Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
BraunA
Jugador del Barça

2009.06.26. 15:52:57

barca0417 írta:Keirrison így tetszene, ezzel a 2 éves kölcsönadással, aztán Henry-t pótolná majd. Én már láttam játszani, de nem sokáig, abból nem derült ki sok minden, de nem ügyetlen. 15 millát megérne. a kis Dos Santos pedig nem baj, ha jön a túrára, de ő még szerintem ahhoz fiatal lenne, hogy a felnőttkeretben szerepeljen, inkább erősítse az Athleticet. Thiagot vagy Vazquezt kéne előbb megpróbálni ők idősebbek.
Ezzel teljesen egyetértek, esetleg talán még annyi,h több fiatalt fel lehetne hozni, de csak a túrák végéig, h érezzék a bizalmat (Merida, Fabregas, Iago...)
Barca més que un club
barca0417
Entrenador del Barça

2009.06.26. 15:45:44

Keirrison így tetszene, ezzel a 2 éves kölcsönadással, aztán Henry-t pótolná majd. Én már láttam játszani, de nem sokáig, abból nem derült ki sok minden, de nem ügyetlen. 15 millát megérne. a kis Dos Santos pedig nem baj, ha jön a túrára, de ő még szerintem ahhoz fiatal lenne, hogy a felnőttkeretben szerepeljen, inkább erősítse az Athleticet. Thiagot vagy Vazquezt kéne előbb megpróbálni ők idősebbek.
Kép
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.06.26. 15:43:14

Titinho írta:
noname írta:Dos Santos pedig remélem tanult a bátyja hibájából!
Bízok benne én is. Egyébként nagyobb tehetségnek és ügyesebbnek tartják az ifiedzők az "öcsit", mint Giovanit.

Egyébként szíííívesen, ha lesz időm akkor még írok.

Köszönjük mégegyszer Titi! De egyébként Jhonatan milyen poszton játszik??? Középső középpályás mint Iniesta vagy Xavi? Vagy szélen támadó?
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
mess2009
Director del Fútbol

2009.06.26. 15:41:03

két érdekes momentum a Konföderációs Kupa kapcsán:
én hiszem, hogy ha a Barca fejlődni akar Eto'o-t cserélni kell, de végignézve a Sp. válogatott vereségét, hát...Villa cca azt hozta amit Eto'o a legutóbbi hat meccsén(nem számolva a BL döntőt) vagyis minden helyzetet elpuskázott!....
a másik Dani Alves!! engem a hideg kirázott ha szabadrúgádhoz állt, a meccseinken, és láss csodát most betalált! ez csak azért ciki, mert most még jobban hinni fogja hogy jó szabadrugáslövő, pedig (nagyjából) tízből nyolcszor a kaput sem találta el.
BraunA
Jugador del Barça

2009.06.26. 15:35:08

Keirrosonhoz annyit, h télen nálunk is felmerült a neve, mint lehetséges érkező (nyárra). Középső támadót játszik (szintén mint Eto'o). És szintén egy brazil csodagyerek
Barca més que un club
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.26. 15:15:04

Chino írta:Nevezetesen a középpálya...
Kiszemelték már a lehetséges jelöltet.
Mascerano személyében.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Chino
Llegenda del Barça

2009.06.26. 15:11:56

Titinho! Abszolut respect. Köszönjük a híreket.

A Villa-ügyhöz. Sztem 45 millát egyik csapat sem (még a real sem) fog kiadni érte, a Valencia pedig el AKARJA adni, ha aktuálisak még amit a Valencia tartott. Silvát viszont tartani akarják így nincs esély. (asszem az nso-n volt) Ha sikerülni megszerezni, a lejjebb említett pozítivumokon mellett van még egy, ami sztem a legfontosabb. A válogatottban folyamatosan együtt játszik Inivel és Xavival ami nem egy elhanyagolható szempont. Ettől függetlenül jobb lenne ha Samu maradna, de azt hiszem erre egyre kevesebb az esély. Viszont ha elmegy Villára szükségünk van.

