rendben, gondold ezt, de Henry egy segédmunkás Ronaldo-hoz képest...Taibi írta:De ne hasonlítsad már össze Ronaldo góljait Henry-éval!Swineherd írta: egy nulla 4 góllal lőtt kevesebbet, mint Eto'o........de arra válaszólj, hogy Henry miért nem nyújt szinte semmit a válogatottban, mert ha igazán nagy lenne, akkor ott igazán vezér lehetne
Ronaldo góljainak 70 százalékát az ötösről lövi......
Henry sokkal komplettebb játékos ronaldo-nál!
Henry fejjátéka, rúgótechnikája jobb, sokkal agilisabb és az előkészítésből is kiveszi a részét!
A francia válogatott meg úgy ahogy van [auto_cenzúra]! A brazil válogatottban könnyebb jobban játszani.....
Barça vs. Real
-
- Capitá del Barça
De ne hasonlítsad már össze Ronaldo góljait Henry-éval!Swineherd írta: egy nulla 4 góllal lőtt kevesebbet, mint Eto'o........de arra válaszólj, hogy Henry miért nem nyújt szinte semmit a válogatottban, mert ha igazán nagy lenne, akkor ott igazán vezér lehetne
Ronaldo góljainak 70 százalékát az ötösről lövi......
Henry sokkal komplettebb játékos ronaldo-nál!
Henry fejjátéka, rúgótechnikája jobb, sokkal agilisabb és az előkészítésből is kiveszi a részét!
A francia válogatott meg úgy ahogy van [auto_cenzúra]! A brazil válogatottban könnyebb jobban játszani.....
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nem én csak antimadrid néven vok ott , csak visszaolvastamSwineherd írta:látom akkor te több nicken futsz a madridistán...Rivaldinho írta:Swineherd gondolom te kis szemüveges tornából felmentett gyerek vagy!![]()
![]()
( vicc volt
)

Az igaz, h Henry a válogatottban 0, de az Arsenalban o a király
Sztem jelenleg jobb mint Ronaldo, de a régi Ronnienak a kozelében sincs. Amugy sztem jelenleg Adriano a legjobb csatárposzton, ráadásul még csak nemrég toltotte be 23. életévét 

-
- Capitá del Barça
egy nulla 4 góllal lőtt kevesebbet, mint Eto'o........de arra válaszólj, hogy Henry miért nem nyújt szinte semmit a válogatottban, mert ha igazán nagy lenne, akkor ott igazán vezér lehetneTaibi írta:Ja, Ronaldo 18 évesen a legjobb volt. De az már rég volt, most egy nulla!Swineherd írta: Akkor máshogy mondom.......tehát: Henry-t ha megnézed a válogatottban, hát közel sem jól játszik, a világversenyeken egy nagy nulla a teljesítménye...csak a jól megszokott "otthoni" környezetben nyújt maradandót. Ronaldo sokkal nagyobb klasszis nála...Henry az Arsenal elött sehol sem volt és szerintem nem tudná azt nyújtani akár a Barcában, akár máshol, mint Londonban....Ronaldo már 18 évesen a világ legjobbjai között volt, Henry meg úgy 4-5 éve....
Henry meg már 4-5 éve folyamatosan a csúcson van, és lövi a gólokat csokorba kötve!

Ja, Ronaldo 18 évesen a legjobb volt. De az már rég volt, most egy nulla!Swineherd írta: Akkor máshogy mondom.......tehát: Henry-t ha megnézed a válogatottban, hát közel sem jól játszik, a világversenyeken egy nagy nulla a teljesítménye...csak a jól megszokott "otthoni" környezetben nyújt maradandót. Ronaldo sokkal nagyobb klasszis nála...Henry az Arsenal elött sehol sem volt és szerintem nem tudná azt nyújtani akár a Barcában, akár máshol, mint Londonban....Ronaldo már 18 évesen a világ legjobbjai között volt, Henry meg úgy 4-5 éve....
Henry meg már 4-5 éve folyamatosan a csúcson van, és lövi a gólokat csokorba kötve!
-
- Capitá del Barça
Akkor máshogy mondom.......tehát: Henry-t ha megnézed a válogatottban, hát közel sem jól játszik, a világversenyeken egy nagy nulla a teljesítménye...csak a jól megszokott "otthoni" környezetben nyújt maradandót. Ronaldo sokkal nagyobb klasszis nála...Henry az Arsenal elött sehol sem volt és szerintem nem tudná azt nyújtani akár a Barcában, akár máshol, mint Londonban....Ronaldo már 18 évesen a világ legjobbjai között volt, Henry meg úgy 4-5 éve....Taibi írta:Ugyanarra az Henry-ra gondolunk?Swineherd írta: Éppen az a jó, hogy nehéz dolga lesz, így tudja majd hozni igazán, amit tud. Ő tudja magát hozni a legnagyobb meccseken. De pl. ha megnézed Henry-t, na ő nem............ez húzza meg a határvonalat, a zseni és a klasszis között....
Mert az elmúlt idényekben lazán angol gólkirály lett, most megkapta az aranycipőt is, a 2.vagy 3. lett a "világ legjobbja" szavazáson...
Szerintem sokkal jobb játékos, mint Ronaldo!
(de szerintem Ronaldo kezdő lesz a vb-n...)
"A Real fizet Figónak, hogy eligazoljon" origo
Akár még fizetnek is a júdásnak, csak takarodjon már el....
Megérdemli, hogy így kiszúrjanak vele!!!! Ezen csak röhögni tudok!!
Akár még fizetnek is a júdásnak, csak takarodjon már el....
Megérdemli, hogy így kiszúrjanak vele!!!! Ezen csak röhögni tudok!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Taibi 2005.07.12. 12:11:11-kor.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Swineherd gondolom te kis szemüveges tornából felmentett gyerek vagy!
( vicc volt
)

