Muatinho jöhetne

Sztem jól járnánk ha roni menne a citybe 35milio eurojért.
A real meg be fog fürödni c.ronaldoval szerintem

Eto'o szerintem 40milio eurojért el lhetne engedni de a milan skót és nem ad érte annyit

Lehet, hogy igaz, de szerintem még nem írt alá, max. előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások. A samsungsport szerint pár hete leigazoltuk Palacciot...
Miért? Elfogult vagyok Moutinho ellen?Capon írta:nem elfogulatabbak mint te depht....
Ez így van. A franciáktól meg Gomis csatárnak, Nasri meg irányítónak.depth írta:Ha ugyanilyen elfogultsággal fogjátok figyelni ma Van der Vaartot, akkor ma este/holnap azzal lesz tele a fórum, h ő kell
De, majd ha a spanyol meccset megnézitek akkor szerintem ezt a szintet Xavi is simán hozni fogja.
Aha, szóval Deco nem engedte irányítani Moutinhot?DaNNy írta: te hogy játszanal akkor pl, ha középső kp lennél,de tkp-t kell jatszanod és nem iranyithatsz mikor iranyito vagy,ezeket azértnem teheted mert van egy 30éves rutinosabb falábú ar, na hogy tolnád?
Itt a példa a hihetetlen kettős mércéreDaNNy írta: Ha Moutinho játszott vna deco helyén kiemelkedett volna, ennyi
http://www.webforditas.hu/Alberto10 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=728836
ezt légyszi fordítsa le valaki!! köszi
Bárcsak elvinné a Bayern.... Én nem látom benne azt a potenciált, amit a vezetőség, pedig Arsenal drukker is vagyok, de Hleb játéka nekem mindig is színtelen-szagtalan volt. Sokkal inkább Silva kellene, meg egy középcsatár és irányító.Titinho írta: Igen-igen...most olvastam én is, hogy a Bayern is harcba kíván szállni Hleb-ért. Kérdés, hogy visszatér-e a Bundesligába??? A Bayern állítólag 20 millió €-t ajánl az Arsenalnak, ami viszont nem jó nekünk, mert most így belemegyünk egy licitálásba.![]()
te hogy játszanal akkor pl, ha középső kp lennél,de tkp-t kell jatszanod és nem iranyithatsz mikor iranyito vagy,ezeket azértnem teheted mert van egy 30éves rutinosabb falábú ar, na hogy tolnád? Ha Moutinho játszott vna deco helyén kiemelkedett volna, ennyidepth írta:Tehát Deconak nem voltak pontos passzai és rengeteg labdát adott el?Alberto10 írta:ez nem igaz!!! a törökök ellen Moutinho nagyon jól játszott mindenki kiemelte a csapatból!! sok labdát szerzett a középpályán, jól irányított és egy gyönyörű gólpasszt is adott! szóval jól játszott és a csapata egyik legjobbja volt! Deco pl. sztem rosszabb volt nála mert rengeteg labdát adott el és nem voltak pontosak a passzai!!!
Szedd már le torrentről a meccset és nézd meg újra. Moutinho tényleg jól játszott, de nem annyira, mint itt mindenki írja. Egyáltalán nem emelkedett ki. Azt már szinte meg se említem milyen pontos félpályás keresztlabdákat adott Deco.
Tehát Deconak nem voltak pontos passzai és rengeteg labdát adott el?Alberto10 írta:ez nem igaz!!! a törökök ellen Moutinho nagyon jól játszott mindenki kiemelte a csapatból!! sok labdát szerzett a középpályán, jól irányított és egy gyönyörű gólpasszt is adott! szóval jól játszott és a csapata egyik legjobbja volt! Deco pl. sztem rosszabb volt nála mert rengeteg labdát adott el és nem voltak pontosak a passzai!!!
Ez pontosan így van. Deco (mint a Barcában) rengeteg labdát eladott, amiből indult is az ellenfél. Moutinho hasznosabban játszott. Direkt ilyen szemmel néztem a találkozót!Alberto10 írta:ez nem igaz!!! a törökök ellen Moutinho nagyon jól játszott mindenki kiemelte a csapatból!! sok labdát szerzett a középpályán, jól irányított és egy gyönyörű gólpasszt is adott! szóval jól játszott és a csapata egyik legjobbja volt! Deco pl. sztem rosszabb volt nála mert rengeteg labdát adott el és nem voltak pontosak a passzai!!!
Én is így voltam, eddig nem nagyon figyeltem a játékát, de a törökök ellen végre célirányosan nézhettemCapon írta:Nem is bánnám ha a Bayern elvinné az orrunk elől Hleb-et. Moutinho elég jól játszott a törökök ellen, direkt őt néztem a pályán hisz elötte egyszer sem láttam játszani. Ügyes gyerek bár ez az egy meccs még semmit sem jelent, azért el tudnám őt képzelni nálunk. Az EB-n nagyszerü alkalma nyilik, hogy megmutassa mire képes. Ha ettől felmegy az ára akkor így jártunk. Teljesen mindegy. Ha jól játszik és megéri akkor majd úgy is ki fogják fizetni az árát.
nem Pepéknek kell felkötni a gatyát hanem TxikiéknekAndré T. írta:Hát mint tudjuk Abhramovicsék és Fergiék nem teketóriázznak a pénzzel
úgyhogy Pepéknek felkell kötni a gatyát!!!Remélem most nem lesznek
töketlenek és sikerül időben megállapodni Joaóval.