No, én is visszatértem jól megérdemelt szabadságomból, és végigolvastam, amiket írogattatok itt a csapatfelállással kapcsolatban. Nos én nem is akarnám itt szaporítani a szót, tényleg csak a számomra is lényeges, legfontosabb dolgokat emelném ki még egyszer, íme:
- én magam is azt preferálnám, ha már 9-re odajönne lehetőleg mindenki, hogy legyen időnk megbeszélni a dolgokat, a felállást, egyebeket, hogy ne a meccs előtt kelljen 5 perccel mindent a fejekben rendbe tenni!
- ÉN is, ahogy remélem mindenki más is abszolút elfogadom Norbi döntéseit, és a-szerint fogok 'közreműködni', remélem tényleg mindenki a legjobbat fogja nyújtani, én is ezen leszek!!! Egyébként jónak ítélem a Norbi csapatfelállásról alkotott véleményét, ill. meglátásait!
- Melkor nagyon-nagyon lényeges pontra tapintott, mikor azt mondta, és ezt tényleg kéretik nagyon komolyan venni, hogy minden meccs elején rettentő mód oda kell figyelnie mindenkinek a pályán a feladatára, főleg a védekezésre, mert nem lehet egy csapatot sem lebecsülni!!! Szóval mindenkitől 1000%-os odakoncentrálást várok, várunk!!!
- Kaja-pia tényleg legyen mindenkinél, kell az energia, a múltkori tornára én egy félliteres vízzel érkeztem, szerintetek?!.... Szóval ez is lényeges, tankoljatok be!!!
Lényegében ennyi, már nagyon várom a szombatot, az idő szép lesz, úgyhogy az nem lesz akadály, mindenki pihenje ki magát rendesen, senki se állítson oda álmosan, fáradtan, másnaposan, ha lehet, ÉN SE!!!
Sziasztok, FORCÁ HUNGARIAN F.C. Barca!!!