Mindenki erről az ügyről beszél, mikor van egy legalább ilyen fontos része az átigazolásnak. Nevezetesen a középpálya. Nem lehet elvárni Xavitól és Initől hogy a jövő szezont végigjátszák. Plusz az esetleges sérülések stb. Az rendben, hogy Pep felhozza mondjuk Thiagot, de akkor is kellene olyan minőségi csere akivel lehet rendesen rotálni, mert egy Robinho nem hiszem hogy olyan poszton tudna vmit alkotni. Szóval oda is kellene vki. Itt nem egy Fabregas szintű játékosra gondoltam, mert azért luxus lenne valamint nem kifizetődő padoztatni, mégis kellene egy jó irányító. Lehetnek olyan taktikák, hogy mondjuk Marquez feljön vkp-nak és Touré is feljebb lép de ez kenyszermegoldás.

Ezt a Keirrison srácot még nem láttam játszani, de lehet, hogy jól járnánk vele. Valaki látta már esetleg játszani vagy csak a statisztikákból lehet tudni valamit?
Forca Barca!!!!
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.26. 14:08:08

visca el barca írta:pedig oda fog menni. csak nem a utd, hanem a city lesz a nyertes. más klub nagyon nem is jelentkezett érte. egyrészt senkinek nincs 40-50 millája h megvegye, másrészt senki nem fog neki évi 10-12 milliót adni neki... :roll:
Nincs 40-50 millió az ára. :wink:
Az kimaradt a délelőtti hsz-emből, hogy Laporta a Mundo Deportivo információi szerint meghatározta Eto'o árát: 35 millió euró! Ennyiért engedné el Laporta Úr.

Szerintem a két Manchesteri csapat valamint még egy csapat harcolhat szerintem érte, ha ők is komolyan beszállnak az átigazolási piacba: Chelsea. Túl nagy a csend a kékeknél és Ancellottinál, Abramovic lehet ki is fizetné ezt a 35 millát és dobna neki egy 10 millás fizut. Most, hogy Pato-t nem tudják megvenni, lehet rámozdulnak Eto'o-ra. Na én mondjuk ezt nem szeretném... :? FC ABRAMOVIC mezbe látni Samut...

Ez majd csak akkor és azután fog eldőlni, hogy ki merre mennyit, ha hivatalosan is átadólistára tesszük Samut.
Varatrix írta:Komolyan egy 17 éves Brazil csodagyerek pótolja Villát a Valenciában?
Keirrison 20 éves. :wink:
noname írta:Dos Santos pedig remélem tanult a bátyja hibájából!
Bízok benne én is. Egyébként nagyobb tehetségnek és ügyesebbnek tartják az ifiedzők az "öcsit", mint Giovanit.

Egyébként szíííívesen, ha lesz időm akkor még írok.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.26. 14:05:17

Én azt szeretném kérdezni ezzel a Keirrison üggyel kapcsolatban hogy ez a gyerek inkább szélső vagy vérbeli középcsatár? Mert ha középcsatár akkor ne felejtsük hogy nekünk van egy Bojanunk aki egy centbe se került és fiatalabb valamint többet fejlődhet. Szóval azért ne siessük el a dolgot.

A Dos Santosos ügynek örülök kapjon esélyt. Valamint én Thiagonak is szavaznék némi bizalmat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyi25 2009.06.26. 14:08:50-kor.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.26. 14:01:57

noname írta:Az a 17 éves csodagyerek 20 éves. :roll: :roll:
A lényegen nem változtat...
Rizikó nekik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
mr.
Jugador d'estrella

2009.06.26. 14:01:03

noname írta:
Varatrix írta:Azért egy kérdés maradt.
Komolyan egy 17 éves Brazil csodagyerek pótolja Villát a Valenciában?
Tudom nem a mi gondunk, de érdekel.
Az a 17 éves csodagyerek 20 éves. :roll: :roll:
Ha 17 éves lenne még jobban megérné leszerződtettni. :D
noname
Llegenda del Barça

