2006.07.08. 03:01:47
Na szóval...az eddigi lényegtelen dolgokhoz hozzáfűzve...ki a fa.z nem sz.rja le, hogy mit mondott Pelé! Akármennyire is 3szoros világbajnok, ő egy egyéni szubjektív vélményt alkotó ember, és az ő meglátása semennyivel sem több, mint én vagy egy focit sokat néző és magát hozzáértőnek valló, estleg a témában továbbtanult embertársaink véleménye!! Ronaldinho a VB-n magához képest alul teljesített…ilyen van,, de nem kell a föld alá temetni így sem (akármennyire nem szép, hogy a saját országa színeiben nem láttuk a küzdeni tudást a szemében, megjegyzem én sem a "nagy" Kaka, sem a „Pufi Ronaldo”,sem más szemében nem láttam ezt, de mégsem hallom az ő szidásukat!!) Semmivel nem teljesített kevesebbet, mint a brazil csapatban szereplő többi ember, maximum nagyobb volt az elvárás vele szemben, mint európa legjobb focistája 2006-ban!! Szóval nem kéne itt a nagy hepajt csinálni, mint egyes fórumokon az "értelmiség" csinálja..Ronaldinho az év közben bizonyára elfáradt..de azt nehogymár rajta kérjük számon, hogy nem kért cserét..kedves Perreira úr..talán önnek kellett volna lépni ez ügyben, sőt el is lehetett volna vinni egy bizonyos Babtistat(vagy ahogy egyes realos kollégák mondják Bab Pistát), aki szerény véleményem szerint a tavaszi szezonban a vállán vitte a rivális alakulatot, és érdemtelenül hagyták ki e VB összeállításból, vagy talán egy igen nagy kvalitásokkal rendelkező, de talán már nem olyan nagy ambíciókkal "felszerelkezve" pályáralépő játékos, mint Cafu kihagyását kellett volna fontolóra venni (akármennyire nem tartom Cicinho-t nagyobb védőnek,de talán a gyorsasága miatt célszerűbb lett volna "alkalmazni"),valamint egy "normális" védekező középpályás alkalmazása sem lett volna a csapat kárára...ugyanis nem tarom normálisnak,hogy a francia alakulat irányítója éppen ezen a meccsen nyújtsa az év...sőt talán az elmúlt 2-3 szezonja legjobb meccsét!!!Ez talán lehet, hogy jelent valamit!!Szóval én nem tartom magam egy nagy brazil(a gauchók közelebb állnak szívemhez azt is lehetne mondani)...sőt megkockáztatom Ronaldinho rajongónak...de azért túlzásnak tartom azt, amit itt páran számonkérnek tőle, amikor egy tőle teljesen szokatlan rendszerben, kelllett egy évad "fogalmam sincs" hány csúcsformában vagy a közeli állapotban végigcsinált meccse után teljesítenie! Ezt kérem mindenki fontolja meg, és mérlegelje mennnyit köszönhetünk klubbszinten csapatunk játékosának….aztán lehet szidni a többiekkel együtt…
tisztelettel és üdvözlettel: Mardel
Andres Iniesta FAN
Visça el Barça