Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagyon brutál!barca99 írta:Virtuális hajvágás avagy optikai illúzió.
Eszméletlen jó. A lényeg, hogy csak és kizárólag fej- vagy fülhallgatóval próbáld ki. Még nagyobb az elmény, ha becsukod a szemed, és csak erre koncentrálsz.
Abit IP35 alaplap 23.150 Ft bruttóbarca99 írta: Azért én kíváncsi lennék arra a konfigra, örülnék ha leírnád. Én egy kicsit keveslem a 180e-t. Persze lehet, hogy winchestert, optikai meghajtót, etc. nem kellett venni.
azért már kicsit más időket élünk, mint anno a doom3 idején, de hidd el, készülnek olyan játékok amik meg fogják fektetni a 8600-t (Assasin's Creed, GTA4, Far Cry 2) - a Crysis is épphogy elfut 25-30 fps-sel 800*600-ben mediumon...Aprieto írta: Fél éven belül miért is akadna a 8600GT? Mit dobnak ki nyáron aminek olyan nagyon durva gép kell? Mert én sok ilyen gémről nem hallottam... annó mekkora durr volt, majd jön a doom3 hogy az aztán majd hűha. Kacagva vitte a 6800XT-m
az oroszlánok viszonylag ritkán élnek feketeemberhússal, ráadásul még az sem lehet az oka az ilyen bugiknak, h túl sűrű az állomány, azért kelljen írtani (pláne nem ilyen szakbarbároknak, mint amilyenek ezek a surmók voltak). az ilyen szituk csak arra jók, h otthon majd legyen miről mesélni és mutogatni a karcolásokat a társaságnak egy finom earl grey tea mellett.Los Banditos írta:Akkor jobb, ha inkább a helyi feketéket,népeket tépik szét az oroszlánok?![]()