Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel teljesen egyetértek, esetleg talán még annyi,h több fiatalt fel lehetne hozni, de csak a túrák végéig, h érezzék a bizalmat (Merida, Fabregas, Iago...)barca0417 írta:Keirrison így tetszene, ezzel a 2 éves kölcsönadással, aztán Henry-t pótolná majd. Én már láttam játszani, de nem sokáig, abból nem derült ki sok minden, de nem ügyetlen. 15 millát megérne. a kis Dos Santos pedig nem baj, ha jön a túrára, de ő még szerintem ahhoz fiatal lenne, hogy a felnőttkeretben szerepeljen, inkább erősítse az Athleticet. Thiagot vagy Vazquezt kéne előbb megpróbálni ők idősebbek.
Titinho írta:
Bízok benne én is. Egyébként nagyobb tehetségnek és ügyesebbnek tartják az ifiedzők az "öcsit", mint Giovanit.noname írta:Dos Santos pedig remélem tanult a bátyja hibájából!
Egyébként szíííívesen, ha lesz időm akkor még írok.
Kiszemelték már a lehetséges jelöltet.Chino írta:Nevezetesen a középpálya...
Nincs 40-50 millió az ára.visca el barca írta:pedig oda fog menni. csak nem a utd, hanem a city lesz a nyertes. más klub nagyon nem is jelentkezett érte. egyrészt senkinek nincs 40-50 millája h megvegye, másrészt senki nem fog neki évi 10-12 milliót adni neki...
Keirrison 20 éves.Varatrix írta:Komolyan egy 17 éves Brazil csodagyerek pótolja Villát a Valenciában?
Bízok benne én is. Egyébként nagyobb tehetségnek és ügyesebbnek tartják az ifiedzők az "öcsit", mint Giovanit.noname írta:Dos Santos pedig remélem tanult a bátyja hibájából!
A lényegen nem változtat...noname írta:Az a 17 éves csodagyerek 20 éves.![]()
Ha 17 éves lenne még jobban megérné leszerződtettni.noname írta:Az a 17 éves csodagyerek 20 éves.Varatrix írta:Azért egy kérdés maradt.
Komolyan egy 17 éves Brazil csodagyerek pótolja Villát a Valenciában?
Tudom nem a mi gondunk, de érdekel.![]()
Az a 17 éves csodagyerek 20 éves.Varatrix írta:Azért egy kérdés maradt.
Komolyan egy 17 éves Brazil csodagyerek pótolja Villát a Valenciában?
Tudom nem a mi gondunk, de érdekel.
A City az jó. Ok. Oda elengedném! Csak ne SAF-ékhoz menjen... A Cityt engedélyezem neki!visca el barca írta:pedig oda fog menni. csak nem a utd, hanem a city lesz a nyertes. más klub nagyon nem is jelentkezett érte. egyrészt senkinek nincs 40-50 millája h megvegye, másrészt senki nem fog neki évi 10-12 milliót adni neki...Kamarilla írta:Már csak azt kéne megtudni, hogy melyik csapat vinné Eto'ot! Remélem nem a junájtid, csak azt ne... Bármiylen másik csapat jó, csak a mencseszterhez ne menjen!
pedig oda fog menni. csak nem a utd, hanem a city lesz a nyertes. más klub nagyon nem is jelentkezett érte. egyrészt senkinek nincs 40-50 millája h megvegye, másrészt senki nem fog neki évi 10-12 milliót adni neki...Kamarilla írta:Már csak azt kéne megtudni, hogy melyik csapat vinné Eto'ot! Remélem nem a junájtid, csak azt ne... Bármiylen másik csapat jó, csak a mencseszterhez ne menjen!