2009.06.26. 13:58:50

Varatrix írta:Azért egy kérdés maradt.
Az a 17 éves csodagyerek 20 éves. :roll: :roll:
A Fifa egy szégyen
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.26. 13:52:53

visca el barca írta:
Kamarilla írta:Már csak azt kéne megtudni, hogy melyik csapat vinné Eto'ot! Remélem nem a junájtid, csak azt ne... Bármiylen másik csapat jó, csak a mencseszterhez ne menjen!
pedig oda fog menni. csak nem a utd, hanem a city lesz a nyertes. más klub nagyon nem is jelentkezett érte. egyrészt senkinek nincs 40-50 millája h megvegye, másrészt senki nem fog neki évi 10-12 milliót adni neki... :roll:
A City az jó. Ok. Oda elengedném! Csak ne SAF-ékhoz menjen... A Cityt engedélyezem neki! :P
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.26. 13:50:40

Kamarilla írta:Már csak azt kéne megtudni, hogy melyik csapat vinné Eto'ot! Remélem nem a junájtid, csak azt ne... Bármiylen másik csapat jó, csak a mencseszterhez ne menjen!
pedig oda fog menni. csak nem a utd, hanem a city lesz a nyertes. más klub nagyon nem is jelentkezett érte. egyrészt senkinek nincs 40-50 millája h megvegye, másrészt senki nem fog neki évi 10-12 milliót adni neki... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.26. 13:49:16

Azért egy kérdés maradt.
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.26. 13:43:25

Jó mens vagy Titinho, köszi szépen a hszedért! :wink: Személy szerint nekem nagyon tetszik ez a Keirrison-os ügy, remélem hamar nyélbe üti a Barca! :wink:

Már csak azt kéne megtudni, hogy melyik csapat vinné Eto'ot! Remélem nem a junájtid, csak azt ne... Bármiylen másik csapat jó, csak a mencseszterhez ne menjen!
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
noname
Llegenda del Barça

2009.06.26. 13:34:42

A Keirrison ügfy érdekes. Remek ötletnek tartanám h leigazoljuk, aztán egy hasonló játékstólust játszó erős csapatnál szokja a bajnokságot!

Filipe lassan borítékolható. Ez is remek hír. Sztem rövid idő alatt kiszoríthatja Abidalt a kezdőből! :roll:
Dos Santos pedig remélem tanult a bátyja hibájából!
A Fifa egy szégyen
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.26. 13:25:53

Titinho! Köszönjük az összefoglalást :wink:
Azon gondolkodtam, hogy írtad, hogy nincsen túl sok időd mostanság sajnos, ezért a napi pletyka csemege nem megoldható!

De, egy ehhez hasonló hosszabb írás megjelenhetne a főoldalon mondjuk minden héten egy, Heti helyzet címmel az átigazolási időszak alatt :D
Sokan örülnénk neki! Mert így azért, nagyon gyorsan elvesznek a szösszeneteid, köszönhetően az átigazolási topic hsz süllyesztőjének... :evil: :roll:

Viva Barca!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.26. 13:20:46

Titinho!
Én nagyon hálás vagyok neked,hogy "lehozod" ezeket az újsághíreket nekünk. Köszönöm !

Villa ügy úgylátszik egyre bonyolódik, Casillas nyilatkozata tényleg Fair volt.
A brazil fiúra is kíváncsi leszek,hogy elhozzuk-e vagy sem,és,hogy mennyit segítene ő a Villa ügyben.
recrea
Llegenda del Barça

2009.06.26. 13:03:14

Köszönjük Titinho, gyakrabban is olvasgathatnád a spanyol lapokat. Minden nap ehhez hasonló hozzászólást szeretnék olvasni a nagyszeű cikkek mellett.
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.26. 12:03:31

Na egy kis helyzetjelentést írnék a legfrissebb hírekről, mert most vannak bőven. Előre szólok, hogy hosszú lesz: :) (most volt egy kis időm)

