A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.12. 14:45:19

Hasonló kezdőkre számítottam 8) A cseréket alaposan meg kell beszélni(főleg betartani) nehogy az legyen mint múltkor!!Sztem 9:00-9:15-re mindenki legyen ott!!

HAJRÁ BARCA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.12. 13:23:13

No, én is visszatértem jól megérdemelt szabadságomból, és végigolvastam, amiket írogattatok itt a csapatfelállással kapcsolatban. Nos én nem is akarnám itt szaporítani a szót, tényleg csak a számomra is lényeges, legfontosabb dolgokat emelném ki még egyszer, íme:

- én magam is azt preferálnám, ha már 9-re odajönne lehetőleg mindenki, hogy legyen időnk megbeszélni a dolgokat, a felállást, egyebeket, hogy ne a meccs előtt kelljen 5 perccel mindent a fejekben rendbe tenni!

- ÉN is, ahogy remélem mindenki más is abszolút elfogadom Norbi döntéseit, és a-szerint fogok 'közreműködni', remélem tényleg mindenki a legjobbat fogja nyújtani, én is ezen leszek!!! Egyébként jónak ítélem a Norbi csapatfelállásról alkotott véleményét, ill. meglátásait!

- Melkor nagyon-nagyon lényeges pontra tapintott, mikor azt mondta, és ezt tényleg kéretik nagyon komolyan venni, hogy minden meccs elején rettentő mód oda kell figyelnie mindenkinek a pályán a feladatára, főleg a védekezésre, mert nem lehet egy csapatot sem lebecsülni!!! Szóval mindenkitől 1000%-os odakoncentrálást várok, várunk!!!

- Kaja-pia tényleg legyen mindenkinél, kell az energia, a múltkori tornára én egy félliteres vízzel érkeztem, szerintetek?!.... Szóval ez is lényeges, tankoljatok be!!!

Lényegében ennyi, már nagyon várom a szombatot, az idő szép lesz, úgyhogy az nem lesz akadály, mindenki pihenje ki magát rendesen, senki se állítson oda álmosan, fáradtan, másnaposan, ha lehet, ÉN SE!!! :wink:

Sziasztok, FORCÁ HUNGARIAN F.C. Barca!!!
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2005.07.12. 12:27:17

Hello HFCB!!!

1. Mérk. Kezdők:

Védők: Bercy ill. Melkor

Középpálya ( +védekezés!!!)gnorbert

Támadók: Silvanus ill. Ronaldinho17

2. Mérk. Kezdők:

Védők: Melkor ill. Marci

Középpálya: Gábor Nr. 2 ill. Mehrl Gábor

Támadó: Kori

3 Mérk. Kezdők:

Védők: Bercy ill. Melkor

Középpálya: Agonás ill. Bartos Miki

Támadó: Mucska

Ez az elképzelésem, ami a majdani körülményekhez képest BÁRMELYIK POSZTON, BÁRMILYEN MÓDON változhat!
Az hogy valaki kezdő nem jelenti azt hogy végigjátssza a mérkőzéseket!
5-8 percenként (szükség esetén gyorsabban, vagy később) mindenki lecserélésre kerül!

Hogy ki-kinek lesz a közvetlen cseréje, majd ott megbeszéljük azokkal akik eljönnek!!!

üdv: gnorbert
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.12. 08:20:36

Kedves Csapattársak!

Akkor maradjunk annyiban,hogy ha meglesznek a mezek akkor kitüzök egy időpontot, hogy mikor tudnánk találkozni csepelen a sulinál. És aki oda tud jönni az megkapja a mezt aki nem az szombaton a torna előtt!
Ez az időpont lehet szerda, csütörtök esetleg péntek is mivel csak igéretet kaptam arra, hogy ma meglesznek.
De az a biztos mikor a kezemben vannak, ezért az ígéretet ne vegye senki készpénznek!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.12. 08:16:47

barcafan írta:
Ronaldinho 17 írta:(aki tud viszonylag olcsón vinyót,elég egy 40 GB körüli az szóljón 8) )
nem tudom milyen árra gondoltál, de a saturnba jó áron vannak. vagy media marktba, de inkább saturn. nem tudom, h a mammut II-n kivül máshol is van-e a városban, az neked picit messze van :wink: ...
EUROPARKBAN!!!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.11. 22:09:29

