Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan nem csak magyarelleneségről van szó mindig az erősebb csapat ellen ítélnek, nekünk is számtalanszor kedveztek így a szerbek ellen. Ha olvasnád a szeb sportlapokat, nem beszélnél magyarelleneségről sőt...Varga Tamás írta:Magyar idő szerint 16:30h-kor.Pepe írta:mikor lesz a 100m futás döntője?
Más.
A vízilabdában ma ízelítőt kaphattunk a dilettáns, mérhetetlenül egyoldalú, és magyarellenes játékvezetésből. Amit a holland-horvát bírókettős a második félidőben művelt az ocsmány és undorító volt. Persze, 11-6-nál mi is beragadtunk, azt hittük megvan a meccs. De az ausztrálok sorozatban kapták az emberelőnyöket, kettős emberelőnyt, sorozatban fújták ellenünk a kontrát. Ennek ellenére megvan a csoportelsőség.
Szép volt fiúk!
A végén nem tudom hogy jött ki a labda a kapufáról,nagyon meleg voltVarga Tamás írta: A vízilabdában ma ízelítőt kaphattunk a dilettáns, mérhetetlenül egyoldalú, és magyarellenes játékvezetésből. Amit a holland-horvát bírókettős a második félidőben művelt az ocsmány és undorító volt. Persze, 11-6-nál mi is beragadtunk, azt hittük megvan a meccs. De az ausztrálok sorozatban kapták az emberelőnyöket, kettős emberelőnyt, sorozatban fújták ellenünk a kontrát. Ennek ellenére megvan a csoportelsőség.
Szép volt fiúk!
Magyar idő szerint 16:30h-kor.Pepe írta:mikor lesz a 100m futás döntője?
így van, mindenki a saját háza táján söprögessen. szánalmas, hogy egy olimpiai bajnoknak nincsen hol készülnie nyugiban.Los Banditos írta:Nem tudom, hogy eddig életedben hány puskalövést hallottál már, de majd ha egyszer közelebbről is hallod a fegyverek ropogását, akkor majd gondolj arra, hogy vajon milyen lenne ha ezt a szomszédságodba művelnék.Varga Tamás írta:És nehogy napi 2-3 órát, délelőtt, ill. kora délután ne tudjanak akceptálni a helyi lakosok. Bezzeg mikor aranyérmet nyert, akkor büszkék voltak rá.
Itt nem a lakosok, meg a polgármester a hibás, hanem a sok senkiházi paraszt, akik megint elsikkasztottak egy csomó zsetont.
Nem tudom, hogy eddig életedben hány puskalövést hallottál már, de majd ha egyszer közelebbről is hallod a fegyverek ropogását, akkor majd gondolj arra, hogy vajon milyen lenne ha ezt a szomszédságodba művelnék.Varga Tamás írta:És nehogy napi 2-3 órát, délelőtt, ill. kora délután ne tudjanak akceptálni a helyi lakosok. Bezzeg mikor aranyérmet nyert, akkor büszkék voltak rá.
Hát én se szomorkodtamVarga Tamás írta: UTOLSÓ LABDAMENET, HOGY TETSZETT OZSI HAVER! AKKORÁT ÜVÖLTÖTTEM, HOGY A HANGSZÁLAIM IS BELEREMEGTEK!![]()
![]()
Mivel a kiemelt rész többesszámra utal,és allig írtunk páran a női kézisekről a te hszedig,magamra IS vettem. Ha csak mihunak címezted, nem tudom minek a többesszámVarga Tamás írta:Varga Tamás írta:
Ja, és tegnapelőtt istennők, ma meg bukta lesz? Érdekesek vagytok? Érdekes hozzáállás.
És ki mondta, hogy Téged idéztelek. Nem láttad a szóközt, a kihagyást? Azt gondoltam, elég érthető és világos volt a célom. Nem neked szólt, csak nem akartam, külön hsz-t gyártani. Akinek szólt, mihii Ő reagált rá. Nem kellene egyszerre öltözködnöd.
Ezt nem tudom honnan vetted.Én személyesen találkoztam már vele(nem is egyszer),de egyáltalán nem volt nagyképű.Mondjuk olyan sokat nem beszéltem vele,inkább anyámmal beszélgetett.Sajnos ő jobban lekötötte.MeNnOn írta: jamegnagyképpü sajna..[/url]
Én is. De, örülök, hogy hívtál? A HP-t megtaláltátok, vagy máshonnan mértetek?VIII.Henrik írta:B&@#$Łßs! Horváth Viktor! Remélem csatasorba tud állni, bár az idegbecsípődésével kétlem, hogy be tudná fejezni a napot!![]()
Van még 6 napja.
Más: Sajna nem jött ösze a találkozás Tamás, sajnálom.
Igaz, González az ezüstérmes lett egyéniben.El Payaso írta:Massú a címvédő egyéniben, González párosban nyert Athénban.
Azt a pályát, amit kihúztak alóla az édesapja, az édesanyja és ő hozták létre, építették fel 28 éve. Ezt többször elmondta az interjúiban. Tehát, nemcsak egy pályáról van szó, hanem egy olyan lőtérről, amihez érzelmileg is kötődik, és a saját, ill. szülei keze munkája. Én megértem a ragaszkodását. És nehogy napi 2-3 órát, délelőtt, ill. kora délután ne tudjanak akceptálni a helyi lakosok. Bezzeg mikor aranyérmet nyert, akkor büszkék voltak rá.Los Banditos írta:Ma jártam a lőtéren gyakorolni, és ott azért részletesebb dolgokat is megtudtam.kovinho írta:Itt van példának Igaly Diána. Szegényt, a budaörsi kollégák nem hagyták edzeni. Egy OLIMPIAI BAJNOKOT!! Erre hol van máshol példa? Ez a vérlázító. És az is, ami itt folyik ebben az országban...
Például azt, hogy ebből már 4-5 éve balhé volt, és 2 év alatt feltudtak volna építeni ott a közelben egy hasonló, valamivel modernebb ikerpályát, de azt az 50-60 millát mások szépen zsebre rakták.
Na meg azért a lakosság is nyugodtan panaszt tehetett, mert nem valami kellemes délután pihenés közbe 300-400 méterről a sörétesek durranását hallgatni.Egyébként másfél év múlva már meglesz neki az ikerpálya, aminek már 2 éve késznek kellene lennie.