Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Zsír, így már jó időt mutat a dolog, uh remélhetőleg megoldódik a dolog.root írta: Szia!
Ránéztem a cuccra, úgy néz ki, hogy az adminban nem volt beállítva az időzóna. Beállítottam, a cikkeknél állítólag most stimmel, így valószínűleg a tippjáték adminban is. Kérdés, hogy ez megoldja e a problémát teljesen. Ha odaértek, akkor csekkoljátok, minden rendben van e,
Szia!miihii írta:
Szia!
Akkor ezek szerint te illetékes elvtársunk vagy az oldallal kapcsolatban, így kérdeznék egyet.
Van egy Tippjáték nevű rovatunk, amihez az admin felületen keresztül lehet megadni a kínálati listát. Mióta visszaálltunk erre a szerverre vmiért az admin 9 órával korábbra van kalibrálódva a valós (és a fórum) időhöz képest. Ebből akadnak fennakadások és a legégetőbb gond az, h korábban a meccs előtt fél órával már nem lehetett tippelni, illetve azt módosítani, most viszont többször is előfordult, h még a meccs után is. Amit ugye nem kell magyaráznom, h mennyire cinkes.
Ezzel kapcsolatban tudsz esetleg valamit mondani, tenni? Nagyon hálás(ak) lenné(n)k.
root írta:Sziasztok!
Volt pár probléma a költözésig és közben. Ezen túl vagyunk, már pár hete jó helyen ketyeg az oldal.
A critical error-os hibák adatbázis túlterheltség miatt adódtak, némi karbantartásra szorul az oldal. Rajta vagyunk az ügyön. A főoldalt már úgynevezett gyorsítótárból töltjük be, 5 percenként generálódik, így kicsit tehermentesítettük a rendszert.
Holnap lesz nagy látogatottság, ki fog derülni, mennyit ért a fejlesztés.
Ha valaki az adott hibával találkozik, akkor azt ebben a topicban jelezze bátran!
már 1 hónapja ez az áldatlan állapot van. hol működik az oldal hol nem...pl a benfica elleni meccsen se jött be nekem,ha meg igen,össze vissza volt minden,a fórum időmutatója is megbolondult.Messidona10 írta:Még mindigMessidona10 írta:Tényleg, mi van a honlappal? Háromból kétszer errort ír ki, ha fel akarok lépni. Csak nálam van így, vagy másnál is?
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database. Nálam van a gáz?
Nálam akkor van ilyen néha, ha a fórumon egy-egy topicra kattintok, esetleg a hsz-eket olvasgatva valakinek a profiljára, valamint néha akkor is, ha az "új hozzászólás"-ra való kattintás cselekményét hajtom végre.Messidona10 írta:Még mindig
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database. Nálam van a gáz?
Még mindigMessidona10 írta:Tényleg, mi van a honlappal? Háromból kétszer errort ír ki, ha fel akarok lépni. Csak nálam van így, vagy másnál is?
Igen, lehet, hogy ott most nincs balhé, viszont így a fórum amúgy is rohamosan csökkenő színvonala elképesztően rossz lett...sjd írta:Lehet, hogy vissza kéne állítani a cikkeknél a hsz-eket, mert ezek a 25 hsz-es kommenthuszárok kicsit kezdenek megártani a fórum színvonalának. Legalább addig egy zárt gyűjtőhelyen voltak...VillaFCB írta: Igazad van! Csúnya gonosz Cesc!!!4! Ne is merjen pályára menni ezek után. Igazad van! mondtam már?
Csak néhány kattintással több a Bajnoki mérkőzések 12-13 topicba belépni és ott írni egy hozzászólást, mint a cikkek alatt. Neked is meg kell értened, hogy ami ott folyt, az volt minden, csak nem értelmes véleménycsere. Már többször jeleztem azelőtt is, hogy meg kellene szüntetni a hozzászólásokat, mert szégyenfolt az oldalra nézve az egész. Végül szerencsére ki lett véve, nem is kell, hogy visszategyék, így a jó.tzpanza írta:Értem én de mégsemÉn elég sokat melózok
,sajna nincs időm fórumozni
.No min1,azért köszi a választ!
innen legalább lehet bannolni őket,mert itt a topikok moderálva vannaksjd írta:Lehet, hogy vissza kéne állítani a cikkeknél a hsz-eket, mert ezek a 25 hsz-es kommenthuszárok kicsit kezdenek megártani a fórum színvonalának. Legalább addig egy zárt gyűjtőhelyen voltak...VillaFCB írta: Igazad van! Csúnya gonosz Cesc!!!4! Ne is merjen pályára menni ezek után. Igazad van! mondtam már?
Lehet, hogy vissza kéne állítani a cikkeknél a hsz-eket, mert ezek a 25 hsz-es kommenthuszárok kicsit kezdenek megártani a fórum színvonalának. Legalább addig egy zárt gyűjtőhelyen voltak...VillaFCB írta: Igazad van! Csúnya gonosz Cesc!!!4! Ne is merjen pályára menni ezek után. Igazad van! mondtam már?
daffy írta:lentebb többször le lett írva,hogy minősíthetetlen viselkedések sorozata miatt nincs. ez nem változna a jövőben sem,de minden témának megvan a topikja. ha ez nem jó,akkor sajnos egyértelmű,hogy miért nem..tzpanza írta:Sziasztok!!!Nekem nagyon hiányzik a cikkek utáni hozzászólások olvasása!!!Jó volna ha visszaraknátok.Tudom hogy sok az off hozzászólás,de sztem sokkal jobb volt régen!VISCA BARCA!!!VISCA CATALUNYA!!!
lentebb többször le lett írva,hogy minősíthetetlen viselkedések sorozata miatt nincs. ez nem változna a jövőben sem,de minden témának megvan a topikja. ha ez nem jó,akkor sajnos egyértelmű,hogy miért nem..tzpanza írta:Sziasztok!!!Nekem nagyon hiányzik a cikkek utáni hozzászólások olvasása!!!Jó volna ha visszaraknátok.Tudom hogy sok az off hozzászólás,de sztem sokkal jobb volt régen!VISCA BARCA!!!VISCA CATALUNYA!!!