Ronaldinho Gaúcho #2
Eszrevettétek h kapitánynak is milyen jo 

ez meg mi má?Ezt hol olvasod?
Dinhot nem adjuk el.Vagy majd én kivásárlom és akkor játszhat az Ilcsi tímben...szerintem megtiszteltetésnek venné...szerintetek is,nem?
Dinhot nem adjuk el.Vagy majd én kivásárlom és akkor játszhat az Ilcsi tímben...szerintem megtiszteltetésnek venné...szerintetek is,nem?
Dinho smiley
=

HA nem történt a spanyol bajnokság szabályaiban változás, akkor nem vehetik ki a kivásárlási árat, mert eddig kötelező volt meghatározni minden játékos szerződésében.A. Gábor írta:Jah lehet.., de most olvasom hogy lehet hogy kiveszik a kivásárlási árat???Maxi írta:Már most annyi nem?A. Gábor írta:Ronaldinho 9 éves szerződésével a kivásárlási ára is nagy magasságkba fog emelkedni.
Szerintem 150 alatt meg se állak....
-
- Capitá del Barça
Jah lehet.., de most olvasom hogy lehet hogy kiveszik a kivásárlási árat???Maxi írta:Már most annyi nem?A. Gábor írta:Ronaldinho 9 éves szerződésével a kivásárlási ára is nagy magasságkba fog emelkedni.
Szerintem 150 alatt meg se állak....
Az azért baj h bérelt helye van a csapatban...ezt még neki sem kéneOrdog írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... tetek.html
Már megint megy a pletykálkodás... Sztem ez nagy hülyeség, hogy azért elmenne egy nagy jövő előtt álló sikeréhes csapatból, mert Rosell elment...
Bérelt helye van a csapatban. Hova igazolna??? Angliába nem megy mert ott hideg van:), Margitba meg azért nem, mert az a margit, Olaszokhoz meg azért, mert ott meg ölik a focit, nem brazilnak való, na meg persze hideg van ott az Alpok környékén:D:D (Milan, Juve). Kizárt dolog, hogy ő innen eligazoljon. Több esze van neki annál...

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nehogy már komolyan vegyétek hogy elmegy a Chelsea-be vagy akárhova, ő itt marad azt jó van, amúgy sem feküdne neki az angol foci, két hét azt 6 hónapos sérülés lenne belőle, mert az angolok csak vagdalkoznak
Váci Reménység SE
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... tetek.html
Már megint megy a pletykálkodás... Sztem ez nagy hülyeség, hogy azért elmenne egy nagy jövő előtt álló sikeréhes csapatból, mert Rosell elment...
Bérelt helye van a csapatban. Hova igazolna??? Angliába nem megy mert ott hideg van:), Margitba meg azért nem, mert az a margit, Olaszokhoz meg azért, mert ott meg ölik a focit, nem brazilnak való, na meg persze hideg van ott az Alpok környékén:D:D (Milan, Juve). Kizárt dolog, hogy ő innen eligazoljon. Több esze van neki annál...
Hát azért az irreálisRapika írta:Reméljük mesterhármasok ezreit szerzi addig!

Ronaldinho a megmentő, a zseni, a minden könyörgöm csak őt ne addjuk el soha!
- Charlie
- Öreg Harcos
Csak a gólokról tok linket nyomni,ha vmelyik érdekel még akkor szólj!Volt még 2Crespó meg egy Carlos bombaszabad azt érdemes megnézni!Rapika írta:A másik Barca sztár sem volt rossz...Nemzeti Sport írta:Ronaldinho első villanására is az első félidő hosszabbításáig kellett várni, a Barcelona klasszisa öt embert fűzött be, végül a tizenhatoson belül a hatodik, Heinze tudott egy bátor becsúszással menteni.
Erről nincs videjód Charlie?!
C.
- Rapika
- Entrenador del Barça
A másik Barca sztár sem volt rossz...Nemzeti Sport írta:Ronaldinho első villanására is az első félidő hosszabbításáig kellett várni, a Barcelona klasszisa öt embert fűzött be, végül a tizenhatoson belül a hatodik, Heinze tudott egy bátor becsúszással menteni.
Erről nincs videjód Charlie?!

-
- Entrenador del Barça
Köszi szépen!Rapika írta:Khmm...
Én már tudom az eredményt jó ideje...
De maxi kedvéért nem írom le...
Bár már a főoldalon is van róla hírecske...

Forca Barca