Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.05. 11:05:43

antiimperialista írta:
Zozzy 5 írta:2. Hegyi Iván is csak akkor dicsőítette a Realt amikor lehetett. Én azért mostanság is meghalgatom a véleményét a reallal kapcsolatban és egyáltalán nem elfogult. Ő is el van borzadva, ugyan úgy mint a többi Real szurkoló. Másrészt pedig egyszer nem hallottam hogy a Barcát lefitymálta volna mert ő Real drukker.
Ezt nem úgy kell nézni, h a Barcát lefitymálta-e vagy sem. Attól még igenis elfogult, csak nem Barca-Madrid viszonylatban, hanem brazil-nem brazil viszonylatban. Nem csak a Barcán keresztül lehet szemlélni a (foci)világot!
Oks :wink: Na akkor ebből kiderült, hogy a Medriddal szemben nem, viszont a braziokkal szemben igenis elfogult. Szval akkor mindkettőnknek igaza volt sztem. :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.05. 11:03:47

antiimperialista írta:
Rivaldo11 írta:Valamit akkor kellene tennie, hogy a real istenítést, és az idióta átigazolási pletykákat mellőzve-amire ő 3 lapáttal ráteszi a saját sületlenségeit-hogy elfogadhatóan, a csapatot nem lehúzva közvetítsen?
Óriási Barca drukkrer...lehet.
De hogy rendkívül gyenge kommentátor, az viszont biztos.
Az nyilvánvaló, hogy gyenge kommentátor, én se állítottam, hogy jó.
De akkoris nagy Barca-drukker, asszem bejáratos is a Nou Campba, meg bizonyos játékosokat személyesen ismer...
Az, hogy nincs megelégedve azzal, amit a Barca meccsein idén lát, nem meglepő. Nemcsak az szurkolhat egy csapatnak, aki állandóan csak dicsérni tudja azt.
Az lehet, hogy nincs megelégedve, meg is értem. Viszont ő egy kommentátor, ennyire nem szabadna szabadjára engednie a nyelvét. Vagy ha igen, akkor tegye meg azt más meccseken is.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.05. 10:47:56

Rivaldo11 írta:Valamit akkor kellene tennie, hogy a real istenítést, és az idióta átigazolási pletykákat mellőzve-amire ő 3 lapáttal ráteszi a saját sületlenségeit-hogy elfogadhatóan, a csapatot nem lehúzva közvetítsen?
Az nyilvánvaló, hogy gyenge kommentátor, én se állítottam, hogy jó.
De akkoris nagy Barca-drukker, asszem bejáratos is a Nou Campba, meg bizonyos játékosokat személyesen ismer...
Az, hogy nincs megelégedve azzal, amit a Barca meccsein idén lát, nem meglepő. Nemcsak az szurkolhat egy csapatnak, aki állandóan csak dicsérni tudja azt.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.05. 10:45:09

Zozzy 5 írta:2. Hegyi Iván is csak akkor dicsőítette a Realt amikor lehetett. Én azért mostanság is meghalgatom a véleményét a reallal kapcsolatban és egyáltalán nem elfogult. Ő is el van borzadva, ugyan úgy mint a többi Real szurkoló. Másrészt pedig egyszer nem hallottam hogy a Barcát lefitymálta volna mert ő Real drukker.
Ezt nem úgy kell nézni, h a Barcát lefitymálta-e vagy sem. Attól még igenis elfogult, csak nem Barca-Madrid viszonylatban, hanem brazil-nem brazil viszonylatban. Nem csak a Barcán keresztül lehet szemlélni a (foci)világot!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.05. 10:12:02

antiimperialista írta: hegyi iván huszonakárhány éve abból él, hogy istentelenül szidja a magyar focit, míg a Real Madrid játékosait, meg úgy általában a brazilokat dicsőíti. Elfogulatlanságról tehát vele kapcsolatban szó sem lehet.
1. A magyar focit lehet is szidni; most végre lehet látni vmi kis fellángolást Várhidinek meg a fiataljainak köszönhetően, de egyébként még most is a béka feneke alatt vagyunk!