Na Sziasztok 8) Sajnos amióta nem írtam,azóta rossz volt a gépem,elromlott a vinyó,és most is csak egy átmeneti megoldásnak köszönhető az ittlétem(aki tud viszonylag olcsón vinyót,elég egy 40 GB körüli az szóljón 8) )

A csoportunk erős,de a másik is az,ugyebár a Roma-tól és a Juve "B"-től is kikaptunk,szóval van mit törleszteni,minimum a 2.helyet meg kell szereznünk,aztán majd meglátjuk,végigolvastam kb 10 oldalt :lol: a csapatfelállítást/cserét nehéz lesz megoldani,(bár Norbi-nal megvan a kezdő) de főleg a cserékkel lesz sztem gáz(remélem nem)

Bercy a mezt valamelyik nap odatudod adni akkor?(Hátha anyunak be kell varrnia :lol: )

Valszeg jönnek anyuék szurkolni

HAJRÁ BARCA
Melkor
Entrenador del Barça

2005.07.11. 20:06:12

Taibi írta:Szeretnék javaslatot tenni(bár igazából, lehet, hogy nem kéne beleszólnom, mert nem vagyok a csapat tagja, és nem ismerlek titeket, nem tudom hogy ki hogy játszik....)

Szerintem, ha 10kor kezdtek, akkor legyetek ott már 9-kor, mert nem jó egyből beleugrani a meccsbe.

És nem tudom, hogy mennyire széles a pálya, de a teremfociban jól szokott működni az 1-3-1-es felállás, ha a két szélső bírja a futást.

De ezek csak javaslatok.....ti döntsétek el, hogy mit csináltok, mert ti játszotok.
Köszönjük az észrevételt! Megfontolandó tanácsok.

Eddigi tapasztalataim alapján védekezésben az a legmegfelelőbb ha az érkező támadókat emberfogással veszik fel a védők, viszont ami még fontosabb, hogy az ellen támadásánál minden emberrel vissza kell jönnie egy csapattársunknak!!!!!! - ugyanis egy komoly csapat nagyon könnyen kihasználhatja az emberelőnyt.
Ezért megkérem MINDEN CSAPATTÁRSAMAT, hogy ezt nagyon szigorúan tartsa be!!!!!

Ezen temészetesen lehet lazítani egy könyebb ellenfél ellen, de ez csak meccs közben derül ki, ezért mindenki vegye nagyon komolyan a meccsek elejét!!!

A támadótaktikáról nem értekezem, azt rábízom a támadáshoz jobban értő csapattársaimra :)
Melkor
Entrenador del Barça

2005.07.11. 19:49:51

Amelyik sorban én benne leszek az már csak jó lehet :D ;) - mit szóltok egészséges önbizalmamhoz? :)

Komolyra fordítva a szót én teljes mértékben elfogadom Norbi döntéseit, ha pedig valamiben eltér a véleményem az övétől, azt megbeszélem vele ill. veletek. Így talán a - csapat számára - legjobb döntést tudja majd hozni!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.07.11. 19:39:01

Szeretnék javaslatot tenni(bár igazából, lehet, hogy nem kéne beleszólnom, mert nem vagyok a csapat tagja, és nem ismerlek titeket, nem tudom hogy ki hogy játszik....)

Szerintem, ha 10kor kezdtek, akkor legyetek ott már 9-kor, mert nem jó egyből beleugrani a meccsbe.

És nem tudom, hogy mennyire széles a pálya, de a teremfociban jól szokott működni az 1-3-1-es felállás, ha a két szélső bírja a futást.

De ezek csak javaslatok.....ti döntsétek el, hogy mit csináltok, mert ti játszotok.
Gábor
Jugador del Barça

2005.07.11. 19:12:48

A sorcserének eme negatívumaival én is tisztában vagyok. Csak nem akartam rögtön kritizálni. Eleve így álltam hozzá én is de ez teljesen mindegy.
gnorbert
Capitá del Barça

2005.07.11. 18:49:00

ÜDV HFCB !!!

A sorcserékkel kapcsolatban:

Gabi!

TEGYÜK FEL sorcserés taktikával játszunk.

Pl. a Te sorodból a Silvaus nem játszik jól, mert nincs jó napja a Zsolti rendre elszórja a labdákat, Te viszont 3 helyzetből 5 gólt rúgsz... Hozzalak le Téged is, aki megnyered nekünk a meccset, csak mert a sor(s)társaid nem nyomják elég jól...?!
Vagy fordítva: Zsolti, és Silva ontja a gólokat, de rólad eggyel többet kapunk a végén, hozzam le őket csak mert Veled vannak egy sorban...?!

Egyik esetben sem ezt tenném...

Nagyjából van egy elképzelésem hogy kik lesznek a három selejtező kezdői (ezt holnap felteszem ide), a többit pedig ott döntöm/jük el a pillanatnyi forma ill. frissesség alapján!
Minden további nélkül elképzelhető ugyanakkor hogy a teljes Csapatot is egy az egyben lecserélem, ha úgy hozza szükség (pl. a védelem összehoz 3 gólt, míg a támadóalakzat mindent elpuskáz...)!!! Vagy ha a pályán lévő Csapatunk berámol 5 gólt az ellenfélnek szerintetek hozzá kellene nyúlni??? Nem gondolom. Persze ha elfáradnak, és cserét kérnek...

Egy szónak is 100 a vége:

Nyomatékosan kérek mindenkit aki eljön a Tornára és játszani akar, hogy FOGADJA EL hogy EGY CSAPAT vagyunk, és fogadja el a döntéseket, amiket a CSAPAT ÉRDEKÉBEN hozok!

Lesz aki jobb formában játszik majd, lesz aki gyengébb napot fog ki. Mindannyian (engem is beleértve) győzni megyünk, győzni akarunk, de nem mindenki lesz teljesítőképessége csúcspontján 16-án(én pl.)!

Holnap tehát beírom ide a tervezett kezdőcsapatokat, ami akár módosulhat is annak függvényében, hogy mindenki eljön-e aki ígérte. Mert még ez sem biztos!

Kérek mindenkit hogy 16-án, a Torna napján LEGKÉSŐBB 9:50-re érkezzen meg, ugyanis 10:00-kor mi kezdünk, mi játsszuk az első meccset!!!
Hozzatok magatokkal sok sok enni ill. innivalót, mert a döntő csak délután lesz valamikor, és szeretnék (nem csak nézőként) ott lenni akkor is!!

üdv: gnorbert

Força Barça !!!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.11. 14:21:38

Ez csak felvetés, nem biztos, hogy így fog menni, de jó eljátszani a gondolattal. :D
Gábor
Jugador del Barça

2005.07.11. 14:16:19

Bercy írta:elől:Bartos M., Bartos. P., Agonás
hátul: Grámán, Z. Iván

Sztem: Norbi nem tipikus védő, ezért Bartos M. ki, Norbi középre és egy erős védő be!

sor2:

elöl: Silvanus, Zsolti, Mucska G.(azaz én)
hátul: Melkor, Bercy

Sztem: Mucska G. ki, mert nincs középályás védekező, helyette Mehrl Gábor.

sor3:

elöl: Booges/Barcafan, Gábor Merhl, Kori
hátul: magasabbik Gábor, Kungli Marci

Sztem: Itt viszont nagyon kell egy középályás és ide be Mucska G.

Ez az én véleményem!

Szabad a gazda!

Bercy javaslatát én sokkal jobbnak tartom, mert bizony én inkább megyek be középre védekezni, mint hátra. Az első javítást is jónak tartom. Még annyit, hogy ezek szerint Ti sorcserében gondolkodtok?
Boogess
Jugador del Barça

2005.07.11. 13:54:34

redlions írta:
Boogess írta:Dévényi Tibi bácsi, én szeretnék az Ivánnal játszani!:) Vele talán összeszokottabb vagyok, mint a Gáborokkal, akikkel sose játszottam :roll:
Piros pöttyös labdát elkaptad?? :lol:
Naná, meg az ajándék chipset is! :lol:
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.07.11. 13:36:10

Boogess írta:Dévényi Tibi bácsi, én szeretnék az Ivánnal játszani!:) Vele talán összeszokottabb vagyok, mint a Gáborokkal, akikkel sose játszottam :roll:
Piros pöttyös labdát elkaptad?? :lol:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.11. 13:25:00

NO COMMENT!!!
Boogess
Jugador del Barça

2005.07.11. 13:16:30

Dévényi Tibi bácsi, én szeretnék az Ivánnal játszani!:) Vele talán összeszokottabb vagyok, mint a Gáborokkal, akikkel sose játszottam :roll:
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.11. 13:10:42

Z. Iván írta:
Bercy írta:
Z. Iván írta:Hát nem hiszem, hogy jó helyem lenne ilyen kiválóságok között :D , inkább játszanék a harmadik sorban.
:roll:
Ne szerénykedj! Szokni kell a tempót! :lol:
Tudod a kor :D Már nehéz fölvenni a ritmust :D
Egyébként pedig tényleg csak azt tartsuk szem elött, hogy legyen legalább két bármikor bárki ellen gyözelemre is képes sorunk, és mivel lesz pár meccs, a harmadik összeállítás is kaphat idöt.

Szóval a ti felelösségetek, hogy hova tesztek, védekezésben mindent meg fogok tenni, ezt tudom ígérni.
Tudod Iván az a helyzet, hogy én vagyok (sztem) köztetek a legidősebb mégsem menekülők el.
Egyszer mindenen át kell esni!!!
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.07.11. 13:07:45

Bercy írta:
Z. Iván írta:Hát nem hiszem, hogy jó helyem lenne ilyen kiválóságok között :D , inkább játszanék a harmadik sorban.
Tudod a kor :D Már nehéz fölvenni a ritmust :D
Egyébként pedig tényleg csak azt tartsuk szem elött, hogy legyen legalább két bármikor bárki ellen gyözelemre is képes sorunk, és mivel lesz pár meccs, a harmadik összeállítás is kaphat idöt.

Szóval a ti felelösségetek, hogy hova tesztek, védekezésben mindent meg fogok tenni, ezt tudom ígérni.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.11. 13:03:07

Z. Iván
Adminisztrátor

2005.07.11. 13:00:46

Hát nem hiszem, hogy jó helyem lenne ilyen kiválóságok között :D , inkább játszanék a harmadik sorban.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.11. 12:56:05

elől:Bartos M., Bartos. P., Agonás
hátul: Grámán, Z. Iván

Sztem: Norbi nem tipikus védő, ezért Bartos M. ki, Norbi középre és egy erős védő be!

sor2:

elöl: Silvanus, Zsolti, Mucska G.(azaz én)
hátul: Melkor, Bercy

Sztem: Mucska G. ki, mert nincs középályás védekező, helyette Mehrl Gábor.

sor3:

elöl: Booges/Barcafan, Gábor Merhl, Kori
hátul: magasabbik Gábor, Kungli Marci

Sztem: Itt viszont nagyon kell egy középályás és ide be Mucska G.

Ez az én véleményem!

Szabad a gazda!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.11. 12:50:07

Boogess írta:Hogy hívják azt a srácot, aki csak az utóbbi két-három összetartáson volt, és mindig dekázva fut a labdával? :D
Sztem a Gergőre gondolsz!
Lezárt