2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mivel csak bari meccs volt nem hiszem.de ha ellenne tiltva,miért kapna meghívót?barcafan írta:eltiltás nincs???
De nem vagyok lófejő, és nem játszottam volna rá ennyire! Sajnálom MessitRapika írta:Te is magyar vagy és minden védő ráncigálja az ellenfelét....Barcelonafan írta: milyen idegesítő lehet már hogy egy hülye lófejő magyar ráncigál ....én is lecsaptam volna
Ez elég durva volt![]()
![]()
Lion ezen a site-on mindenki elfogult.Messidona írta:Elengedném a mezét ! Nagyon fájhatott az ádámcsutkája , ezért tapogatta az arcát.redlions írta:Megnéztem a letöltött videót... Hát nem tudom ti mit szólnátok, ha ádámcsutkán vágnának játék közben, még véletlenül is.... Sajnos, teljesen jogos volt a kiállítás....
Elengedném a mezét ! Nagyon fájhatott az ádámcsutkája , ezért tapogatta az arcát.redlions írta:Megnéztem a letöltött videót... Hát nem tudom ti mit szólnátok, ha ádámcsutkán vágnának játék közben, még véletlenül is.... Sajnos, teljesen jogos volt a kiállítás....
Kb. 10-szer néztem meg a vidit én is,de szerintem nem volt jogos!1 bari meccsen,ugyhogy a biro is tudta h most debütál a válogatottban...redlions írta:Megnéztem a letöltött videót... Hát nem tudom ti mit szólnátok, ha ádámcsutkán vágnának játék közben, még véletlenül is.... Sajnos, teljesen jogos volt a kiállítás....
Szerintem is, de nem szabad ilyen hülyeséget csinálnia... A harcos jobb, mint az erőszakos...weres01 írta:Akkor is Messi az év végére kezdővé kell h válljon! Ilyen erőszakos játékosra szükség lesz!