Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.24. 12:12:39

cruyff írta: Kedves Robag. Ott van Zambrotta. Ahogy Puyol jobbhátvéd volt eredetileg, ahogy Te is mondtad, (írtad) , úgy Zambi tipikus balhátvéd, csak valmilyen ismeretlen oknál fogva játszott a VB-n jobbhátvédet. Úgyhogy ha esetleg kidől Abidal, akkor Zambrottát simán át lehet tenni, sőt ő szerintem baloldalon még erősebb is mint jobbhátvédben. Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy Puyolt én is, csakúgy mint Te, jobbhátvédben játszatnám, nem pedig középen. Középen pedig Thuram, Milito lenne a kezdő, 3 védős felállásnál (3-5-2-nél) vagy (3-4-3-nál) amit én preferálok, pedig a már lassúcska Thuram kerülne ki , és Puyol-Milito-Abidal lenne a védőhármas. Zambrotta pedig nálam Touréval játszana védekező középpályást, mert ő azt is nagyon jól tud. Szóval a lehetőségek végtelenek, csak kéne már végre egy jó edző aki ezeket ki is aknázná.
Ha már itt tartunk, akkor ez nem teljesen igaz, mert Zambrotta kezdetben jobb oldali támadó középpályás volt még a Bariban és a Juventusban is.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.24. 12:09:16

mypeter írta:Gyengébb, mint Abidal vagy Zambrotta, több baloldali ember meg nem kell, vész esetén még mindig bevethető ott szilvi vagy akár Puyol is.
Nem lenne szerencsés szerintem Zambrottát megint átpakolni. Igaz, én is azt szerettem volna, ha bal oldalon játszik, és egy jobb bekket igazolunk, de Abidal érkezésével Zambi helye betonbiztosan a jobb szárnyon lesz. Neki nagyon nem tett jót az idény elején, hogy összevissza játszott, nem is találta a ritmust. Tavasszal, nyáron azonban már ő is frankó teljesítményt nyújtott...
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.24. 11:52:39

Hát Oleguer ügyében egyetértünk. De Belletti sztem jó focista. A Madrid ellen idén élőben láttam, miután becserélték még az emberhátrány is elviselhetővé vált. Kevés lehetőséget kapott, de többet érdemel. Zambrottát nem játszatnám a bal oldalon, csak, ha Abidal sérült. Giot mellesleg nagyon gyengének tartottam, nemtom erről mi a véleményetek, tipikus Sallai, Mónos vonulat, felfut és beaadja, többnyire rosszul. Aki helyette lesz, tuti jobb lesz. Zambrottás megjegyzésem főleg arra vonatkozott, hogy én nem vennék mégegy balbeket. Inkább egy védekező középpályást. Pl. Makelelét :lol: :lol: :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:41:30

Lilfish írta:
Zozzy 5 írta:És :?: Ezt a sablon szöveget minden ide igazoló játékos elmondja...
A cikket olvasva nekem az a benyomásom támadt, hogy csak a sztárok miatt akar nálunk játszani, jó OK, hogy www.goal.com meg minden. De úgy kezdtem, hogy nem kötözködés végett...
Nem is vettem kötözködésnek, csak szerintem a játékosok nem feltétlen a nevek miatt igazolnak egy klubhoz. Lehet, hogy gyerekkora óta Barca fan, és egy álma válna valóra, ha most -Ronnieval, Messivel együtt - magára ölthetné a gránátvörös-kék szerelést...
Bodi
Director del Fútbol

2007.07.24. 11:27:19

Zambrotta semmiképp ne játsszon a bal oldalon,mert akkor a jobb oldalon bárki megver minket.Abba most nem akarok belemenni,hogy Oleuger vagy Belletti a gyengébb,majdnem mind1,hogy melyikük játszik.
Zambrottanak muszáj lesz egészségesnek lennie végig,mert ha ő nem játszik,akkor mindenképp van egy gyenge pont a csapatban.
Az új igazolásokkal eljutottunk oda,hogy össze tudunk rakni egy olyan kezdőt,amiben egy gyenge pont sincs.
Ezt még a BL-győztes évben sem mondhattuk el,mert akkor ilyen poszt volt a jobb oldali védő ,tavaly pedig a vkp,a balbekk és a középső védő is.

