barca99 írta:nincs de asszem STUPIDSHARK csinált egy olyan képet. érdeklődj nála.nicandro írta:vkinek van képe zambrottáról barca mezben??

nincs de asszem STUPIDSHARK csinált egy olyan képet. érdeklődj nála.nicandro írta:vkinek van képe zambrottáról barca mezben??
Saviola is jó! Igaz akkor is Zambrotta meznél maradok!Rumig írta:A 22-es így Saviolaé lett!Scorpio írta:11 is jó! Igaz 22-es jobb lett volna!Los Banditos írta:Gianluca a 11-es mezszában fog játszani![]()
Amúgy én a 14-esnek örültem volna, mert nekem is az a mezszámom
A 22-es így Saviolaé lett!Scorpio írta:11 is jó! Igaz 22-es jobb lett volna!Los Banditos írta:Gianluca a 11-es mezszában fog játszani
A bal az jobb, fordítva írtam (így szoktam meg)! Igen középen kell játszania, de szerintem szélen is helytállna!Ronaldinho #10 írta:De ne felejtsük el, hogy Thuram nem amatőrFernando írta:Thuram a bal oldalon????Sztem ez elég elvetélt ötlet.
szvsz neki nem fontos, hogy most melyik oldalon játszon. Ahol a Barcának jó, ott játszik.
Szerintem egyertelmuen tud talan meg jobb szelsokent mint kozepen ne feledjuk hogy jatszott mar ott es nem kis szinvonalon!roonie írta:Huh Rijkaard nem semmi ez a csapat. Nagyon örülnék ennek a kezdőnek jövőre. Az egyetlen poszt amit megkérdőjelezek az, hogy Puyol tud-e majd jól szélsővédőt játszani?!
Főoldalon egy cikkben az volt, hogy Ezquerro átpártolt a 18-ra, tehát Zambrottának 11, 13, 14, 22 közül kell választania.sub_bass írta:Egyébként a csapatban kiadó a 11-es, a 13-as, a 18-as és a 22-es mez! Ezekből tessék választani
De ne felejtsük el, hogy Thuram nem amatőrFernando írta:Thuram a bal oldalon????Sztem ez elég elvetélt ötlet.
Nem kell aggódni! Mindig a kellő helyen lesz!Ronaldinho #10 írta:na azért szeretném ha visszarohanna védekezniScorpio írta:Zambrotta, Márquez, Puyol, Thuram
Zambrotta nagyon jó lesz! Védekezésen kívűl a támadásokat is segíteni fogja! Ha nem ér visssza akkor is 3 remek védő lesz hátul!
na azért szeretném ha visszarohanna védekezniScorpio írta:Zambrotta, Márquez, Puyol, Thuram
Zambrotta nagyon jó lesz! Védekezésen kívűl a támadásokat is segíteni fogja! Ha nem ér visssza akkor is 3 remek védő lesz hátul!
Az Gabri-é voltbarcafan írta:eddig akkor mér nem a 18as volt az övéJoffy84 írta:Messi 18??? Még jóhogy nem vettem meg a Barca shop-ba a 19-est:)a polóm hátoldala szerint nem volt tavaly 18as
![]()
![]()
Ha nézed a videoit, szerintem a 18ast fogja Messi választanilionelmessi19 írta:hát sztem ez lehetséges, és messi meg megkapja a 11-es mezt, az már igazi csatár mezsub_bass írta:hoppá, a transfermarkt.de-n már fennt van hogy Zambrotta 19-es, Thuram 21-es mezben játszik majd, de Messi is 19-es ként van fennt!
hát sztem ez lehetséges, és messi meg megkapja a 11-es mezt, az már igazi csatár mezsub_bass írta:hoppá, a transfermarkt.de-n már fennt van hogy Zambrotta 19-es, Thuram 21-es mezben játszik majd, de Messi is 19-es ként van fennt!