Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Oksantiimperialista írta:Ezt nem úgy kell nézni, h a Barcát lefitymálta-e vagy sem. Attól még igenis elfogult, csak nem Barca-Madrid viszonylatban, hanem brazil-nem brazil viszonylatban. Nem csak a Barcán keresztül lehet szemlélni a (foci)világot!Zozzy 5 írta:2. Hegyi Iván is csak akkor dicsőítette a Realt amikor lehetett. Én azért mostanság is meghalgatom a véleményét a reallal kapcsolatban és egyáltalán nem elfogult. Ő is el van borzadva, ugyan úgy mint a többi Real szurkoló. Másrészt pedig egyszer nem hallottam hogy a Barcát lefitymálta volna mert ő Real drukker.
Az lehet, hogy nincs megelégedve, meg is értem. Viszont ő egy kommentátor, ennyire nem szabadna szabadjára engednie a nyelvét. Vagy ha igen, akkor tegye meg azt más meccseken is.antiimperialista írta:Az nyilvánvaló, hogy gyenge kommentátor, én se állítottam, hogy jó.Rivaldo11 írta:Valamit akkor kellene tennie, hogy a real istenítést, és az idióta átigazolási pletykákat mellőzve-amire ő 3 lapáttal ráteszi a saját sületlenségeit-hogy elfogadhatóan, a csapatot nem lehúzva közvetítsen?
Óriási Barca drukkrer...lehet.
De hogy rendkívül gyenge kommentátor, az viszont biztos.
De akkoris nagy Barca-drukker, asszem bejáratos is a Nou Campba, meg bizonyos játékosokat személyesen ismer...
Az, hogy nincs megelégedve azzal, amit a Barca meccsein idén lát, nem meglepő. Nemcsak az szurkolhat egy csapatnak, aki állandóan csak dicsérni tudja azt.
Az nyilvánvaló, hogy gyenge kommentátor, én se állítottam, hogy jó.Rivaldo11 írta:Valamit akkor kellene tennie, hogy a real istenítést, és az idióta átigazolási pletykákat mellőzve-amire ő 3 lapáttal ráteszi a saját sületlenségeit-hogy elfogadhatóan, a csapatot nem lehúzva közvetítsen?
Ezt nem úgy kell nézni, h a Barcát lefitymálta-e vagy sem. Attól még igenis elfogult, csak nem Barca-Madrid viszonylatban, hanem brazil-nem brazil viszonylatban. Nem csak a Barcán keresztül lehet szemlélni a (foci)világot!Zozzy 5 írta:2. Hegyi Iván is csak akkor dicsőítette a Realt amikor lehetett. Én azért mostanság is meghalgatom a véleményét a reallal kapcsolatban és egyáltalán nem elfogult. Ő is el van borzadva, ugyan úgy mint a többi Real szurkoló. Másrészt pedig egyszer nem hallottam hogy a Barcát lefitymálta volna mert ő Real drukker.
1. A magyar focit lehet is szidni; most végre lehet látni vmi kis fellángolást Várhidinek meg a fiataljainak köszönhetően, de egyébként még most is a béka feneke alatt vagyunk!antiimperialista írta: hegyi iván huszonakárhány éve abból él, hogy istentelenül szidja a magyar focit, míg a Real Madrid játékosait, meg úgy általában a brazilokat dicsőíti. Elfogulatlanságról tehát vele kapcsolatban szó sem lehet.
Farkas és Horváth Feri közül inkább az előbbi közvetítse a meccseinket, mert Feri barátunk amiket mond meccsek közbeRivaldo11 írta: Valamit akkor kellene tennie, hogy a real istenítést, és az idióta átigazolási pletykákat mellőzve-amire ő 3 lapáttal ráteszi a saját sületlenségeit-hogy elfogadhatóan, a csapatot nem lehúzva közvetítsen?
Valamit akkor kellene tennie, hogy a real istenítést, és az idióta átigazolási pletykákat mellőzve-amire ő 3 lapáttal ráteszi a saját sületlenségeit-hogy elfogadhatóan, a csapatot nem lehúzva közvetítsen?antiimperialista írta: Farkas Norbi tényleg elfogult, ő óriási Barca-drukker.
Nekem mind1 hogy ő mit mond magáról, hogy ő Barca vagy Real drukker.antiimperialista írta:Farkas Norbi tényleg elfogult, ő óriási Barca-drukker. Mivel ezt már nem egyszer kitárgyaltuk, jó lenne, ha nem írnátok ilyen butaságokat.Zozzy 5 írta:...parádézhattunk is volna és nem kellett volna Farkas Norbi elfogult kommentálást halgatnunk.
Farkas Norbi tényleg elfogult, ő óriási Barca-drukker. Mivel ezt már nem egyszer kitárgyaltuk, jó lenne, ha nem írnátok ilyen butaságokat.Zozzy 5 írta:...parádézhattunk is volna és nem kellett volna Farkas Norbi elfogult kommentálást halgatnunk.
Barca - Depor végén egy smsBodi írta:Off:
Elmondaná valaki,hogy mi volt az sms-es dolog?
Tényleg ért a focihoz, főleg a brazilokkal van jó barátságbanozsimiki írta:Na komolyra fordítva,lehet ért vmit a focihoz,de ne legyen már akkor nyomi,hogy egy Barca meccsen a szánalmas reáljáról beszél
Meglepni engem sem lepett meg az a gyö.érLos Banditos írta:Hegyi Iván az illető.Nagy Real szurkoló úgyhogy nem lepődtem meg amikor többször is elkezdtek kizárólag a margitról beszélni...
Most már 100%-osan ide tudunk koncentrálni,szal hozni kell,nagyobb égés lenne mint a Blből való kiesés...G-Jay írta:Remélem h minden meccsünket mostmár hozuk, nem lenne rossz a hátra lévő összes mérkőzésen 3 pontot szerezni.
Hát sztem sima ügy mind2. Zaragozát már 3-4-3ban is megvertük Samu nékül. Meglesz az.ozsimiki írta: Ez jól jött,tényAkkor fog nagyon sokat érni,ha szombaton győzünk vhogy Zaragozaban
![]()
Utána meg még kettőnek nevezhető nehezebb meccs lessz,a Mumus (Atl.M.) és talán a Villarreal ellen..
Ez jól jött,ténylionelmessi19 írta:Nakérem, már vezetünk is két ponttal!
Jee!