normálisan is lehet sztem, nem kell rinyál margitozni a madridistán, meg lebarmozni Diogo-t..ennyi!barcafan írta: az én lennék, felhuzott azünneplés lejátszásának oka dolog...
elég ijesztő ha én képviselem nálatok a kulturát a magam 1 hozzászólásával
kitfistot átküldjük, majd helyreigazitja a dolgokat
Barça vs. Real
-
- Capitá del Barça
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ugyan már! Real Madrid és pénzhiűny? Egy mondatban?
Azoknak pénzük mindig van. A világ második leggazdagabb klubja, és az is marad. Lévén, h a város önkármanyzata is őket ttámogatja. Többszázmilliós adócsalásuk is van... Ráadásul úgy reklámozzák magukat, mint ahogy senki más ezen a Földön.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Robinho úgyis a Real-é lesz. De csatárokban így sem állnak rosszul, úgyhogy annyira nem gáz.
Viszont szerencsére Vieira nem a Real-é lett, pedig ha leigazolták volna, és még egy jó középső védőt is vesznek, akkor.... Dehát nekik sincs annyi pénzük!
Viszont szerencsére Vieira nem a Real-é lett, pedig ha leigazolták volna, és még egy jó középső védőt is vesznek, akkor.... Dehát nekik sincs annyi pénzük!

Előre a TITOlusokért!
-
- Capitá del Barça
Most kben úgy néz ki, hogy Robinho akár az USA-ban csatlakozhat a Madridhoz és lehet, hogy már a túrába is bekapcsolódik.Zsolti írta:ááááá értem.ez a robi ilyen gazdag,hogy csak úgy kiperkál 5mihályt????ezt nevezem!![]()
![]()
![]()
nemsokára mégtöbb pénze lesz,mert ebbQl az egészbQl kijönne egy 324542342356részes szappanopera is.
Jovore sok minden kideru. En arra tippelek, 25-30 golt lo a bajnokságban, és a VBn is golkirály lex
Ha nem lex a fél szezonban megint sérult 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hát sztem egy kicsit túlbecsülöd,de mindegy.szvsz vanak náll jobbak sztem.LG írta:Akkor Adrianonak mindig jo napja vanZsolti írta:jó napja volt.akkor még a németek is kitömték volna az argentinokat....Mikor nem volt sérult akkor rugdosta rendesen a golokat, és azért a goljai kozul is jopár látányos. kumma jol cselez, és ha 1x rábombázza kapura...na hát olyankor nem lennék a kapus helyében

Akkor Adrianonak mindig jo napja vanZsolti írta:jó napja volt.akkor még a németek is kitömték volna az argentinokat....

-
- Capitá del Barça
A Santos elnöke akadékoskodik, de sztem tuti eljön. Max majd a FIFA asszongya, hogy ha veszélyben van Robinho családja, akkor menjen. Most 27 milla körül járnak, de Perez csak 22 akar adni. Volt olyan is, hogy Robinho kipengetné azt az 5 difit a sajátjából, ami nevetséges. Kb. ennyi. Több oldal már tényként közli, hogy 25 milláért a Madridé, de semmi hivatalos.
Hát azt nem mondanám, h Adriano nem 1 nagy durranás. Az argentínokat is 1 "kicsit" kitomteZsolti írta:Adriano nem egy nagy durranás.
Ronaldo jobb nálla,de Qt sem szeretem.Eto'oa legjobb,osz't kész!

-
- Capitá del Barça
Csak annyit, hogy kacsa....és Ronaldo jobb, mint a brazil Vieri.LG írta:50milka + Ronaldo a reál ajánlata Adrianoért![]()
Swineherd! Ehhez mit szolsz
Már a milannak is eladta a sajtó és még mindíg a Madrid játékosa. Játszott már a Chelseaben is a firkászok szerint...
Sztem Adriano tobbet ér ennél, 100 alatt nem adnám semmi képpen 

Szerintem ezzel jól járna a reálLG írta:50milka + Ronaldo a reál ajánlata Adrianoért![]()

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
50milka + Ronaldo a reál ajánlata Adrianoért

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Meg nézd meg a Robinho topicot...Charlie írta:madridistán:
Ronaldinho 7 - ilyen névvel madrid drukker?De az avatarja Robinho.
C.

Apró hiba volt előre innin a medve bőrére, hogy szépen fejezzem ki magam...