Los Banditos írta:Oleguer simán beférhetne a Lúzer FC-beDe most tök komolyan!Az elöbb is úgy bőrözte be D'Alessandro hogy már csak nevetni tudok rajta
![]()
JAJA!!! én is azon röhögtem

Los Banditos írta:Oleguer simán beférhetne a Lúzer FC-beDe most tök komolyan!Az elöbb is úgy bőrözte be D'Alessandro hogy már csak nevetni tudok rajta
![]()
41. perc 0-0Tibi1982 írta:eredmény?
ozsimiki írta:
Oli+Gyula is kezdhát remélem most pozítív meglepetést nyújtanak,szükség lenne egy jó teljesítményre tőlük is! Nem lehet hibázni! Kell a 3pont!
FORZA BARCAAA!!!
U.i.: Élő közvetítések topic![]()
![]()
Oli+Gyula is kezdvarga tamás írta:Oleguer a kezdőben? Ez egy hatalmas hiba lenne, oli Zambrotta helyett. Ha ez így van, Rijkaard nem teljesen oké. Én ezt nem hiszem, ha mégis, akkor még nehezebb lesz a meccs, mint gondoltam. Megmondom őszintén, hogy oleguerre nem vagyok kiváncsi.Los Banditos írta:A várható kezdőcsapat az FCBarcelona.com szerint.:
Valdés-Oleguer-Puyol-Thuram-Márquez-Xavi-Iniesta-Deco-Messi-Ronaldinho-Giuly
![]()
Sima vereség...
NA MOST MÁR TÉNYLEG EL KELL KÜLDENI FRANKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Los Banditos írta:A várható kezdőcsapat az FCBarcelona.com szerint.:
![]()
Sima vereség...
Oleguer a kezdőben? Ez egy hatalmas hiba lenne, oli Zambrotta helyett. Ha ez így van, Rijkaard nem teljesen oké. Én ezt nem hiszem, ha mégis, akkor még nehezebb lesz a meccs, mint gondoltam. Megmondom őszintén, hogy oleguerre nem vagyok kiváncsi.Los Banditos írta:A várható kezdőcsapat az FCBarcelona.com szerint.:
![]()
Sima vereség...
Hát, én nem vagyok olyan biztos a madrid hazai győzelmében, látván az osasuna csütörtöki leverkuseni játékát. Bár, lehet, hogy elfáradtak, de akkor is megizzasztják a margitot.visca el barca írta:feltétlen hozni kell a meccset, mert a sevilla, meg a margit biztos nyerni fog otthon.
VISCA EL BARCA!
Classicoról hogy tudtál lemaradniZozzy 5 írta:Sajnos én is lemaradok a mai meccsről(is).grecki írta: Valószínű ma sem fogom látni a meccset, nem is tudom mikor fordult elő utoljára, hogy zsinórban kétszer is lemaradjak a bajnokikról...![]()
![]()
![]()
![]()
Ősszel kb a meccsek felét tudtam csak megnézni, szerencsére mivel tavasztól többet ad a sport 1 így több meccset is látok. De pl tavasszal is olyan meccsekről maradtam le mint a Classico![]()
Ti hogy vagytok ezzel?
Sajnos én is lemaradok a mai meccsről(is).grecki írta: Valószínű ma sem fogom látni a meccset, nem is tudom mikor fordult elő utoljára, hogy zsinórban kétszer is lemaradjak a bajnokikról...![]()
![]()