Drenthet amúgy sose láttam még sztem játszani,de fölöslegesen biztos nem igazoljuk le.Egyébként Silvinhonal nem hinném,hogy rosszabb,cserének elférne itt.
Lilfish
Jugador del Barça

2007.07.24. 11:24:14

Zozzy 5 írta:És :?: Ezt a sablon szöveget minden ide igazoló játékos elmondja...
A cikket olvasva nekem az a benyomásom támadt, hogy csak a sztárok miatt akar nálunk játszani, jó OK, hogy www.goal.com meg minden. De úgy kezdtem, hogy nem kötözködés végett...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:07:38

Lilfish írta:
Zozzy 5 írta:honnan tudod, hogy mi miatt akar ide jönni :?:
Ezt nyilatkozta az idézett cikk szerint. "He [Drenthe] wants to play in a team with the likes of Ronaldinho, Eto'o and Messi,"
És :?: Ezt a sablon szöveget minden ide igazoló játékos elmondja...
noname
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:03:52

mypeter írta:Gyengébb, mint Abidal vagy Zambrotta, több baloldali ember meg nem kell, vész esetén még mindig bevethető ott szilvi vagy akár Puyol is.
Ha jönne Drenthe,akkor még egy évig maradna kölcsönbe a Feyenoordnál,aztán meg ha jól tom le is jár Silva szerződése. De inkább jöjjön fel Olmo jövőre.
A Fifa egy szégyen
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.24. 11:02:24

Gyengébb, mint Abidal vagy Zambrotta, több baloldali ember meg nem kell, vész esetén még mindig bevethető ott szilvi vagy akár Puyol is.
Lilfish
Jugador del Barça

2007.07.24. 11:00:33

Zozzy 5 írta:honnan tudod, hogy mi miatt akar ide jönni :?:
Ezt nyilatkozta az idézett cikk szerint. "He [Drenthe] wants to play in a team with the likes of Ronaldinho, Eto'o and Messi,"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.24. 10:37:53

Lilfish írta:
Zozzy 5 írta:Mondjuk az elég szimpi, hogy kizárólag csakis hozzánk akar jönni...
Nem kötözködésből, de nem kifejezetten hozzánk, hanem Ronaldinhohoz, Eto'ohoz, Messihez akar jönni... Persze ez az egyik legnagyobb csábítás most a csapatunknál egy nem katalán (esetleg nem spanyol) játékos számára. Viszont legalább őszinte :lol:
Már nem azért, de honnan tudod, hogy mi miatt akar ide jönni :?: Ennyi erővel akkor, ha téged le akarna igazolni a Barca, akkor csakis Ronnie, Eto'o, Messi stb miatt akarnál ide jönni, mert nem vagy katalán.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.24. 10:17:57

Drenthe nagyon megszívhatja ezt. Ha nem akarna annyira ide jönni,akkor már rég a realé vagy cselzié lenne, de ha mi meg akarnánk venni, akkor meg már rég a miénk lenne. :roll: Nagyon úgy nézem h maradni fog ő a Feyenoordban. :roll:
A Fifa egy szégyen
Lilfish
Jugador del Barça

2007.07.24. 10:06:15

Zozzy 5 írta:Mondjuk az elég szimpi, hogy kizárólag csakis hozzánk akar jönni...
Nem kötözködésből, de nem kifejezetten hozzánk, hanem Ronaldinhohoz, Eto'ohoz, Messihez akar jönni... Persze ez az egyik legnagyobb csábítás most a csapatunknál egy nem katalán (esetleg nem spanyol) játékos számára. Viszont legalább őszinte :lol:
noname
Llegenda del Barça

2007.07.24. 09:22:21

Orlandi felhozatalából sajna semmi se lesz, de Olmot hátha. Sztem Drentha nem rossz, de 6 milláért és már 12 milláról is olvastam.Ennyiért jobb ha marad ott,ahol van. :roll:
A Fifa egy szégyen
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.24. 09:14:16

Zambrotta nagyon jó bal oldali védő! Juvéban több évet is ott játszot!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.24. 08:31:41

szergoka írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=361449

Drenthét csak a barca érdekli. Az ügynökével készítettek egy interjút, amelyben elmondja, Rijkaard már beszélt a védövel és arra kérte legyen türelemmel az átigazolással kapcsolatban, mert elöbb el kellene adnunk néhány játékost.
Szóval elég jónak tünnek az esélyeink, ha hír igaz. Meg a madrid is megszívná ha hozzánk jönne. Kezd egyre szimpatikisabb lenni a srác.
Hát nem tudom, én még mindíg ellene vagyok ennek a srácnak... :roll: Mondjuk az elég szimpi, hogy kizárólag csakis hozzánk akar jönni, de nekem még most is kétségeim vannak afelől, hogy ez a srác ellátná a védekező feladatokat...Nah mind1, veszteni nem sokat veszthetünk vele, legfeljebb majd továbbadjuk. De én még most is azt mondom, hogy inkább hozzuk fel vagy Orlandit vagy Olmot. De Zambi is tud a balon játszani, ha nagyon muszáj...
szergoka
Jugador del Barça

