Bob_Marley írta:Köszönöm az átfogó magyarázatot miihii
Számomra nagyon antipatikus figura, pont a komolytalansága miatt, de az biztos róla szól minden mostanság akár pozitív, akár negatív dologban, úgyhogy valamit tudhat.Pl ugye 9:58

De én ezzel kapcsolatosan maradok a klasszikus 10 alatt csak valami "segítséggel" lehet futni.S ez igaz az összesre, ezért sem szeretem az atlétikát, meg az úszást.
De egy Olimpián kötelező megnézni a 100at, 400at, maratont stb klasszikus számokat
szerk: Serena kivégezte Sharapovát, teljesen megérdemelten nyerte a döntőt az amerikai.

Sztem azért is ilyen szeretetreméltó a bohóckodása,mert amíg mondjuk a többiek feszült,koncentrált arccal állnak oda a rajtgépbe,addig ő még az utolsó pillanatokban is a "közönségnek játszik",mintha nem is egy döntőben szerepelne. Lazán odamegy,grimaszolgat,majd a legjobbakkal az oldalán,könnyedén repeszt egy brutálisat,aztán máris folytatja a műsorozást. És ez a lazaság,komolytalankodás teszi még kiemelkedőbbé,h nem görcsöl meg feszeng,hanem a teher alatt hatalmasra nő a pálma és még vicces is közben.
Ez is vmilyen szinten elismerésre méltó,mert ilyen téteknél,ilyen elvárások mellett ahogy meg tudja őrizni a lélekjelenlétét és ezt a bohóckodást,hatalmas mentális tartást,összeszedettséget sugall.
A "segítség" részhez meg nem tudok mit mondani,ez benne van,ahogy mindig is benne volt,mindenkinél.Ilyen ez a popszakma

És amikor odaáll a "szintén zenészek" közé és egy rövid távon,ahol minimális a javítás lehetősége, mégis ritka,h nem ő nyer (gyakran láthatóan kieresztve a végén) ,az mutatja,h a segítségen kívül azért nagyon tud vmit.
Aztán ezt vki szereti,vki nem,de ettől függetlenül mindenkinek látnia kell