2. Hegyi Iván is csak akkor dicsőítette a Realt amikor lehetett. Én azért mostanság is meghalgatom a véleményét a reallal kapcsolatban és egyáltalán nem elfogult. Ő is el van borzadva, ugyan úgy mint a többi Real szurkoló. Másrészt pedig egyszer nem hallottam hogy a Barcát lefitymálta volna mert ő Real drukker.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.05. 07:58:32

Hát, Tamás, ebben nem értek veled egyet. hegyi iván huszonakárhány éve abból él, hogy istentelenül szidja a magyar focit, míg a Real Madrid játékosait, meg úgy általában a brazilokat dicsőíti. Elfogulatlanságról tehát vele kapcsolatban szó sem lehet. Ezerszer hallottam tőle egy-egy "mezei" sarokpassz vagy hasonló dolog után, hogy "hát igen, ilyet csak egy brazil tud csinálni". Undorító a stílusa, vicces az akcentusa (az egyik haverom nagyon jól tudja utánozni). Az írásai pedig unalmasak, ráadásul mind egyforma. Szerintem...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.03. 20:48:10

Meglepni engem sem lepett meg az a gyö.ér :roll: Tükrözi ,h mennyi esze van,az,h hogy besz.pta azt az sms dolgot :lol:

Hegyi Iván az egyik legképzettebb sportújságíró, aki tényleg realos. Ettől a tudását el kell ismerni, hozzászólásai pedig tárgyilagosak, korrektek, Farkas Norbi-félék csak tanulhatnak tőle. Az egyik politikai napilapban pedig rendszeresen publikál a labdarúgással kapcsolatban, s amiket ott leír, azok mind-mind hatalmas tudásról, és elfogulatlanságról tesznek tanúbizonyságot. A sportújságíró-társadalom példát vehetne róla, a szakkommentátorok pedig hallgathatnák, hogyan kell beszélni, elemezni, kérdésre válaszolni.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.04.03. 20:14:48

Rivaldo11 írta: Valamit akkor kellene tennie, hogy a real istenítést, és az idióta átigazolási pletykákat mellőzve-amire ő 3 lapáttal ráteszi a saját sületlenségeit-hogy elfogadhatóan, a csapatot nem lehúzva közvetítsen?
Farkas és Horváth Feri közül inkább az előbbi közvetítse a meccseinket, mert Feri barátunk amiket mond meccsek közbe :roll: :P
Forza Lazio!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.03. 19:12:52

antiimperialista írta: Farkas Norbi tényleg elfogult, ő óriási Barca-drukker.
Valamit akkor kellene tennie, hogy a real istenítést, és az idióta átigazolási pletykákat mellőzve-amire ő 3 lapáttal ráteszi a saját sületlenségeit-hogy elfogadhatóan, a csapatot nem lehúzva közvetítsen?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.03. 16:08:31

Üdv!

Elég bízar kérdés de a 04/05-ös és a tavalyi bajnokság zenés fcbarceloaclan videóit hol tudom megnézni?

Nagyon fontos lenne srácok!
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.03. 14:43:40

antiimperialista írta:
Zozzy 5 írta:...parádézhattunk is volna és nem kellett volna Farkas Norbi elfogult kommentálást halgatnunk.
Farkas Norbi tényleg elfogult, ő óriási Barca-drukker. Mivel ezt már nem egyszer kitárgyaltuk, jó lenne, ha nem írnátok ilyen butaságokat.
Nekem mind1 hogy ő mit mond magáról, hogy ő Barca vagy Real drukker.
Akkor is elfogult, a Real meccseken teljesen más módon beszél.
De engem az sem érdekel ha madridos, legyen az, de a Barca meccseket ne neki adják mert képes rontani bennem az összképet a meccsel kapcsolatban.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.03. 08:22:36

Zozzy 5 írta:...parádézhattunk is volna és nem kellett volna Farkas Norbi elfogult kommentálást halgatnunk.
Farkas Norbi tényleg elfogult, ő óriási Barca-drukker. Mivel ezt már nem egyszer kitárgyaltuk, jó lenne, ha nem írnátok ilyen butaságokat.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.02. 22:54:44

Kaplár F. a műsorvezető megkérdezte tőle, mit szól hozzá, hogy 3 évvel megtoldották Capello szerződését. Erre azt válaszolta:
-"Le vagyok sújtva" :lol: :lol: :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.04.02. 21:04:08

Bodi írta:Off:
Elmondaná valaki,hogy mi volt az sms-es dolog?
Barca - Depor végén egy sms :arrow:
- Kedves Hegyi úr! Tudta, hogy a Real 3 évvel meghosszabbította Capello szerződését? Mr. Naptár.
- Teljesen levagyok döbbenve - mondta Hegyi.
- Kaplár F: Tudod, hogy milyen nap van ma?
- Hegyi: Hát nem :roll:
- Április elseje 8)

Na kb ennyi volt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.04.02. 21:00:58

