Egy link azoknak, akik neten nézik:
http://www.vshare.tv/live/20944/ag1tv_1/1
Én idén talán a kazanyt kivéve egy csapatot sem láttam, aki játszani akart a barca ellen...Replay írta:Egy bizonyos: az Espanyol évek óta nem akar focizni a Barca ellen.
Tény, hogy óriási hiba volt, de ezt sztem mindenki elismerte, de amit írtak egyesek, hogy annyit tévedtek már ellenünk, hogy mostmár ideje volt, hogy a javunkra tévedjenek!chrissjr írta:...
Remélem a második félidőben Ibra átadja a karmesteri pálcát Xavinak, vagy az eddig igen szürke Iniestának, és végre Ibrára jönek ki a ziccerek!Bányász írta:A meccsről vagy bezárom a topikot azt kész!
elhiszem hogy szebben hangzik így hogy nem igaz de.....danko94 írta:CR hez hozzáértek múlt héten? NEM! Tizit kaptatok? IGEN! Mi a problem? Az hogy kihez mennyire értek hozzá? Amugy meg ez nem lesz döntő fontosságú, mert az Espanol eddig duplanulla, mi meg egész jól toljuk.chrissjr írta:Ne haragudjatok, de azt még a Camp Nou legfelső sorából is láthatták, hogy nem történt semmi... Régóta nem láttam ekkora bírói tévedést.
chrissjr írta:Ne haragudjatok, de azt még a Camp Nou legfelső sorából is láthatták, hogy nem történt semmi... Régóta nem láttam ekkora bírói tévedést. Amúgy meg nem értem miért kellett most a Madridot idekavarni, ez most Barcelona-Espanyol, ha jól tudom.
CR hez hozzáértek múlt héten? NEM! Tizit kaptatok? IGEN! Mi a problem? Az hogy kihez mennyire értek hozzá? Amugy meg ez nem lesz döntő fontosságú, mert az Espanol eddig duplanulla, mi meg egész jól toljuk.chrissjr írta:Ne haragudjatok, de azt még a Camp Nou legfelső sorából is láthatták, hogy nem történt semmi... Régóta nem láttam ekkora bírói tévedést.
Ezt ugye csak viccből írtad?!..chrissjr írta:
Ekkora kaliberű tévedés már rég nem történt a Madrid javára.
Mekkora? 2 jogtalan tizenegyes közül melyik a nagyobb/jogtalanabb? Remélem te is tudod, h őrült nagy baromságot írtál!chrissjr írta:Ekkora kaliberű tévedés már rég nem történt a Madrid javára.