Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is őt hagynám ki, dehát nem olyan egyszerű az.Swineherd írta:Raúl fog kimaradni...mrmonster írta:
Viszont ha két szűrővel játszatok, akkor vajon ki marad ki? Beckham, Zidane, Ronaldo, Raul biztosan nem. Tehát Robinho. Ha megszerzitek (megfogjátok)
Van. Szerintem minőségi embereink vannak hátra, egyedül Van Bronckhorst helyett jöhetne egy jobb. Csak a játékstílusunkból adódik az, hogy többször kerülönk hátul bajba, mint pl. a Chelsea, vagy a Milan. Nem lehet egyszerre nyíltan is és teljesen zárkózottan is játszani. Pl. Puyol ugyanolyan jó (jobb!) lenne a Chelsea-ben mint Ricardo Carvalho. De mivel egy támadószelleműbb csapatban, a Barçában játszik, többet kell egy-egyeznie a csatárokkal, ergó többször is tudnak el menni mellette, mint ha abban az eredményfocista Chelsea-ben játszana.Vito írta:erről nincs véleményetek?Vito írta: Pedig mennyire, hogy lehetne!
A védelmet még mindig gyengének tartom(a többi élcaspathoz képest!).
Ugye felépültek a sérültek...?
DE:
1. Edmilsonra azt mondják, hogy lassú(és azért az utó meccseken hibázott rendesen...jó, a kihagyás) és Frank nem védő poszton számít rá![]()
2. Aki még ott bevethető, az Rafa. Tavaly naon jó idénye volt, DE nem azon a poszton![]()
Szóval én személy szerint még nem látom a megerősödött védelmet.
..ott az volt a baj hogy, Frank neki küldte a csapatot a cselzinek, pedig mi voltunk előnybe....hiba voltVito írta:jóvanna.Charlie írta:
Dehogynem.Edmilsont aki nem ismeri az utolsó meccsei alapján ítéli meg,ezt kb. már 10szer átbeszéltük ...
C.![]()
Csak eszembe jutnak a tavalyi kapott góljaink...
pl. amikor a cselszki GYORS! támadói bohócot csináltak a védelmünkből!
Charlie barátom -legyen igazad Edmilsonról!
Én hiszem hogy nagyon jó lesz.Vito írta:jóvanna.Charlie írta:
Dehogynem.Edmilsont aki nem ismeri az utolsó meccsei alapján ítéli meg,ezt kb. már 10szer átbeszéltük ...
C.![]()
Csak eszembe jutnak a tavalyi kapott góljaink...
pl. amikor a cselszki GYORS! támadói bohócot csináltak a védelmünkből!
Charlie barátom -legyen igazad Edmilsonról!
jóvanna.Charlie írta:
C.
kellene oda ember, az egyértelmű. de azért nem olyan tré a helyzet. azt egyszerűen nem értem, miért lassú rijkaardnak edmilson? monnyuk ő látja, h mit csinál, meg ő a szakember, de hát közvetlenül a sérülése előtt, a lyonban is belső hátvéd volt, és azért jöttek a bajnoki címeik szépen. a rafa helyén meg mostanra tumultuózus jelenetek lesznek lassan, annyi az ott bevethető zsugás. egyébként ő hátvédként nem volt vmi acélos, valszeg ezért is tolta eggyel feljebb az edző. szal egy szónak is száz a vége, kéne még hátra ember, monnyuk a gallast lenyúlhatnánk az oroszoktól. jah, és azért a balhátvéd posztra is kéne valaki, mert sylvinho a gio cseréjeként elég karcsú volt, bár lehet, h most összeszedi magát.Vito írta:Vito írta: Pedig mennyire, hogy lehetne!
