Élő közvetítések 08/09
Húúúh, mi volt ez !!!
-
- Entrenador del Barça
Kérlek benneteket ne kezdjük már megint, hogy milyen kiejtése van a kommentátornak....
amúgy nem is bánnám ha nem lőnénk több gólt(talán Bojanra ráférne), csak ne kapjunk 1-et se... jó lenne már végre lehozni egy meccset kapott gól nélkül
amúgy nem is bánnám ha nem lőnénk több gólt(talán Bojanra ráférne), csak ne kapjunk 1-et se... jó lenne már végre lehozni egy meccset kapott gól nélkül
Jön Iniesta
én bocsi, nem kioktatásnak szántampety27 írta:
Oh..Bocsi

Engem is kikészít ezzel a BOZSANOZÁSSAL!!!!!!!Fecooo írta:korrigállak: minden NORMÁLIS közvetítésnél, de mint tudjuk a fosklubon a közvetítés minden, csak nem normálispety27 írta:"BOZZZZZSAN"!!! TE JÓÓ ISTEN!!!![]()
![]()
![]()
Minden közvetítésnél Bojannak mondják....de semmi gond

no, várom a negyediket 

korrigállak: minden NORMÁLIS közvetítésnél, de mint tudjuk a fosklubon a közvetítés minden, csak nem normálispety27 írta:"BOZZZZZSAN"!!! TE JÓÓ ISTEN!!!![]()
![]()
![]()
Minden közvetítésnél Bojannak mondják....de semmi gond
Jöhetne mar Bojan,Ini duo. Mondjuk Keita és Henry helyére, eléggé eltűntek.
nah jó, eltekintek tőleIlúvatar írta:
jójó bocs, csak nehogy beperelj emiatt

ami igaz, az igaz, ez a 3 fiatalember több gólt lőtt együtt, mint bármelyik agyonsztárolt csapat Európában, gondolok ott a MONKEYszterre, interre... (bocsi, ha vmelyikőtöknek szimpi vmelyik csapat, de ezt a két csapatot gyűlölöm a két luzitán miatt...)
és bocsi az offért
- Deus
- Boixos Nois
szerintem még 2 gól leszTitinho írta:Messi mekkora kedvvel játszik! Elképesztő ez a srác...hova elérhet még Messi??
Szerintem 1 gól lesz még a meccsen, lassan pedig már jönnek a cserék is. De természetesen mi lőjük...

De érdekes ürge ez a De Guzmán

kíváncsi vagyok, Ini mikor lép be
- Titinho
- Director del Fútbol
Messi mekkora kedvvel játszik! Elképesztő ez a srác...hova elérhet még Messi??
Szerintem 1 gól lesz még a meccsen, lassan pedig már jönnek a cserék is. De természetesen mi lőjük...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Messi + Eto'o + Henry = A TRIUMVIRÁTUS!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.01.17. 21:20:46-kor.

nono, ez a kifejezés le van védveIlúvatar írta: 1.gól: Messi
2.gól: Henry
3.gól: Eto'o
a rettegetcsatártrió