A Magyar Barca!
-
- Entrenador del Barça
Sajnos ez lesz a vége, mert kezdünk sokan lenni és ha komolyan fogják limitálni a csapatot akkor sokan nem tudnak játéklehetőséget kapni.
Ezért egy vállalkozó szellemű emberke elvállalhatná a csk megbizást és megalakíthatná a "B" keretet.
Ja meg a köv. tornára selejtezőjére is jelentkezni kellene.
Ezért egy vállalkozó szellemű emberke elvállalhatná a csk megbizást és megalakíthatná a "B" keretet.
Ja meg a köv. tornára selejtezőjére is jelentkezni kellene.
-
- Entrenador del Barça
Én is javaslom a B-csapat létrehozását,hogy mindenki aki szeretne tétmeccseken is játszhasson,az azért mégis más 
Ott is elvállalná valaki a csk szerepét,bár lehet hogy csak így leírni ilyen egyszerű,viszont sokan vagyunk,és a következő tornán már mi "csak" 15-en lehetünk...

Ott is elvállalná valaki a csk szerepét,bár lehet hogy csak így leírni ilyen egyszerű,viszont sokan vagyunk,és a következő tornán már mi "csak" 15-en lehetünk...
Tisztelt Fórumozók!
Ezúton közlöm hogy a Hungarian FCB kerete (15 fő) megvan, sőt néhány fővel már túl is léptük azt.
A Szurkolói Tornákon való részvétel emígyen tehát biztosítottnak látszik azon játékosokból, akik az előző (sorrenben a VI.) Szurkolói Tornán részt vállaltak a sikerből.
Tehát:
Sajnos nem tudok már több embernek helyet biztosítani a Csapatban ezeken a megmozdulásokon.
De:
A hétvégi játék (minden szombat 17-19-ig Csepelen, a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermében) idején MINDEN BARCELONA KEDVELŐT SZERETETTEL VÁROK, aki egy jót szeretne focizni velünk!
Bárkinek, bármilyen kérdése van felteheti azt a gnorbert@freemail.hu-n!
Más!
Augusztus 7-én vasárnap este 8 órától barátságos meccset játsszunk a FENERBACHE Csapatával Csepelen.
Találkozó 19:30-kor a (fent említett) suli előtt (kb. 19:45-ig vár az utolsó autó)!!
üdv
gnorbert
Ezúton közlöm hogy a Hungarian FCB kerete (15 fő) megvan, sőt néhány fővel már túl is léptük azt.
A Szurkolói Tornákon való részvétel emígyen tehát biztosítottnak látszik azon játékosokból, akik az előző (sorrenben a VI.) Szurkolói Tornán részt vállaltak a sikerből.
Tehát:
Sajnos nem tudok már több embernek helyet biztosítani a Csapatban ezeken a megmozdulásokon.
De:
A hétvégi játék (minden szombat 17-19-ig Csepelen, a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermében) idején MINDEN BARCELONA KEDVELŐT SZERETETTEL VÁROK, aki egy jót szeretne focizni velünk!
Bárkinek, bármilyen kérdése van felteheti azt a gnorbert@freemail.hu-n!
Más!
Augusztus 7-én vasárnap este 8 órától barátságos meccset játsszunk a FENERBACHE Csapatával Csepelen.
Találkozó 19:30-kor a (fent említett) suli előtt (kb. 19:45-ig vár az utolsó autó)!!
üdv
gnorbert
-
- Entrenador del Barça
Grámán Norbert és inkább a telszámát adom meg a gyorsabb ügyintézés kedvéért. 06204200668.machine írta:kivel kell kapcsolatba lepnem sajna nem vagyok mindig net kozelben-ja es miert nem tudok privizni_?
A heti focik pedig minden szombaton Csepelen a II.Rákóczi F.u. iskolában van (ha hévvel jöttök akkor a Karácsony S. u. megállónál kell leszállni, de a BKV-ról már lehet látni az épületet)
És nem a TANÁCSHÁZ u. leszállni,mert- ott is van egy iskola-akkor lesz egy kis séta!
Szóval szombaton minden új és régi csapattársat várunk szeretettel.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Te se tudsz?! Áhh... 1 perc.machine írta:kivel kell kapcsolatba lepnem sajna nem vagyok mindig net kozelben-ja es miert nem tudok privizni_?

Amúgy gnorbert-tel kéne kapcsolatba lépni megtalálod az íméljét itt vmerre.
kivel kell kapcsolatba lepnem sajna nem vagyok mindig net kozelben-ja es miert nem tudok privizni_?
ok-ird meg mikor vannak a derbyk es hol azt megyek. 

Amúgy engem is érdekelne, milyen időközönként szoktatok játszani? Mennyi az átlagéletkor??? 19 évesen pályára is léphet az ember vagy csak a labdákat cipeli a szertárba?
-
- Entrenador del Barça
csak kerettag lehetsz 

na ha van ra mod es lehetoseg szivesen lennek keret tag a csapatban. 

-
- Entrenador del Barça
Megleszünk,én is hozok egy embert!
Na végül mégis tudok menni, szal rám számíthattok, és gyertek ha tudtok, mert nem akarok túl sokat futni 

Na srácok, jó lenne tudni hogy hányan leszünk ma focin, mert én tudnék vinni embereket. Kettőt biztos viszek.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA