Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi már kivettem, mert közben megtaláltam!!!Melkor írta:Szerintem a főoldalon lévő cikkre gondol.Bercy írta:??? Ez most mi is ???Ronaldinho 17 írta:Jó a képválasztás(nekem is ez van kint),és tetszik az írásod is,remélem sokan olvassák
thanks Iván
HAJRÁ BARCA,HAJRÁ EUROBARCA
Szerintem a főoldalon lévő cikkre gondol.Bercy írta:Ronaldinho 17 írta:Jó a képválasztás(nekem is ez van kint),és tetszik az írásod is,remélem sokan olvassák
thanks Iván
HAJRÁ BARCA,HAJRÁ EUROBARCA
??? Ez most mi is ???
Köszönjük a dicsérő szavakat, és mi is reméljük, hogy legközelebb találkozhatunk veled is!real_funghi írta:Üdvözletem!
Úgy értesültem, megnyertétek a szurkolói tornát!
Gratulálok nektek! Azt is hallottam, hogy korrektek voltatok megint! Ez szép dolog! Csak maradjon is meg ez mindig így!
Úgy látszik, mi csak akkor nyerünk ellenetek meccset, ha én ott vagyok!![]()
Na, legközelebb remélem, meccselhetek ellenetek!!![]()
Hala Madridista!
Hagyjuk srácok...!ivanandras írta:varin@freemail.hu-ra örömmel váromRonaldinho 17 írta:Még jó hogy nem írtam le 3 órával ezelőtt ami akartammost megint inkább nem mondok semmit
varin@freemail.hu-ra örömmel váromRonaldinho 17 írta:Még jó hogy nem írtam le 3 órával ezelőtt ami akartammost megint inkább nem mondok semmit
Köszönöm, részemről is!ivanandras írta:akar a fene ellenséget csinálni... Mint spanyol csapatot, kifejezetten kedvelem a Barcát. És nem akarunk/akarok ellenséget csinálni belőletek. Mi nem titeket akartunk tegnap sem kifejezetten megverni, hanem a juvét. De ez gondolom érthető is... Ti váltottátok ki ezt a haragot belőlem/belőlünk. Téma lezárva a részemről.
Szerintem nem én hoztam fel először a bírók tevékenységét..............Z. Iván írta:Na hát ez érdekes. Az elöbb még minden szörnyüséget fölsoroltál, ami ellenetek történt, most meg azt mondod jó volt a játékvezetés...ivanandras írta:a bírókra nem hiszem, hogy lehetne panasz...![]()
Na mindegy, egyébként komoly hibát tényleg nem vétettek a bírók, néha voltak furcsa meglátásaik.
Na hát ez érdekes. Az elöbb még minden szörnyüséget fölsoroltál, ami ellenetek történt, most meg azt mondod jó volt a játékvezetés...ivanandras írta:a bírókra nem hiszem, hogy lehetne panasz...
Te honnan tudhatod, hogy mit történt a meccseinken, és mikor csinált hülyeségeket a bíró a kárunkra?ivanandras írta: Ja és hol fújt ellenetek a bíró ????? Ha nem tévedek tőlünk sérült meg 4 ember is, még ha ebből 2 nem is az ellenfelek hibájából. Ja és ugye ellenünk játszottak kb. fél percen keresztül 6-an a juve b-sek... szóval tuti csalt ellenetek a bíró, mi ? sőt én láttam is, hogy egy real és egy espanyol mez van nála.......