PerszeGame90 írta:Zambrotta sztem a 3 védős felállásban jobb lenne, mint Oleguer. De az az igazi, ha a 3 védős felállásban a 3 védő eredetileg belső védő.lionelmessi19 írta:De nem gondoljátok komolyan, hogy nem tudná ellátni a feladatát...!?

PerszeGame90 írta:Zambrotta sztem a 3 védős felállásban jobb lenne, mint Oleguer. De az az igazi, ha a 3 védős felállásban a 3 védő eredetileg belső védő.lionelmessi19 írta:De nem gondoljátok komolyan, hogy nem tudná ellátni a feladatát...!?
Zambrotta sztem a 3 védős felállásban jobb lenne, mint Oleguer. De az az igazi, ha a 3 védős felállásban a 3 védő eredetileg belső védő.lionelmessi19 írta:De nem gondoljátok komolyan, hogy nem tudná ellátni a feladatát...!?
Aha,Zambi is nyilatkozta,fent is volt az oldalon,hogy Ő abban a rendszerben nem lehetne védő! Szóval marad kp,akkor meg ott lenne vmi féle bontásgrecki írta:Szerintem Zambrottának ebben a felállásban csakis a középpálya valamelyik szélén lehetne helye. Akkor pedig megint dőlne a három kp egyszerre játszatása. Szerintem ez sehogyan sem lenne jó...Game90 írta:Viszont, akkor hol fog Zambrotta játszani?
Szerintem Zambrottának ebben a felállásban csakis a középpálya valamelyik szélén lehetne helye. Akkor pedig megint dőlne a három kp egyszerre játszatása. Szerintem ez sehogyan sem lenne jó...Game90 írta:Viszont, akkor hol fog Zambrotta játszani?
Lehet, nem tudom. Ha egyedül vagyok, ha nem, Én látok benne fantáziát.Game90 írta:Talán ezzel egyedül vagy a fórumonlionelmessi19 írta:ezek miatt látok fantáziát az egészben még... bár nem sikerültek ezek a meccsek a legjobban.![]()
De, ha összegezzük a 3-4-3-as felállásban elért eredményeket: 2 győzelem - 1 x - 1 vereség. Ez jó teljesítmény.
De sztem a csapatnak jobban fekszik a 4-3-3
Talán ezzel egyedül vagy a fórumonlionelmessi19 írta:ezek miatt látok fantáziát az egészben még... bár nem sikerültek ezek a meccsek a legjobban.
Megpróbáltuk a 3-4-3-at, sztem jobb a 4-3-3.lionelmessi19 írta:Szerintem meg a 3-4-3at is meg lehetne próbálni még párszor. Ha nem próbálgatjuk, akkor semmi nem lesz belőle.
Nem tudom, nem állítom magamról, hogy egy taktikai zseni vagyokgrecki írta:Szerintem sem kell erőltetni ezt a három védős felállást. Maradjon csak a szokásos hadrend. Decónak pedig szerintem ugyanaz a szerepköre, mint a két spanyolnak. Max, kicsit látványosabb focira képes...már amikor. Mostanában ugye nem nagyon...
Na majd akkor ok,most meg egyikőküknek padozni kell vmennyit,akkor padozni kell,meg kell nyerni a Bajnokságot,nem pedig rizikózni,csak azért,hogy ne lássuk őket 50percig a padonlionelmessi19 írta:Csak akkor meg nagyon rossz nézni, h Ini vagy Xavi a padon csücsül. Azt is rossz lenne, ha Deco lenne ott.
És ez így rossz. Sztem ha sikerül jövőre igazolnunk rendes középső védőt, akkor ő, Thuram és Puyol lesznek, és azzal már lehetne 3-4-3at is játszani! Talán...
Márpedig nem fogja. Ő az, akit nem lehet kihagyni, mert egyáltalán nem ugyanaz a szerepköre, mint a másik kettőnek. Szerintem Iniesta és Xavi felváltva játszhatnának rotálvi, illetve játszhatnánk 3-4-3at is néha.grecki írta:Padozzon már egyszer legalább Deco... Komolyan kiborulok, hogy Rijkaard nem képes egyszer leültetni a seggére és a bombaformában játszó Iniest meg ott kuksolhat a fényévekkel gyengébb Oleguer, Giuly és Gudjohnsen mellett...