Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amellett,hogy nagy kedvencem,ha lesznek további hülyeségei,amik bizonyíthatóan rossz hatással vannak az egész csapatra,akkor nem marasztalnám mindenképp! De mondom,hogy HA..lionelmessi19 írta:
De Nekem is kedvencem, és soha nem akarnám , h elmenjen...
Nem azért mondtam, csak hát mondtad, h nem volt neki...kovinho írta:Jól van igazad van....! Tudod, tudjátok Eto'oval kapcsolatban kicsit
elfogult vagyok. De ez azért érthető.....
Mindkettőre.kovinho írta: Most melyikre célzól, hogy volt már ilyen esete vagy hogy nem balhés?
Nem-e?kovinho írta:Nem balhés sztem Eto'o egy gáz esete nem volt még ezen kívűl....
Úgy értettem hogy van egy balhés már (Eto'o) és nem kell mégegy ˙(Alves)grecki írta:Na jó, csak úgy írtad, hogy "nem elég egy balhés ember?" Úgy értelmezhető, mintha Alvesen (akit tényleg lehet balhésnak aposztrofálni) kívül akarnánk még egy balhésat...
Daniel Alves, igaz ő nem ugy "balhés" mint Eto'o ő inkább sportszerűtlen, alattomos...grecki írta:Kire gondolsz?lionel19 írta:Nem elég egy balhés ember... ?
Nem elég egy balhés ember... ?kovinho írta:Én biztos vagyok benne méghozzá reményeim szerint az avatarodon látható személlyel....
Akkor lehet a Sevillaval kezdjük a szezontgrecki írta:Ilyenkor a kupa vesztese ellen...BarcafanTomee írta:Hy all Barcafan!
Nem tudjatok hogy kivel jatszuk a spanyol szuperkupat hogy ha megnyerjuk a ligat meg a kupat is?
én ugytom h ilyenkor a bajnoksag masodikjaval jaccunk'BarcafanTomee írta:Hy all Barcafan!
Nem tudjatok hogy kivel jatszuk a spanyol szuperkupat hogy ha megnyerjuk a ligat meg a kupat is?
lionelmessi19 írta:Hoppsz.![]()
Akkor bocsáss meg
De attól még tartom magam ahhoz, h nem kell mindig végigtámadni egy meccset, ha rugnak 4 szépet, és aztán labdázgatni akarnak, hát rajta!
Majd lesz olyan is, h végig támadnak, Nou Campban mindig ez van pl.