A legtöbb sztárcsapat meg olaszban van,volt(Juve,Milan,Inter,Fiorentína,Roma,Lazio)Eszter21 írta:Nem biztos, hogy mindig azt kell nézni, hogy hány "sztár" van a csapatban(lásd:Real M.)...boggabor írta:En az olaszt a sok X- szel meg a unalmas mecseikel, de meg mindig nalluk jatszik a legtobb sztareszter21 írta: Én az angol bajnokságot is szeretem
Barça - Real, Real - Barça!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem biztos, hogy mindig azt kell nézni, hogy hány "sztár" van a csapatban(lásd:Real M.)...boggabor írta:En az olaszt a sok X- szel meg a unalmas mecseikel, de meg mindig nalluk jatszik a legtobb sztareszter21 írta:Én az angol bajnokságot is szeretemSilvanus írta: Az elsődleges mindenképpen, hogy nekünk menjen a szekér, de azért az sem árt, ha a nemzetközi porondon még sokáig élve maradnak a spanyol csapatok is, hogy ezzel is erősítsék ezt a bajnokságot, és megelőzzék valóban a konkurens országokét.... olasz, francia, angol, német! Jelenleg mondjuk nincs mitől félni, mert a spanyol ezeknél most klasszissal jobb, egy lapon sem említhetők!!! Szerintem....
-
- Capitá del Barça
En az olaszt a sok X- szel meg a unalmas mecseikel, de meg mindig nalluk jatszik a legtobb sztareszter21 írta:Én az angol bajnokságot is szeretemSilvanus írta:Az elsődleges mindenképpen, hogy nekünk menjen a szekér, de azért az sem árt, ha a nemzetközi porondon még sokáig élve maradnak a spanyol csapatok is, hogy ezzel is erősítsék ezt a bajnokságot, és megelőzzék valóban a konkurens országokét.... olasz, francia, angol, német! Jelenleg mondjuk nincs mitől félni, mert a spanyol ezeknél most klasszissal jobb, egy lapon sem említhetők!!! Szerintem....Zsolti írta:Engem addig nem nagyon izgat,amíg megy a mi csapatunknak.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én az angol bajnokságot is szeretemSilvanus írta:Az elsődleges mindenképpen, hogy nekünk menjen a szekér, de azért az sem árt, ha a nemzetközi porondon még sokáig élve maradnak a spanyol csapatok is, hogy ezzel is erősítsék ezt a bajnokságot, és megelőzzék valóban a konkurens országokét.... olasz, francia, angol, német! Jelenleg mondjuk nincs mitől félni, mert a spanyol ezeknél most klasszissal jobb, egy lapon sem említhetők!!! Szerintem....Zsolti írta:Engem addig nem nagyon izgat,amíg megy a mi csapatunknak.boggabor írta:Azzert szomoru, hogy ilyen gyenge a Madrid nem tesz jot a spanyol focinak, ha igy megy tovabb az angol tottal megelozi a spanyolt mert a Depor es a Valencia is siman kiesett a Bl-bol.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Csak óvatosan,mert a végén ki leszel moderálva.Ronaldinho 17 írta:Kit érdekel a riynál essen ki minál hamarabb a BL-ből is, 5. Sevilla verte őketszeretem a spaanyol bajnokságot,de csak a Barcának szurkolok. Nem érdekel a többi spanyol csapat!
-
- Entrenador del Barça
Kit érdekel a riynál essen ki minál hamarabb a BL-ből is, 5. Sevilla verte őket
szeretem a spaanyol bajnokságot,de csak a Barcának szurkolok. Nem érdekel a többi spanyol csapat!

redlions írta:Ejnye!Azért finomabban írj!
![]()
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Na igen.A Juve-Milant szerintem csak Várhidi élvezte.Nevetséges volt. Öszz-vissz köbö 2 helyzet?Az is a 80valahanyadik percben.Silvanus írta:Lényegében arra, IGEN! Sokkal szebb, ötletesebb, közönség szórakoztatóbb, és sok esetben eredményesebb is, azaz gólgazdagabb, mint pl. egy olasz rangadó - Juve-Milan...Pfffhhh..... Nevetséges!
Nam úgy, mint egy Barca-Real![]()
-
- Director del Fútbol
Lényegében arra, IGEN! Sokkal szebb, ötletesebb, közönség szórakoztatóbb, és sok esetben eredményesebb is, azaz gólgazdagabb, mint pl. egy olasz rangadó - Juve-Milan...
Pfffhhh..... Nevetséges!
Nam úgy, mint egy Barca-Real

Nam úgy, mint egy Barca-Real

"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ha a játékszínvonalra gondolsz akkor az elég egyértelmű szerintem is.Silvanus írta:Az elsődleges mindenképpen, hogy nekünk menjen a szekér, de azért az sem árt, ha a nemzetközi porondon még sokáig élve maradnak a spanyol csapatok is, hogy ezzel is erősítsék ezt a bajnokságot, és megelőzzék valóban a konkurens országokét.... olasz, francia, angol, német! Jelenleg mondjuk nincs mitől félni, mert a spanyol ezeknél most klasszissal jobb, egy lapon sem említhetők!!! Szerintem....Zsolti írta:Engem addig nem nagyon izgat,amíg megy a mi csapatunknak.boggabor írta:Azzert szomoru, hogy ilyen gyenge a Madrid nem tesz jot a spanyol focinak, ha igy megy tovabb az angol tottal megelozi a spanyolt mert a Depor es a Valencia is siman kiesett a Bl-bol.
-
- Director del Fútbol
Az elsődleges mindenképpen, hogy nekünk menjen a szekér, de azért az sem árt, ha a nemzetközi porondon még sokáig élve maradnak a spanyol csapatok is, hogy ezzel is erősítsék ezt a bajnokságot, és megelőzzék valóban a konkurens országokét.... olasz, francia, angol, német! Jelenleg mondjuk nincs mitől félni, mert a spanyol ezeknél most klasszissal jobb, egy lapon sem említhetők!!! Szerintem....Zsolti írta:Engem addig nem nagyon izgat,amíg megy a mi csapatunknak.boggabor írta:Azzert szomoru, hogy ilyen gyenge a Madrid nem tesz jot a spanyol focinak, ha igy megy tovabb az angol tottal megelozi a spanyolt mert a Depor es a Valencia is siman kiesett a Bl-bol.
"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Engem addig nem nagyon izgat,amíg megy a mi csapatunknak.boggabor írta:Azzert szomoru, hogy ilyen gyenge a Madrid nem tesz jot a spanyol focinak, ha igy megy tovabb az angol tottal megelozi a spanyolt mert a Depor es a Valencia is siman kiesett a Bl-bol.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én is felszeretném venni, de a Sport1-ről nem tudok. Nem tudja vki hogyan lehetne?redlions írta:Dec. 24. Péntek 20:00 Sport1! Labdarúgás. Barcelona-Real Madrid, spanyol bajnokság, 12. forduló (ism.)
Azoknak, akik nem látták!!!!
ezaz felveszem!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én asszem még1x megnézem...redlions írta:Dec. 24. Péntek 20:00 Sport1! Labdarúgás. Barcelona-Real Madrid, spanyol bajnokság, 12. forduló (ism.)

Csodálatos volt!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Dec. 24. Péntek 20:00 Sport1! Labdarúgás. Barcelona-Real Madrid, spanyol bajnokság, 12. forduló (ism.)

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!