2007.07.24. 08:06:52

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=361449

Drenthét csak a barca érdekli. Az ügynökével készítettek egy interjút, amelyben elmondja, Rijkaard már beszélt a védövel és arra kérte legyen türelemmel az átigazolással kapcsolatban, mert elöbb el kellene adnunk néhány játékost.
Szóval elég jónak tünnek az esélyeink, ha hír igaz. Meg a madrid is megszívná ha hozzánk jönne. Kezd egyre szimpatikisabb lenni a srác.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.07.23. 23:10:51

robag írta:Az a helyzet hogy én is leigazolnám del hornot! Minden hiányposztra megvettük az embereket, támadósorunk ugye világválogatott ,lett védekező középpályásunk, középső védőnk és balhátvédünk is. Minden posztra van két egyforma képességű játékosunk. Talán csak annyi hogy én mottát tartottam volna meg nem pedig edmilsont, mivel azonban edmi megsérült így eladhatatlan, a keretet viszont szükíteni kell, így érthető motta eladása. Középhátvédből elég van, jobb hátvédnek zambi kiváló ( belletti sem rossz ) viszont én zambi cseréjének Puyolt raknám ki ( ha szükség van rá ) mert ő ezen a poszton kezdett a barcában. Mellet meg játszhat a milito-thuram kettős. Most jön a balhétvéd poszt! Abidal kiváló igazolás , de a cseréje, sylvinho személyében már igencsak gyengécske. Nagyon kilóg a csapatból és ha ne adj isten valami történik abidallal, akkor szerintem bajban leszünk...
Egy szónak is száz a vége, én igazolnék egy balhátvédet...
Vagy felhoznék valakit a b-ből...
Kedves Robag. Ott van Zambrotta. Ahogy Puyol jobbhátvéd volt eredetileg, ahogy Te is mondtad, (írtad) , úgy Zambi tipikus balhátvéd, csak valmilyen ismeretlen oknál fogva játszott a VB-n jobbhátvédet. Úgyhogy ha esetleg kidől Abidal, akkor Zambrottát simán át lehet tenni, sőt ő szerintem baloldalon még erősebb is mint jobbhátvédben. Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy Puyolt én is, csakúgy mint Te, jobbhátvédben játszatnám, nem pedig középen. Középen pedig Thuram, Milito lenne a kezdő, 3 védős felállásnál (3-5-2-nél) vagy (3-4-3-nál) amit én preferálok, pedig a már lassúcska Thuram kerülne ki , és Puyol-Milito-Abidal lenne a védőhármas. Zambrotta pedig nálam Touréval játszana védekező középpályást, mert ő azt is nagyon jól tud. Szóval a lehetőségek végtelenek, csak kéne már végre egy jó edző aki ezeket ki is aknázná.
VISCA EL BARCA!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.23. 22:28:49

Szerintem már nem kell senki, kész a keretünk. Decot mindíg is marasztaltam, nálam még megérdemel egy esélyt. Mások szerint nem, oké...Nekem Del Horno nem kéne, Abidalnál nem jobb, padozni meg nem fog. És nem is csipázom annyira...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.23. 21:55:43

kilibarca írta:az enyémre nem reagáltatok lent abba van egy nagy érv Del Horno ellen
Sportemberek között előfordulnak az ilyenek nagy téttel bíró meccseken, lásd a holland-portugálon... Ott is forrtak az indulatok, aztán Gio és Deco szépen megbeszélték egymás között...a lelátón...

Csak ezért még nem lennék a leigazolása ellen... Vagy épp Henry a BL döntő után, most meg már ő is Barcelona játékos. Vagy talán ő is rossz igazolás, mert volt néhány megnyilvánulása? Szerintem ez simán belefér...

Pláne Abidal átigazolási összegének a harmadáért :!:
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.23. 20:30:09

Xavi - Iniesta belső kp nem valami nyerő ötlet. Jó hogy tudnak védekezni, de inkább csak besegítenek a vkp-nak. :roll: Sztem még középcsapatok ellen is átjárható lenne a középpályánk. Én örülnék, ha Touré vagy Rafa mindig a kp-n lenne.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.23. 19:33:13

Deco mehet szerintem is, de csak Olival együtt! :lol:
noname
Llegenda del Barça

2007.07.23. 19:31:39

Perrero írta:én Decot se siratnám meg ha elmenne...
Én se, de akkor meg kénme valakit hozni helyette.Crosas még nem elég jó ehhez.
Ádám02 írta:Ujjabb kacsa még hány játékossal fogja ugyanezt eljátszani!Nem unalmas?
Miért lenne unalmas.Még ugyan jókat röhögök rajta.

Először a legnagyobb sztárunkat,Ronit akarják, utána egy szinttel lejjebb:Etoo, most még lejjebb:Deco. Oleguerig nyugodtan folytathatják. :lol:
A Fifa egy szégyen
Lezárt