Könyörgöm Frank, SAVIOLÁT rakd be az Eto'o helyére!!! Mert így a tuti...
de ha Guddy vagy Gyula (sajnos az utóbbiban vagyok biztos) kezdőben van, akkor szevasz....

Ahogy látom nem csak én tartom elképzelhetetlennek ezt a felállástDos Santos írta:Nem tartom elképzelhetetlennek hogy Eto'o kiválásával Rijkaard a Giuly-Ronaldinho-Messi hármast küldi pályára
De sztem Rijkaardtól kitelik, hogy a Messi, Ronaldinho, Giuly hármassal fog felállni
Nem tartom elképzelhetetlennek hogy Eto'o kiválásával Rijkaard a Giuly-Ronaldinho-Messi hármast küldi pályára.Ronaldinhot meg feltolja középcsatárnak,aminek az lesz a vége, hogy végig fogja szenvedni a meccset,mivel nem mozog túl sokat(Eto'o-hoz képest),így kevés labda jut el hozzá.grecki írta:De ha Eto'o kiesésével Giuly-t teszi be a kezdőbe...
Akkor legalább most kapjon esélyt Saviola, esetleg Gudjohnsen.
Los Banditos írta:Holnap 20:00-korÉlőben adja a SportKlub.
Már mért hanyagolnánk? Had beszéljünk már róla! Szerintem egyáltalán nem mondott csődöt.Zozzy 5 írta:Hanyagoljuk már ezt a 3-4-3at! Össz-vissz 1 azaz 1 meccsen jött be, a többin csődötmondott. Azthiszem innentől nincs miről beszélni.
Szokásos nyilatkozat egy kisebb csapat edzőjétől...altatás is benne van,+ha kikapnak akkor ő megmondta,h nehéz lesz,ha nyernek,akkor meg Ő az IstenGame90 írta:A legtöbb edző ezt nyilatkozná sztem
Így van, ráadásul úgy még kevesebb a játék szélen, mert nincs szélsővédő, aki felfutna. Így meg az ellenfél jobban tud figyelni a belső emberekre. Szóval 3-4-3 -ban elvileg több, gyakorlatilag kevesebb emberünk van a támadásoknál, és azokat is könnyebb lefogni.barca99 írta:Én nem szeretem azt a felállást, mert Iniestát nagyon kiveszi a támadásokból. Nem működik vmi jól, a kp-knek nagyon vissza kell húzódni, ha labdát akarnak kapni.
[cenzúra](ozsimiki írta:Aha,Zambi is nyilatkozta,fent is volt az oldalon,hogy Ő abban a rendszerben nem lehetne védő!
A legtöbblionelmessi19 írta:Muringyó nem. És Capello sem.
Ha jól értettem a dolgot, akkor kb. ez van. Eléggé be van [auto_cenzúra] tőlünk a ZaragozaEl Mundo Deportivo írta: Viktor Fernandez, a Zaragoza trénere rendkívül elismerően nyilatkozott meg az R.E.M. hármasról:
"A Barcelona fantasztikus, mágikus támadó hármassal rendelkezik, amely rendkívül félelmetesen hat, főleg, hogy ha a hámassal a pályán elért eredményeket is megtekintjük.
A Barca a tridentével, és rendkívül jó formával érkezik a La Romaredába, így rendkívül nehéz dolgunk lesz, de reménykednünk kell!"
Szerintem is 3-1re nyerünk, meglehetősen simán. Samu, Ronaldinho és Messi góljaival. Azaz mindhárman egyet-egyet, testvériesenGame90 írta:
Egyébként a tippem 3-1 ide.
Na, ebben egyetértünklionelmessi19 írta:De bőven jobbak volnánk 3-4-3ban Zambival, mint Presas barátunkkal...