Tocy írta:Szerintem hátra akarta sarkazni, csak felhúzta a lábát a biztonság kedvéért...hát utána látszik is, hogy nem találja a labdát...de mind1, lehet hogy igazatok van

Mindenesetre Bojan ezóta "mekkoooora spíííler".
Afellay sztem hasznos tagja lehet a csapatnak, azért nem rossz ez a holland válogatott és jól játszik benne. Iniesta cseréjeként tudnám elképzelni, hogy ne Keita játsszon, amikor a spanyol elöl van. Én örülök az érkezésének, de nagyon remélem, hogy nem Hleb-szindróma lesz...
Ennél tovább én sem akarom ragozni, mert ettől nem lesz Bojan jobb játékos, de szerintem ezt akarta csinálni, maximum arra tudok gondolni, hogy nem a teste mellé jobb oldalra, hanem baloldalra akarta így átvenni, ezért kereste a labdát és nézett rossz irányba. Én is úgy gondolom, hogy Iniesta cseréjeként hasznos lehet, bár nem szeretem annyira a mai hollandokat, illetve, amit láttam PSV meccset azok is inkább Balázsról, mint róla szóltak, de nem ügyetlen a srác. Szerintem igazi csapathúzó világklasszis nem lesz belőle. Legalábbis nálunk biztosan nem.
Szerk: Tudom, hogy nem ezért vettük meg, azért írtam le, mert sokan azt vizionálják, hogy az elkövetkező 10 év legpengésebb világklasszis holland tkp-ja lesz. Na erre mondtam én, hogy egyrészt erre kicsi esélyt látok ( a legjobb holland középpályás lehet, mert azért annyira nem acélos a felhozatal kreativitásban szvsz. Világklasszisra, akik mondjuk 40-50 év múlva is emlegetnek viszont kevés esélyt látok. Ma már nagyon ráment a holland futballoktatás a terminátorok képzésére), másrészt pedig nálunk 99% (javítottam, mert biztos csak a halál

), hogy nem lesz kezdő, sosem. Viszont valóban nem erre vettük meg, de ebben a topikban már vizionáltak neki középtávon ilyen szerepkört..