gergo9 írta:Hát igen zsákbamacska kb akkora mintha Valdés helyére Casillas-t hoznánk. Villa-nál kevesebb olyan játékos van aki kissebb rizikót jelentene.
Konkrétan ezen a poszton sztem senki.
Pozitívumok:
-Spanyol
-alacsonyabb fizetés
-nem egy óvodáshoz hasonló magaviselet
-távolról veszélyesebb
-tud szabadot lőni
-hiába alacsonyabb, jobb fejjáték
-kiegyensúlyozottabb nem csak egy félszezonban hozza a formáját
-motiváltabb
-egy gyengus csapatban is hozott majdenm annyi gólt mint Eto'o a világ legjobb csapatában
-techikásabbnak érzem Eto1o nál( ezzek talán lehet vitatkozni de én így érzem)
-kevésbé sérülékeny talán mint Eto'o
-kell a frissítés
Update:
-Sokkal jobb helyzetkihasználás
Negatívumok
- Lehetne pár évvel fiatalabb
Igazából nekem ő a No.1. csatár a világon Ibra-t sem tartom ilyen jónak, tökéletes lenne.
Szerk:
Jah igen az egyik legfontossabb pozitívum amit kihagytam és figyelmeztettek rá, sokkal jobb helyzetkihasználás a hajam az égnek állt a szezon vége fele mikor 20centiről öres kapura 10ből 10szer kihagyta Eto'o kb.
No, nézzük.
Spanyol - ez mióta pozitívum? inkább állapot, és teljesen irreleváns.
Alacsonyabb fizetés - ez igaz, de hát kicsit gyengébb teljesítmény az övé, mint Samué.
Nem óvodáshoz hasonló magaviselet - na igen, de sokan dícsérték, mikor cabrónozott, mikor a Chelsea meccsen az asztalra vágta a fejhallgatót stb. Még emlékszem rá.
Távolról veszélyesebb - ebben van valami igazság, csakhát a klasszikus csatárok nem 16-20 méterről szokták a góljaikat lövöldözni.
Tud szabadot lőni - na igen, meg Márquez is, meg Xavi is, meg Álves is, meg esetenként Touré is. Hogy Leóról ne is beszéljünk.
Jobb fejjáték - ezzel egyetértek.
Kiegyensúlyozottabb - hááát, neki is voltak fehér foltok a szezon folyamán, amikor az álló labdát sem találta el.
Gyengus csapatban majdnem annyi gól - na persze. A 28-ból 9 büntető, és 19 akciógól. Nem meggyőző a számomra.
Technika kérdése - ebben is van igazság, de nem döntő.
Kevésbé sérülékeny - ez igaz.
Kell a frissítés - na persze, mert Samu beleunt az egészbe, nagy ívben tesz az egészre, nem is akar már itt focizni stb. Maldinit se cserélték le, vagy Scholes-t, vagy Giggsyt, vagy Raúlt ilyen címszóval.
Ezt gondolom, ennyi a véleményem.