Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miva'?! Oda mennek ahol a büdös életben semmi keresnivalójuk (ahogy Csababarca is írta). Milyen esélyről beszélsz, írsz?! Oroszlánketrecbe vagy a cápákkal teli tengerbe dobnák EZEKET! Majd legyek nyugodt, hogy voltak olyan szivesek és gyorsan végeztek az oroszlánnal?! Száradjon és rohadjon el az összes fattyú!Los Banditos írta:Azért szerintem ez nemm állatkínzás. Sőt, ez még korrektebb a többi vadászatnál, hiszen a vadnak itt jóval nagyobb az esélye, és még vissza is támad. Azt viszont nem értem, hogy az első szívlővés után miért nem terült el. Meg már jóval azelött megkellett volna adni a kegyelemlövést, mielött az oroszlán elkezdett volna támadni.
Para....nem lőttek rá sokat az a lényeg...!Los Banditos írta:http://www.youtube.com/watch?v=EFd8WEGUfjk <---Enyhén szoros volt![]()
Nagy kár hogy mellé ugrott.Los Banditos írta:http://www.youtube.com/watch?v=EFd8WEGUfjk <---Enyhén szoros volt![]()
Tamás! Ebben a szituban a vizsga a legjelentéktelenebb dologVarga Tamás írta:Miki!
Vigyázz magadra, ne idegeskedj a vizsga miatt, úgyis sikerülni fog. Mindent komolyan kell venni, nem szabad legyinteni rá. Olvasd el a Nemztei Sport mai számának 4. oldalát. Grosics Gyula bácsi is csak fulladt egy éjszakán át, és mire reggel a kórházba vitték, az orvosok az utolsó pillanatban mentették meg az életét. Kilyukadt a tüdeje.
A kor nem lényeges. Az USA Legfelsőbb Bíróságának elnöke 52 éves. Tavaly, marylandi nyaralójának verandájáról lebukfencezett, elvesztette az eszméletét, és összetörte magát. Agyba-főbe vizsgálták heteken keresztül, aztán megállapították, hogy egészséges, mint a makk, semmi baja nincs....Zsolti írta:Tamás! azért miki nem 500 éves....mint a Gy.-bá.
Miki! Amit Rivaldo 11 leírt az legyen előtted!
Hát nem sok csak az hogy összehordtatok egy csomó marhaságot!Perrero írta:volt lényegeVictor_Valdes írta:Fú! Hogy Ti mit termeltetek egy éjszaka alatt...Vagy 20-szor elolvastam mire a lényeget felfogtam...![]()
télleg, victor valdes 19es hszemben 2 forumozo is vanvictor_valdes és victorvaldes19 is
5ezer valahány karakter a word szerint
Megtaláltál mindenkit?Victor_Valdes írta:Fú! Hogy Ti mit termeltetek egy éjszaka alatt...Vagy 20-szor elolvastam mire a lényeget felfogtam...