A katalán SPORT és az El Mundo Deportivo is beszámol arról, miszerint a Barca megpróbálja leigazolni a Palmeirastól a 20 éves brazil tehetséget, Keirrisont. Körülbelül 10 és 15 millió között lehet az összeg, amiért klubot válthat a fiatal brazil csatár, de Henriquéhez hasonlóan, nem tartaná meg a jelenlegi keretben a Barca hanem egyből tovább is passzolná kölcsönbe (1-2 évre) a Valenciának, mivel ők is hónapok óta figyelik a játékost. Így ez segíthetne még a Villa ügyben, hiszen egyben letudná a Valencia Villa pótlását is ezzel a transzferrel. Jelenleg egy 'Traffic' nevű társaság tulajdonában áll a játékos, André Cury ennek a társaságnak az egyik képviselője, aki állítólag tegnap már a Camp Nouban járt és Txikivel egyeztetett egy esetleges vételárról.

A SPORT beszámol még arról is, miszerint a Barca és a Deportivo között már csak 2 millió euró differencia van Filipe ügyét illetően, így hamarosan pont kerülhet az ügy végére. A Barca 8-at ajánlott, de a Depor legalább 10-et szeretne a fiatal brazilért.

Úgy néz ki egyébként, hogy Touré szerződésére is tinta kerülhet, állítólag ma meglesz az egyezség, mivel az ügynöke is már elismerte, hogy minden lényegi kérdésben megegyeztek, már csak apróságok hiányoznak. Touré 2012-ig hosszabíthat.

A SPORT-on van egy hosszabb interjú Piquével is, aki beszél az elmúlt idényről, kb. ugyanaz mint Messi esetében, és megemlíti, hogy biztos benne, hogy Cesc Fabregas egyszer viselni fogja a Barca mezt és kizárja, hogy Cesc a Madridba igazolna. Örülne ha összeállna az a '87-es csapat magja: Piqué-Cesc-Messi.

Megemlítik, hogy Guddyért bejelentkezett az Aston Villa, Martin O'Neill szeretné az izlandit jövőre a csapatában tudni. Állítólag egy 3,5 milliós összeget ajánlanának az izlandi szolgálataiért, de továbbra is több angol élvonalbeli együttes érdeklődik iránta.

A SPORT-on olvasható még, hogy Guardiola közelről figyeli a Juvenil A (ahol Marc Muniesa is játszik) csapatkapitányát, Jonathan Dos Santost, (Giovani középpályás öccsét) és lehet, hogy őt is elviszi magával az Angliai és Amerikai túrára.

Az El Mundo Deportivo címlapján is Keirrison szerepel, a RAC1-re hivatkozva, állítólag közel került a fiatal brazil a Barcához. Emelett természetesen megemlítik, hogy a MD információi szerint a klub 4 éves szerződést fog ajánlani David Villának. Szerintük minden egyes nappal közelebb kerül Villa a Barcához.

A MD hasábjain belül megszólalt Martín Cáceres ügynöke is, mivel a Zaragoza élénk érdeklődést mutat a játékos iránt, akit kölcsön szeretnének venni a következő idényre. Martín ügynöke elmondta, hogy tudnak a Zaragoza érdeklődéséről, de mellette van még több ajánlata is a védőnek. megemlíti, hogy nem szeretnék elsietni az ügyet, sőt meg is várja, amíg ügyfele vissza nem tér Barcelonába, ami várhatóan július 10-én fog megtörténni és majd csak utána ülnek le a Barca vezetőivel és Peppel megvitatni a védő jövőjét. De elálulta, hogy a Zaragoza egy jó lehetőség lehetne védence számára. Érdeklődik még Cáceres szolgálatai iránt a Celtic Glasgow, Frank Rijkaard a Galatasaraytól és a spanyol Sporting Gijón.

