Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vito írta:egy jéghegy, ahogy még sosem láttam:
![]()
Pontosan azért kék az ég a marson,amiért lobogott az amerikai zászló a holdraszálláskor készült képen..kennyke írta: Ami erdekes, hogy miert kek az eg a marson???????
Így van! Nem is értem miért kell megkérdőjelezni egy ilyen egyértelmű bizonyítékotTim írta:De miért ne lehetnének majmok a marson?! Mostmár van fénykép is,ez elég bizonyíték szerintem. De ha jobban megnézed nem is majom,hiszen nincs farka vagyis főemlős.Innen viszont csak egy lépés az emberré válás!G-Jay írta:Ez mekkora poén már!Majom a marson
Kár h ezt már senki nem veszi be...legalábbis remélem...
G.
Hacsak nem evolúciós zsákutca mint pld. a jeti..
Viszont ha a jeti a marsról származik az sokmindent magmagyarázna!
Mulder mégis tudott valamit![]()
Még dolgozom az elméleten!
De miért ne lehetnének majmok a marson?! Mostmár van fénykép is,ez elég bizonyíték szerintem. De ha jobban megnézed nem is majom,hiszen nincs farka vagyis főemlős.Innen viszont csak egy lépés az emberré válás!G-Jay írta:Ez mekkora poén már!Majom a marson
Kár h ezt már senki nem veszi be...legalábbis remélem...
G.
Userbarokra gondolsz? Írd be googleba.Messi-#19 írta:nem tudja vki hogy ien kis csíkokatamin barca fan adidas user tb-jelzők vannak meik oldalról lehet átlinkelni?régen tudtam de elfelejtettem
Legújabb fejlemények szerint lehet hogy mégsincsenek majmok a marson.Hivatalos forrás:szkeptikus blogDrigo írta:
Ne már kajakra csak poénnak szántam, semmit nem lehet szinte azon a képen látni, olyan lehet, mint egy ultrahang, ott sem lehet soha észrevenni semmit, csak ha úgy fordítod
Ne már kajakra csak poénnak szántam, semmit nem lehet szinte azon a képen látni, olyan lehet, mint egy ultrahang, ott sem lehet soha észrevenni semmit, csak ha úgy fordítodTim írta:Dani,eltaláltad!!
Ez nem más mint egy majom a marson.Hivatalos forrás:http://szemetparasztmajmok.blog.hu/
Most ne firtassuk pld. mit eszik egy majom a marson:én hinni akarok!!
Ha felkerülök pestre, akkor igérem elmegyek egyre, és akkor kiderül, hogy milyen a fórumozók között a hangulat, bár gondolom messze nem csak pestiek lesznek ott.Perrero írta:nem voltál még fórumtalin...
Annácskát miért hagytad kiPerrero írta:sztem Oszama bin Laden a homokozóban Kiszel Tündével, még 1989ben, mögöttük a homok mélyén Feketze PákóSaviola írta:Egy alakot a távolban![]()