DE:
1. Edmilsonra azt mondják, hogy lassú(és azért az utó meccseken hibázott rendesen...jó, a kihagyás) és Frank nem védő poszton számít rá![]()
2. Aki még ott bevethető, az Rafa. Tavaly naon jó idénye volt, DE nem azon a poszton![]()
Igen, igaz. Tényleg más lett volna tavaly is, ha Luxemburgo az edző a szezon elejétől fogva.Swineherd írta:Most a Madrid már két szűrővel játszik, Gravesennel és P. Garcíaval, úgyhogy nem lehet már átjáróházról beszélni a középpályán. Luxa fel is vázolta, hogy ez a két ember egyszerre lesz a pályán és Zidane-t meg berakja a két csatár mögé, ami megnöveli a hatékonysagot ott elöl. Ráadásul Diogo-val megerősödött a jobb oldalunk. Jobb azért egy igazi edzővel kezdeni egy szezont...mrmonster írta:Nem szeretnék egy madridistát sem megbántani, de szerintem a Real per pillanat még egy cseppet sem erősödött tavalyhoz képest. De ugyanez igaz a Barçára is, bár a mi szintünkről már nem nagyon lehet hova fejlődni![]()
![]()
![]()
Szerencsére nem sokat láttam őket,de van 1 elképzelésem róluk,mivel a ti nevelésetek rajúl bávó is meg pavón is.Világsztárok,igazi galaktikusok.Hasonló szint lehetnek.Swineherd írta:Nem hinném, hogy sokat láttad volna őket játszani. De én azt mondom, hogy van bennük annyi, hogy csak hasznára válhatnak a csapatnak.Ha ez az utoljára említett 4játékos sok szerepet kap,mi annak nagyon örülni fogunk Pavon is játszik sokat remélem.
C.
Nem a felemelkedést várom, csak egy bővebb keretet, ami ugye nem hátrány. A felkészülési tornán Luxa megadja nekik a lehetőséget, és aki élvezi az edző bizalmát, az bizony jobban is teljesít. Azért ők feljutottak a Segunda-ba, és pl. Juanfran a spanyol korosztályos válogatott talán legjobb játékosa.Vito írta:ez szép dolog!
de tőlük várod a felemelkedést?
Ugye nálunk van 1 Messi és őt is nehéz beépíteni a csapatba.
..sztem jó lesz így...3 középső védő - Puyol,Marquez, Edmilson, 2 védekező középpályás - de lehet hogy nem mindig fogunk klasszikus védekezőkápéval, mint idény végé láthattuk a Deco-Xavi-Iniesta 3-ast, ide VanBommel, Motta a jelöltek, és ha szükséges akkor a Marquez, Edmilson duóból valamelyik játszhat itt is....Vito írta:Pedig mennyire, hogy lehetne!
Dehogynem.Edmilsont aki nem ismeri az utolsó meccsei alapján ítéli meg,ezt kb. már 10szer átbeszéltük hogy Edmilson a világ egyik legjobb vkp-sa,vagy belsővédője,amit a megnyert címei is mutatják,de több mint félévet volt sérült.Majd meglátjátok,én az ő érkezésének örültem anno a legjobban.Lassú lenne ő?Nem.Ha az lenne akkor mi van?De nem az.Belsővédőnél a lassúság "elhanyagolható",rengeteg klasszis védő van akik nem a gyorsaságukról híresek,de Edmilson nem ide tartozik.Vito írta:erről nincs véleményetek?Vito írta: Pedig mennyire, hogy lehetne!
DE:
ez szép dolog!Swineherd írta:
A másik pozitívum pedig az, hogy Luxa épít a fiatalokra. Meija-ra, Soldadora és gondolom Juanfran és Jurado is több szerepet fog kapni.
Nem hinném, hogy sokat láttad volna őket játszani. De én azt mondom, hogy van bennük annyi, hogy csak hasznára válhatnak a csapatnak.Ha ez az utoljára említett 4játékos sok szerepet kap,mi annak nagyon örülni fogunk Pavon is játszik sokat remélem.
C.
Ha ez az utoljára említett 4játékos sok szerepet kap,mi annak nagyon örülni fogunkSwineherd írta:RC és Digo lesz a két szélső, mert a brazil játékrendszerben - amit Luxa is alkalmazni fog a lehetőségekhez képest - nincsenek klasszikus szélső középpályások. A selecaoban sincsenek pl.Milan-trapéz varia???
Jó, csak könynen kiismerhető?
Ki viszi fel Zizouéknak a lasztit?
R.C.?
Beckham fog besegíteni a jobb oldalon. És valószínűleg García a bal oldalon, mivel ballábas. Persze azért még kéne venni legalább 3-4 használható játékost, köztük Robinho-t
A másik pozitívum pedig az, hogy Luxa épít a fiatalokra. Meija-ra, Soldadora és gondolom Juanfran és Jurado is több szerepet fog kapni.
erről nincs véleményetek?Vito írta: Pedig mennyire, hogy lehetne!
DE:
...azért a realt nehogymá a Brazil válogatotthoz hasonlítsukSwineherd írta:RC és Digo lesz a két szélső, mert a brazil játékrendszerben - amit Luxa is alkalmazni fog a lehetőségekhez képest - nincsenek klasszikus szélső középpályások. A selecaoban sincsenek