Természetesen újságot írni...Csak helyettem inkább egy csókos került beGauchomester írta:Amúgy nem ennyire vészes az újság, nekem jár és azért mindig jól jönnek a friss hírek, mondjuk inkább a neten olvasom a híreket, de amíg nem volt, mindig a sportból tudtam meg először a híreket.....
De mit akartál ott dolgozni????![]()
Nem beszélve az uccsó mondatról, mert felsorol egy csomó mindenkit aki 2010-ig marad a klubnál, és odaírták Messit is, aki tudvalévő, hogy 2014-ig a csapaté...Ordog írta:A képet is sikerült elb**niuk... mert Marquez mögött Exquerro van Bilbao mezben, pedig mint tudjuk ő már nálunk játszik![]()
csak kampányoljanak vele nyugodtan!!!Charlie írta:Palacios & Camacho Marquezzel kampányol, szeretnék leigazolni, hogy betöltse a reálba a védekezőközéppályás szerepkört.
Kopjanak csak le az 1ik alapemberünkről.Ezt nekik
..|..(oO)..|..
Megtisztelő hogy a játékosainkkal kampányolnak, ez is mutatja hogy ki(k) a legjobb(ak).
C.
Ijjjj de jóóóóSylvinho_ írta:Aaaaa, kösz!Nagyon nagy kő esett le a szívemről.
![]()
Ez biztos h így vanG-Jay írta:Talán mert a Barcelonával már megnyert minden lehetséges komolyabb trófeát, és kiszeretné magát probálni olaszországban is! Szerintem ennyi lehet az oka! Ez a klub minden játékosnak sokat jelent, de nehogy azt higgyük hogy mindenkinek annyit mint Puyolnak meg Ronaldinhonak! Megnyert mindent, és ki szeretné probálni magát máshol ennyi!
Jee!