Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerinted van fogalma arról, hogy ki az a Szálasi?Varga Tamás írta:Remélem, elnyeri méltó büntetését, egy kis börtönt, magánzárkával, és utána örökös kiutasítást. Egy elkorcsosult, mentálisan retardált ember, aki szégyent hoz a Homo sapiens sapiens-re.bouba írta:Pont egy éve regisztráltam!![]()
Más: Nézte valaki tegnap a Magyar ATV-t este?
Az volt a téma h F. Pákó egy rádióműsorban szidta a zsidókat,cigányokat + Hitlert meg Szálasit éltette![]()
Nemrossz kis játék
Remélem, elnyeri méltó büntetését, egy kis börtönt, magánzárkával, és utána örökös kiutasítást. Egy elkorcsosult, mentálisan retardált ember, aki szégyent hoz a Homo sapiens sapiens-re.bouba írta:Pont egy éve regisztráltam!![]()
Az volt a téma h F. Pákó egy rádióműsorban szidta a zsidókat,cigányokat + Hitlert meg Szálasit éltette![]()
Vagy egy repülőjegy hazaLos Banditos írta:Nem hiszem, hogy tisztába van azokkal, amiket mondott. Nyilván valaki a fülébe rágta, hogy pénzért elmondja ezt. Már a magyarrá-avatásánál is megmutatta, hogy kijár neki a szegénységi bizonyítvány.bouba írta:Pont egy éve regisztráltam!![]()
Nem hiszem, hogy tisztába van azokkal, amiket mondott. Nyilván valaki a fülébe rágta, hogy pénzért elmondja ezt. Már a magyarrá-avatásánál is megmutatta, hogy kijár neki a szegénységi bizonyítvány.bouba írta:Pont egy éve regisztráltam!![]()
most éppen úgy megrohantak, hogy déltől eddig pörögtem.Game90 írta:Zoli, ahogy látom ráérsz a munkahelyeden...Vito írta:beszállok
124.300 RvP![]()
Nekem idáig 37ezer a csúcsom Drogbával![]()