznánk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Gyengék vagyunk, igazából az a legnagyobb probléma, hogy nincs egy szervező a középpályán, szervezetlen támadásokat vezetünk, ezzel magyarázható az is, hogy nem tudunk helyzeteket kialakítani. Mindenképpen behoznám Xavit, mert ha így marad a dolog, akkor azt fogjuk elérni, hogy fog lőni egy gólt az Espanyol.
- Deus
- Boixos Nois
Vége az első félidőnek... Ez siralmasan gyenge volt... Megüt a guta Sanchez miatt... Hihetetlen, hogy Pep bizik benne.
második félidőben külggye be Messit meg Xavit!
Persze számitottam egy ilyen meccsre egy ilyen kezdősorral, de hogy ennyire unalmasra már nem számitottam...
második félidőben külggye be Messit meg Xavit!
Persze számitottam egy ilyen meccsre egy ilyen kezdősorral, de hogy ennyire unalmasra már nem számitottam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2009.01.21. 22:50:07-kor.

-
- Director del Fútbol
Közben Baraja egyenlít a végén, Valencia-Sevilla 2-2, Inter-Roma 2-1 nyertem tippmixen
Hát ez a félidő... Hiszem h Pep akár minőségi csere nélkül fel tudja rázni őket, és akkor legalább Messi meg Xavi pihenhet...
Viszont! Az espanyol játékában benne van a gól, és 1-0 iszonyat rossz eredmény lenne, muszáj gólt lőnünk idegenben! Majd később legyen csere ne a félidőbe, ha kell jöjjön azért Messi és büntessen!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Nem kellenek a károgó hsz-ek,ez most nem az a csapat és nem az a meccs amely elkápráztat minket..Majd lesz még olyan is.Most a lényeg egy jó eredmény..
sztem Messi be fog állni, emiatt nem aggódok, de egyetértek, ma jó egy döntetlen is