Valamint mindkét katalán lap lehozta azt az interjút amit Iker Casillas adott, miszerint szerinte Villa a Barcába fog igazolni és örülne is ennek a transzfernek, mivel szerinte Villa megérdemli hogy egy igazi nagycsapatban mutassa meg a kvalitásait. (Micsoda egy szimpatikus ember... :wink: )

És a ezt pedig a végére tartogattam, nem tartozik az átigazolásokhoz, de ha már fent volt a SPORT-on, gondoltam leírom: :)

Egy különleges ajándékról is beszámol a SPORT.es. Joan Laporta, a klub elnöke a triplázásra való tekintettel, mindenkinek a saját nevével ellátott autót!!! ajándékozott. Mivel a Barcának szerződése van a német Audi céggel, ezért Laporta azt mondta, hogy a csapat tagjai választhatnak egyet az Audi modellek közül és megkapja. A legtöbb játékos a legluxusosabb új Audi Q7-est választotta, amelynek az ára elérheti a 80.000 eurót típustól függően, néhány játékos pedig más modellt választott, mint pl. az A3 és A4-es típusokat. A játékoknak egy centjükbe nem került, Laporta megígérte nekik és be is tartotta. :wink:

MÁS (saját vélemény)

Nem olyan nagy hülyeség ez a Keirrison ügy, az egyik legnagyobb brazil tehetségnek tartják jelenleg Douglas Costa és Hernanes mellett. Romárió és Rivaldo keveréke állítólag a gyerek, tavaly gólkirály volt a brazil bajnokságban 21 góllal (minden idők legfiatalabb gólkirálya lett ezzel hazájában). 2 évre kölcsönadnánk a Valenciának, jönne Villa és mindenki örülne. A Valenciának 2 évig lenne ingyen (csak a fizetését kellene állniuk) egy tehetséges csatára, nekünk lenne egy Villánk, Keirrison is hozzászokna nemcsak az Európai, de egyenesen a spanyol focihoz.

Valamint még Filipe nyilatkozatára és átigazolásához fűznék hozzá egy két mondatot:
Rendkívül szimpatikus a srác, ahogy Lotina is mondta, hogy annyira izgul, hogy még aludni sem tud, engem felvillanyozott. :) Ahogy nyilatkozott is, szerényen de mégis ismerve önmagát, késznek érzi magát egy Barcelonai "kalandra". Ez jó...ilyen játékosok kellenek, akik tele vannak ambíciókkal és küzdenek. Ha azt a formáját hozza mint a Deporban, akkor kiszoríthatja Abidalt is. Remélem minél hamarabb le tudjuk zárni a klubváltását.

Ezzel a nyilakozattal már van nálam 2 jó pontja. :wink:

Na ennyi voltam mára, szép napot és hétvégét mindenkinek!

Peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.26. 11:21:07

uh elég komoly, most nézem h filipe lengyel (is) :D Filipe Luís Kasmirski

hát igen. kinézetre sem az a klasszikus brazil :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csaba86
Barça B

2009.06.26. 11:12:35

Olvassatok már picit vissza!! Egyből kiderül miért is jön Villa Eto'o helyére!!!! (sztem. persze 8) )
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
socio66

2009.06.26. 11:07:45

nekem filipe egyébként olyan 'cáceres-utód' hatást ad egyenlőre,fiatal, jól teljesít egy kisebb csapatban ugyan,de fogalmam sincs,tudja-e hozni a barca színvonalat. márpedig ő azért nem egyértelmű cserének érkezik, abidalt az elmúlt két évben mutatott formája alapján abszolút ki lehet szorítani a kezdőből és nyilván csikiék célja részen az is,hogy egy komolyabb versenyhelyzetet teremtsenek kettejük közt.
na majd meglátjuk,ha fejben rendben lesz,akkor nem lehet baj,hiszen nyilván nem véletlenül került be tavaly az álomcsapatba,ergo a képességei megvannak.
a csatárügyről meg még utoljára annyit,hogy KELL A VÉRFRISSÍTÉS egy ilyen idény után,ahogy a hasonlóan sikeres 2005-06-os idény után is kellett volna. kellenek az új arcok,akik még nincsenek pályafutásuk csúcsán,akik még 'megdöglenek' a pályán a címekért.
ezt a 'győztes csapaton ne változtass' elvet egyszer már megszívtuk,nem hiszem el,hogy itt sokan újra 'belelépnének' ugyanabba a 'folyóba'..
szajko
Director del Fútbol

2009.06.26. 11:06:52

Mi a fenének jön villa? :x :roll: Ott van Eto'o... 8)

Egy klasszikus balszélsőt kéne már venni...!
Lezárt