ez azért van, mert a sok kis hülyegyerek nem azzal van elfoglalva, hogy szurkoljon egy csapatnak, hanem azzal, hogy mocskoljon egy másikat....az nso-ról meg az a véleményem, hogy a betegek dühöngője...LG írta:Amugy ami érdekes: az Antibarca topicba csak 1-2 reálos írt, de az "Utáljuk a real madridot" topicba nem csak a Barcások írtak
Barça vs. Real
-
- Capitá del Barça
Amugy ami érdekes: az Antibarca topicba csak 1-2 reálos írt, de az "Utáljuk a real madridot" topicba nem csak a Barcások írtak 

Van az nso-n isSwineherd írta:az állítólagos színvonalat képviselő indexen meg antimadridos topic van...Charlie írta:Egyébként Figo10 semmi,az nso.hu fórumon,volt 1 megszállott,delbosque névre hallgatott,áhhh,olyan embert ti még nem láttatok,az 1 barom volt.Létrehozott AntiBarca topikot,de ha van időtök menjetek át,olvassatok bele,megéri!
C.

-
- Capitá del Barça
az állítólagos színvonalat képviselő indexen meg antimadridos topic van...Charlie írta:Egyébként Figo10 semmi,az nso.hu fórumon,volt 1 megszállott,delbosque névre hallgatott,áhhh,olyan embert ti még nem láttatok,az 1 barom volt.Létrehozott AntiBarca topikot,de ha van időtök menjetek át,olvassatok bele,megéri!
C.
Szerintem tök szánalmas hogy az rtl klubon az ajánlónál mindig csak a Realt Figot meg Ronit mutatják. 

-
- Entrenador del Barça
még az első oldalon járok de már kész vagyok!Charlie írta:Egyébként Figo10 semmi,az nso.hu fórumon,volt 1 megszállott,delbosque névre hallgatott,áhhh,olyan embert ti még nem láttatok,az 1 barom volt.Létrehozott AntiBarca topikot,de ha van időtök menjetek át,olvassatok bele,megéri!
C.

komolyan nyomja a srác!
Forca Barca
- Charlie
- Öreg Harcos
Egyébként Figo10 semmi,az nso.hu fórumon,volt 1 megszállott,delbosque névre hallgatott,áhhh,olyan embert ti még nem láttatok,az 1 barom volt.Létrehozott AntiBarca topikot,de ha van időtök menjetek át,olvassatok bele,megéri!
C.
C.
Nem. Ezt belírtamBoixos írta:azt kifelejtetted, h a villamoson az étkezőkocsit kereste meg a klozetot, és h fulladt felfelé a mozgólépcsőn a sebességtől.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
És a búcsúban a vattacukrot is bicskával ette.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
jah és a közértben szallonás rágót kér..
A csávo akkoraMr. Master írta:tÉNYLEG! fIGO10... mILYEN KÁR IS, H MÁR NEM LÁTJUK ŐT TÖBBÉ. tÉNYLEG, MI LETT VELE? mÁR HIÁNYZIK!
volt, h a gépen disznovágást játszott, toportyus rágot rágott, a TV-t ostorral kapcsolta fel, 1/2cipot csak akkor látot ha az eke 2é vágta a gumicsizmáját, a villamoson az étkezőkocsit kereste meg a klozetot, és h fulladt felfelé a mozgólépcsőn a sebességtől

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2005.07.11. 13:43:48-kor.
Ezzel én is így vok!Taibi írta:Oké, biztos. Én nem olvastam. "Tiltja a vallásom", hogy benézzek a madridistára.........Swineherd írta: nem, mivel a hozzászólásaiból egyértelműen barcás
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Akkor menjünk, szerezzük vissza, és dobjuk bele abba a nagy piros izébe, ami a nagy hegyen van, a félvak csávó környékén. És nevezzek el a csapatunkat Grove Street Families-nek!Charlie írta:Ne fogjátok rám,nem csak én felügyeltem ráAmúgy ellopták a dráááágasáááágot
Pedig jó gazda voltam
![]()
C.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ejnye C., hogy tehetted?Maxi írta:"Figo10 volt a mi kis háziállatunk,mi SZERETTÜK őt"Mr. Master írta:tÉNYLEG! fIGO10... mILYEN KÁR IS, H MÁR NEM LÁTJUK ŐT TÖBBÉ. tÉNYLEG, MI LETT VELE? mÁR HIÁNYZIK!
Biztos nem etette őt C. és elkóborolt!

-
- Entrenador del Barça
"Figo10 volt a mi kis háziállatunk,mi SZERETTÜK őt"Mr. Master írta:tÉNYLEG! fIGO10... mILYEN KÁR IS, H MÁR NEM LÁTJUK ŐT TÖBBÉ. tÉNYLEG, MI LETT VELE? mÁR HIÁNYZIK!
Biztos nem etette őt C. és elkóborolt!

Forca Barca
- Mr. Master
- Director del Fútbol
tÉNYLEG! fIGO10... mILYEN KÁR IS, H MÁR NEM LÁTJUK ŐT TÖBBÉ. tÉNYLEG, MI LETT VELE? mÁR HIÁNYZIK!
Általánosságban tettem fel a kérdést. Jelentkezett az illető. Miről is beszélünk??
- Charlie
- Öreg Harcos
Akkor rossz embernek szónoklx sztem,mert nem én rakosgatok semmit arra a hurka oldalatokra.real_funghi írta:Hát én nem nagyon. Én már edzett vagyok.Charlie írta:Nyugszik,mert még te is agyvérzést kapx!Figo10 volt a mi kis háziállatunk,mi SZERETTÜK őt![]()
C.
Mondtam. Engem nem érdekel, ki hova milyen szennyet rak be a Madridról (ha érdekelne, akkor már rég kiraktak volna innen), de a madridista.hu-ra ne tegye.
C.
Hát én nem nagyon. Én már edzett vagyok.Charlie írta:Nyugszik,mert még te is agyvérzést kapx!Figo10 volt a mi kis háziállatunk,mi SZERETTÜK őt![]()
C.
Mondtam. Engem nem érdekel, ki hova milyen szennyet rak be a Madridról (ha érdekelne, akkor már rég kiraktak volna innen), de a madridista.hu-ra ne tegye.