Ugyanarra az Henry-ra gondolunk?Swineherd írta: Éppen az a jó, hogy nehéz dolga lesz, így tudja majd hozni igazán, amit tud. Ő tudja magát hozni a legnagyobb meccseken. De pl. ha megnézed Henry-t, na ő nem............ez húzza meg a határvonalat, a zseni és a klasszis között....
Mert az elmúlt idényekben lazán angol gólkirály lett, most megkapta az aranycipőt is, a 2.vagy 3. lett a "világ legjobbja" szavazáson...
Szerintem sokkal jobb játékos, mint Ronaldo!
(de szerintem Ronaldo kezdő lesz a vb-n...)
-
- Capitá del Barça
Éppen az a jó, hogy nehéz dolga lesz, így tudja majd hozni igazán, amit tud. Ő tudja magát hozni a legnagyobb meccseken. De pl. ha megnézed Henry-t, na ő nem............ez húzza meg a határvonalat, a zseni és a klasszis között....LG írta:En mondtam azt is, h még most sem rossz. Foleg a tavaszi szezonra kapta ossze magát! De Adriano is nagyon jo és tehetséges! Sztem jobb mint RonoldoEs még ott van Oliveira is, meg Baptista, nehéz dolga lex Ronaldonak
En mondtam azt is, h még most sem rossz. Foleg a tavaszi szezonra kapta ossze magát! De Adriano is nagyon jo és tehetséges! Sztem jobb mint Ronoldo
Es még ott van Oliveira is, meg Baptista, nehéz dolga lex Ronaldonak 

-
- Capitá del Barça
Azért még a szerintetek rosszul játszó Ronaldo is lőtt 68 gólt 3 idény alatt.......tudom, a felét lőtte anno egy alatt nálatok. De egy embert mondjatok még, aki ilyen súlyos sérüléssorozat és lelki válság után vissza tudott térni és VB győzelemig tudott vezetni egy nem éppen esélyes válogatottat....most le merem fogadni, hogy a VB-n ismét olyan formát hoz, mint pl. az argentínok ellen az ősszel, csak most Rivaldo helyett Ronaldinho lesz az, akivel együtt véghezviszik a 2002-eshez hasonló győzelmet....a bajnokságban pedig a tippem kb. 28-30 gól...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
LG, igazad van. Ehhez nincs mit hozzáfűzni.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Pfff...nem volt mindig ám ilyen dagiMr. Master írta:Hanem azért mert olyan dagi, h bedugja a hája a lá a labdát, és így lehetetlen elvenni tőle. Emelett gyors.Vito írta: Ronaldo nem ezért volt a világ legjobbja...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hanem azért mert olyan dagi, h bedugja a hája a lá a labdát, és így lehetetlen elvenni tőle. Emelett gyors.Vito írta: Ronaldo nem ezért volt a világ legjobbja...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
Csakhát a Margitnál ezt nem igen nézik, h ki mit tett a csapatért...sztem elobb-utobb Rault ugynugy kidobják.Boixos írta:persze, hierro és a salgado nem egy kategória.
meg kell, h mondjam, a hierro volt az az ember, akit ha megláttam, és olyan helyen voltam, ahol lehetett, akkor mindig köptem egyet, de sajnáltam, amikor pikkpakk kipörgették a csapatból. túl sokat tett ő a margitért, h így elzavarják.
-
- Llegenda del Barça
persze, hierro és a salgado nem egy kategória.
meg kell, h mondjam, a hierro volt az az ember, akit ha megláttam, és olyan helyen voltam, ahol lehetett, akkor mindig köptem egyet, de sajnáltam, amikor pikkpakk kipörgették a csapatból. túl sokat tett ő a margitért, h így elzavarják.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
Mi is tiszteljük Ronaldo-t(persze nem a jelene, hanem a múltja miattSwineherd írta:nem lehet összehasonlítani mi??? csak egyet mondok: az a csel, amit először a reklámban csinált Ronaldinho, na azt Ronaldo a levegőben-kötényt adva is csinálta már, de tökmind1...........nem kell nézni az rtlklubot, én sem néztem a 66-szor megismételt bajnoki ünnepléseteket a sporttv-n...

Ronaldinhoval...
Ronaldo nem ezért volt a világ legjobbja...
Félre ne értsetek, nem szeretem Hierrot, sot... 

De Salgado kozelében sincs Hierronak. Azért sok évig o volt a reál vezéreBoixos írta:a hierrót megalázták a juve meccsen, ott vége lett neki a dalnak. bár ugyanúgy járt a salgado is, ő mégis maradt. valszeg mert fiatalabb.

Azért ha most megnézed az uccso 3 igazolásukat: Grevesen, Garcia, Diogo
Ezek nem nagy nevek, hanem simán jo játékosok, akik a piszkos munkát is elvégzik. Monnyuk nem hinném, h ezek olyan nagyott lendítenének rajtuk
Anno nagy hiba volt Makelele elengedése, és ugye elment Hierro is
azota a Mardidnak nincs védelme