Komáim!
Szerencsére én nem hallottam, amit "Lexikon Iván" mondott, mert a
szünetben kiadós belső takarítást végeztem.
Arról pedig véleményem szerint leszámolhattok, hogy egyszer is
pártatlan szakkommentátor üljön be a stúdióba, mivel a mai fociban
kizárt, hogy valaki senkinek sem szurkol.
Ez olyan illúzió, mint maffiaperben helyes ítéletet hozni.
Véste ide Krojfotok.
Bodi
Director del Fútbol

2007.04.02. 20:59:08

Off:
Elmondaná valaki,hogy mi volt az sms-es dolog?
Sajnos nem láttam a meccset.
Egyébként mostmár be kell húzni a bajnokságot,jövő szombaton nyerni kellene Zaragozaban és akkor nagy baj már nem lehet.
Az Atletico még valószínűleg megszívat minket,de ettől függetlenül meg kell hogy legyen a bajnoki cím!
A Real vasárnapi játékát látva egyszerűen képtelenség,hogy veszélyesek legyenek ránk,a Sevilla sem nyújt elég egyenletes teljesítményt,a kezünkben van a sorsunk.
PCsabi
aka Game90

2007.04.02. 19:47:05

ozsimiki írta:Na komolyra fordítva,lehet ért vmit a focihoz,de ne legyen már akkor nyomi,hogy egy Barca meccsen a szánalmas reáljáról beszél
Tényleg ért a focihoz, főleg a brazilokkal van jó barátságban :) Róluk mindent tud. Már várom a következő VB-könyvét :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.02. 19:45:15

Los Banditos írta:Hegyi Iván az illető.Nagy Real szurkoló úgyhogy nem lepődtem meg amikor többször is elkezdtek kizárólag a margitról beszélni...
Meglepni engem sem lepett meg az a gyö.ér :roll: Tükrözi ,h mennyi esze van,az,h hogy besz.pta azt az sms dolgot :lol:

Na komolyra fordítva,lehet ért vmit a focihoz,de ne legyen már akkor nyomi,hogy egy Barca meccsen a szánalmas reáljáról beszél...mégha ők jobban kenték volna :roll: :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.02. 18:28:36

Hegyi Iván az illető.Nagy Real szurkoló úgyhogy nem lepődtem meg amikor többször is elkezdtek kizárólag a margitról beszélni...
in to exile
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.04.02. 18:01:23

Szombaton aki volt a stúdióban pasi, hát komolyan lerúgtam volna.Egy szót se szólt Messi góljáról csak h a barca ilyen gyenge,olyan csúnyán játszik meg mittom én
nagyon untam. :shock: :evil:
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.04.02. 17:42:23

G-Jay írta:Remélem h minden meccsünket mostmár hozuk, nem lenne rossz a hátra lévő összes mérkőzésen 3 pontot szerezni.
Most már 100%-osan ide tudunk koncentrálni,szal hozni kell,nagyobb égés lenne mint a Blből való kiesés...
Ha úgy lenne-ne adj Isten!-megint magunkat vernénk meg,de össze kell kapniuk magukat hiszen már csak ezek maradtakCímet kell védeni és a kupát megnyerni majdnem 10év után ismét,feledtetne minden rosszat ami a közelmúltban volt... :roll:
Kíváncsian várom :P
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.04.02. 15:29:15

Hali!

Örülök a sikernek! Remélem h minden meccsünket mostmár hozuk, nem lenne rossz a hátra lévő összes mérkőzésen 3 pontot szerezni. Volt idő amikor 10 mérkőzéses sorozatokat is láthattunk, igy az idény végére szép lenne. De persze a legfontosabb az hogy bajnokok legyünk! De a kupa siker elől sem zárkózom el :D
Szóval Forca Barca, hajrá fiúk!!!

by Jay
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.02. 15:22:43

ozsimiki írta: Ez jól jött,tény 8) Akkor fog nagyon sokat érni,ha szombaton győzünk vhogy Zaragozaban :!:
Utána meg még kettőnek nevezhető nehezebb meccs lessz,a Mumus (Atl.M.) és talán a Villarreal ellen..
Hát sztem sima ügy mind2. Zaragozát már 3-4-3ban is megvertük Samu nékül. Meglesz az.
Villareal meg még annál is keményebb lesz, mint ősszel. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.02. 10:18:22

lionelmessi19 írta:Nakérem, már vezetünk is két ponttal!
Jee! :D
Ez jól jött,tény 8) Akkor fog nagyon sokat érni,ha szombaton győzünk vhogy Zaragozaban :!:
Utána meg még kettőnek nevezhető nehezebb meccs lessz,a Mumus (Atl.M.) és talán a Villarreal ellen..
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.01. 22:53:40

Nakérem, már vezetünk is két ponttal!
Jee! :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt