HAJRÁ BARCA
EUROPARKBAN!!!barcafan írta:nem tudom milyen árra gondoltál, de a saturnba jó áron vannak. vagy media marktba, de inkább saturn. nem tudom, h a mammut II-n kivül máshol is van-e a városban, az neked picit messze vanRonaldinho 17 írta:(aki tud viszonylag olcsón vinyót,elég egy 40 GB körüli az szóljón)
...
Köszönjük az észrevételt! Megfontolandó tanácsok.Taibi írta:Szeretnék javaslatot tenni(bár igazából, lehet, hogy nem kéne beleszólnom, mert nem vagyok a csapat tagja, és nem ismerlek titeket, nem tudom hogy ki hogy játszik....)
Szerintem, ha 10kor kezdtek, akkor legyetek ott már 9-kor, mert nem jó egyből beleugrani a meccsbe.
És nem tudom, hogy mennyire széles a pálya, de a teremfociban jól szokott működni az 1-3-1-es felállás, ha a két szélső bírja a futást.
De ezek csak javaslatok.....ti döntsétek el, hogy mit csináltok, mert ti játszotok.
Bercy írta:elől:Bartos M., Bartos. P., Agonás
hátul: Grámán, Z. Iván
Sztem: Norbi nem tipikus védő, ezért Bartos M. ki, Norbi középre és egy erős védő be!
sor2:
elöl: Silvanus, Zsolti, Mucska G.(azaz én)
hátul: Melkor, Bercy
Sztem: Mucska G. ki, mert nincs középályás védekező, helyette Mehrl Gábor.
sor3:
elöl: Booges/Barcafan, Gábor Merhl, Kori
hátul: magasabbik Gábor, Kungli Marci
Sztem: Itt viszont nagyon kell egy középályás és ide be Mucska G.
Ez az én véleményem!
Szabad a gazda!
Naná, meg az ajándék chipset is!redlions írta:Piros pöttyös labdát elkaptad??Boogess írta:Dévényi Tibi bácsi, én szeretnék az Ivánnal játszani!:) Vele talán összeszokottabb vagyok, mint a Gáborokkal, akikkel sose játszottam
Piros pöttyös labdát elkaptad??Boogess írta:Dévényi Tibi bácsi, én szeretnék az Ivánnal játszani!:) Vele talán összeszokottabb vagyok, mint a Gáborokkal, akikkel sose játszottam
Tudod Iván az a helyzet, hogy én vagyok (sztem) köztetek a legidősebb mégsem menekülők el.Z. Iván írta:Tudod a korBercy írta:Ne szerénykedj! Szokni kell a tempót!Z. Iván írta:Hát nem hiszem, hogy jó helyem lenne ilyen kiválóságok között, inkább játszanék a harmadik sorban.
Már nehéz fölvenni a ritmust
![]()
Egyébként pedig tényleg csak azt tartsuk szem elött, hogy legyen legalább két bármikor bárki ellen gyözelemre is képes sorunk, és mivel lesz pár meccs, a harmadik összeállítás is kaphat idöt.
Szóval a ti felelösségetek, hogy hova tesztek, védekezésben mindent meg fogok tenni, ezt tudom ígérni.
Tudod a korBercy írta:Ne szerénykedj! Szokni kell a tempót!Z. Iván írta:Hát nem hiszem, hogy jó helyem lenne ilyen kiválóságok között, inkább játszanék a harmadik sorban.