2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Itt a lényeg a vastag betűvel. A bírót kéne utálni, nem a törököket. A németeknek meg akkor se szurkolnék, ha a Madrid ellen játszanának. A törökök szerencsések, de még mindig több közük van a focihoz, mint a görögöknek. A továbbjutásuk szerintem egyáltalán nem meglepetés, csak az, ahogy továbbjutottak.van Bommel írta:Teljesen egyetértek Veled. Ezek ... Majdnem úgy szurkoltam a horvátoknak, mint ahogy a Magyarnak szoktam.Vajon ki emlékszik, hogy hogy jutottak ki, Terim szidására a selejtezők alatt, Gera tizenegyesére, és egy bizonyos Stuart Dougalra? Úgy fogok szurkolni a németeknek, mint ahogy ellenük szoktam.Sharky írta:Remélem a németek nagyon csúnyán megalázzák a törököket
áá csak még a horvát edző is berohant a pályára, meg 1-2 percig ünnepelték a góljukat a horvátok.. tényleg nem volt oka hosszabbítaniTofi írta:Az tényleg nem mák hogy a 122. percben rúgják a gólt, úgy hogy semmi oka nem volt hosszabbítania a bírónak!
Ez tényleg nem mák![]()
![]()
![]()
![]()
Hosszabításra oka volt azért a bírónak, előtte a horvát ünneplés is elvett 1, max két percet.Tofi írta:Az tényleg nem mák hogy a 122. percben rúgják a gólt, úgy hogy semmi oka nem volt hosszabbítania a bírónak!
...nehogymá ne nevezd nekem ezt szerencsének...komolyan...neked mi ha nem az ha utolsó percben a semmiből berugják gyakorlatilag a győztes gólt? ...érdekes a látásmódod...ozsimiki írta:Csehek ellen mi volt a mák? Ennyi erővel a horvátok meg amatőrök,mert nem tudnak 5méterről gólt szerezni,inkább kapufára vágják...(nem gondolom így,de páran elég érdekesen írtok a mákról)
Nevezzük a kedvedért Máknak: melyik a jogosabb mák? ha az ember megfeszül érte,mint tették a törökök,vagy ha csak az ölébe pottyan? nem mind1
még jo h te nem vagy azozsimiki írta:de azért ez már elég nagy elfogultság.
kovinho írta:Itt a pont.balboa7 írta:törökök sem fociznak, csak ha hátrány van, vagyis akkor jön meg a szerencséjük...
És a magyarok nyerik az EBt... ugyamár, mi meglepetés?kompalor írta:Sorban jönnek a meglepetések a negyeddöntőkben. Holnap Oroszország, vasárnap pedig Olaszország jut majd tovább.
Csehek ellen mi volt a mák? Ennyi erővel a horvátok meg amatőrök,mert nem tudnak 5méterről gólt szerezni,inkább kapufára vágják...(nem gondolom így,de páran elég érdekesen írtok a mákról)balboa7 írta:jah, h a megérdemeltséghez elég, hogy mákod van egymás után 3szor...hát jah...így is fel leeht fogni...Ronaldinho&Barca írta:Ahogy eddig küzdöttek a meccseken, csehek ellen is honnan hozták vissza a reményeket, most is hátrányból hozták a meccset. Persze jó adag szerencse is kijárt, de ez a foci. És hozzátéve, pár emberük így is hiányzott.
nem erre értek párhuzamot...hanem arra, h hatalmas adag szerencsével behuzzák a meccseket...görögök is gyakorlatilag erre építettek...törökök sem fociznak, csak ha hátrány van, vagyis akkor jön meg a szerencséjük...ezér va na párhuzam...hogy egy adag szerencsének köszönhetik, h felül tudnak kerekedni...ozsimiki írta:Görögök megszerezték a vezetést,és kész, Törökök meg mennek mint állat hátrányban,nem is rosszul játszanak,kiteszik a pályára a szivüket,és nektek ez a két szitu ugyanolyan? 1 meccs alapján,grt.
jah, h a megérdemeltséghez elég, hogy mákod van egymás után 3szor...hát jah...így is fel leeht fogni...Ronaldinho&Barca írta:Ahogy eddig küzdöttek a meccseken, csehek ellen is honnan hozták vissza a reményeket, most is hátrányból hozták a meccset. Persze jó adag szerencse is kijárt, de ez a foci. És hozzátéve, pár emberük így is hiányzott.
Görögök megszerezték a vezetést,és kész, Törökök meg mennek mint állat hátrányban,nem is rosszul játszanak,kiteszik a pályára a szivüket,és nektek ez a két szitu ugyanolyan? 1 meccs alapján,grt.kompalor írta:Ja-ja. Nekem is egyre jobban de javu érzésem van! görög-török párhuzam...
Teljesen egyetértek Veled. Ezek ... Majdnem úgy szurkoltam a horvátoknak, mint ahogy a Magyarnak szoktam.Vajon ki emlékszik, hogy hogy jutottak ki, Terim szidására a selejtezők alatt, Gera tizenegyesére, és egy bizonyos Stuart Dougalra? Úgy fogok szurkolni a németeknek, mint ahogy ellenük szoktam.Sharky írta:Remélem a németek nagyon csúnyán megalázzák a törököket
Szerintem egyik csapat sem akart már rizikózni, 90. percig nyomtak a horvátok, utána számomra kiegyenlített volt a meccs. Talán egy kicsit jobban ívelgettek a törökök.ozsimiki írta:Hosszabbítást nézted? Horvátok át se jöttek a félpályán kb,mert már nem mertek rizikózni. IGaz ők szereztek vezetést,de attól még hosszabbításban már a törökök domináltak.
és te nézted h ányszor találták el a kapu???ozsimiki írta:Hosszabbítást nézted? Horvátok át se jöttek a félpályán kb,mert már nem mertek rizikózni. IGaz ők szereztek vezetést,de attól még hosszabbításban már a törökök domináltak.
Ahogy eddig küzdöttek a meccseken, csehek ellen is honnan hozták vissza a reményeket, most is hátrányból hozták a meccset. Persze jó adag szerencse is kijárt, de ez a foci. És hozzátéve, pár emberük így is hiányzott.balboa7 írta:jah...kapura lövésk nem volt egész meccsen...nemtom milyen megérdemeltről beszélsz...mákos csapat...tiszta 2004es görög csapat...Ronaldinho&Barca írta:Megérdemelt továbbjutás
Hosszabbítást nézted? Horvátok át se jöttek a félpályán kb,mert már nem mertek rizikózni. IGaz ők szereztek vezetést,de attól még hosszabbításban már a törökök domináltak.kovinho írta:Szerintem egyáltalán nem volt megérdemelt a török továbbjutás.
Végig nyomtak a horvátok, a törökök nem is akartak focizni, és a végén meglett az akarása a horvát csapatnak, gólt lőttek. Megharcoltak érte. Utána meg a semmiből lőttek egyet. Számomra ez nem megérdemelt, na mindegy.
jah...kapura lövésk nem volt egész meccsen...nemtom milyen megérdemeltről beszélsz...mákos csapat...tiszta 2004es görög csapat...Ronaldinho&Barca írta:Megérdemelt továbbjutás