Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Bőven megelégednék ha csak Keita elől venné el a helyetSanama írta:Miért kell megint a fiatalok elől elvenni a helyet?
Ja, csak őket reggel küldheted el, ezt a srácot meg 5 év múlvamessideco írta:Nem írnám le így elsőre Affelayt. Mascheranot is mindenki ellenszenvvel fogadta eleinte, de ez ha jól látom, megváltozott. Szóval, mint ahogyan egyik haverom mondta, mindegyik csaj megér egy b...
A kötelezettségeknek mindig meg kell felelni, akár akarják, akár nem.torrentkiller írta:Egyrészt szerintem a hátuk közepére se kívánták az egészet, ezért a 20 mp-ért fél órákat öltözködni elég abnormális dolog szerintem.Lionel85 írta:Csapatfotózáson vettek rész a játékosok és a személyzet. Ami érdekes, hogy nemcsak a megszokott mezes öltözékben fotózkodtak Messiék, hanem öltönyben is.
http://www.youtube.com/watch?v=NYbYuR024sA
Am egy olyan nyakkendő kell nekem
Egyrészt szerintem a hátuk közepére se kívánták az egészet, ezért a 20 mp-ért fél órákat öltözködni elég abnormális dolog szerintem.Lionel85 írta:Csapatfotózáson vettek rész a játékosok és a személyzet. Ami érdekes, hogy nemcsak a megszokott mezes öltözékben fotózkodtak Messiék, hanem öltönyben is.
http://www.youtube.com/watch?v=NYbYuR024sA
Ennyi! És még a statisztikák is alátámasztják azt amire mi gondolunk.Lionel85 írta:Az elmúlt évtized legjobb csapata a Barcelona a statisztikák szerint
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ta-2051994
Nálam nemcsak a statisztikák alapján a legjobb, hanem amúgy is.
tképpen két különböző szezon volt, mert június még 09/10be esett, július meg 10/11bemessideco írta:Sok furcsaság van ebben a listában...Henry és Márquez egyszerre távoztak pl...
Akkor tessék írni a SPORT.es szerkesztőségébe : Dsjd írta:azért 2008 nyaráról kimaradt egy pár ember (Deco, Zambrotta stb.), és nem is férnek bele az egyéb 7,5 milkábaLionel85 írta:2008 óta ezek a transzferek mentek végbe. Vétel fönt, eladás lent.
ráadásul Yayaért csak 24et kapott a klub, a maradékot lenyúlta a parazita...Lionel85 írta:2008 óta ezek a transzferek mentek végbe. Vétel fönt, eladás lent.
azért 2008 nyaráról kimaradt egy pár ember (Deco, Zambrotta stb.), és nem is férnek bele az egyéb 7,5 milkábaLionel85 írta:2008 óta ezek a transzferek mentek végbe. Vétel fönt, eladás lent.
Főleg, mivel a saját vérét "adják be" neki és nem "felturbózzák", hanem csak elvesznek belőle...(nem hiszem, hogy ez bármilyen szinten is illegális doppingnak minősülne.)Andris írta:a vérdopping, ha ezt mondta egyáltalán, akkor is csak egy név. Semmi köze az illegális doppingszerekhez.![]()
Valami olyasmit említett, h vért vesz tőlük, kivon belőle valamit, és visszafecskendezi, így gyorsítja a gyógyulást. Ennyi.
Az talán nem ütközik semmibe, hogy kiveszünk a játékosokból ezt-azt.
bali 15 írta:Hihetetlen hogy Xavi-nak már nem fáj a lába. A mi orvosi stábunk a legjobb a világon.A múltkor egy meccs alatt a kommentátor el is mondja miért.
Asszem egy rendkívül új orvosi eljárást alkalmaznak az orvosaink.
Valami olyasmit mondott hogy vért vesznek a játékostól és a vért beadják a sérült testrészbe. Ilyesmi, valaki nem tud többet erről az orvosi módszerről?
Nagyon érdekelne.