Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem.grecki írta:Gondolom nálad is alap Puyol, úgyhogy gondolom úgy értetted, hogy a Puyol - Edmilson - Zambrotta trió harmatgyenge lenne, nem?lionelmessi19 írta: Mivel nincs 3 belső védőnk, Oleguer kiestével, és nincs Marquez sem, Edmilsonnal és Zambrottával sztem ez összeségében harmatgyenge lenne.
Erre írtam, hogy Thuram papát ne felejtsd el...
Gondolom nálad is alap Puyol, úgyhogy gondolom úgy értetted, hogy a Puyol - Edmilson - Zambrotta trió harmatgyenge lenne, nem?lionelmessi19 írta: Mivel nincs 3 belső védőnk, Oleguer kiestével, és nincs Marquez sem, Edmilsonnal és Zambrottával sztem ez összeségében harmatgyenge lenne.
He?grecki írta:Thuram papát kifelejted...lionelmessi19 írta: Mivel nincs 3 belső védőnk, Oleguer kiestével, és nincs Marquez sem, Edmilsonnal és Zambrottával sztem ez összeségében harmatgyenge lenne.
Egyébként tartom magam ahhoz,h működhet a 3-4-3 is, csak kéne még egy normális középső védő...
Thuram papát kifelejted...lionelmessi19 írta: Mivel nincs 3 belső védőnk, Oleguer kiestével, és nincs Marquez sem, Edmilsonnal és Zambrottával sztem ez összeségében harmatgyenge lenne.
Egyébként tartom magam ahhoz,h működhet a 3-4-3 is, csak kéne még egy normális középső védő...
Nem kedvencem egyébként, csak sztem működhet ez nagyon jól, és így a kedvenc 3 középpályásom folyton játszhatna együtt...grecki írta:És mi lesz a kedvenc három védős felállásoddal???
Mivel nincs 3 belső védőnk, Oleguer kiestével, és nincs Marquez sem, Edmilsonnal és Zambrottával sztem ez összeségében harmatgyenge lenne.grecki írta:És mi lesz a kedvenc három védős felállásoddal???
Szurkolok helyeted is!Szerintem is sima Barca győzelem várható,de én egy kis Ronaldinho-s varázslást is beletennék.grecki írta:Valószínű este nem fogom látni a meccset, úh, szurkoljatok majd helyettem is. Bármennyire is tartotok (tartanak egyesek) a meccstől, én egyáltalán nem félek a Recrétől, sztem kettővel nyerünk simán. Ha mégsem, utána meg lehet kövezni, de csak úgy, mint a Bryan életében.
Jól összefoglaltad az én véleményemet isRivaldo11 írta:Én bizakodó vagyok,szerintem meglesz.A kezdőnk jó,és egyértelmű,hogy lejárt az álmos,nemtörődöm játék ideje!Győzelmi szériát kell most már produkálni,ezzel a mai meccsel kellene megnyitnunk ezt.
Tippem:3:1-ide.
Game90 írta:Én Iniesta helyett Decot tenném be.
Ez azt jelenti, h fogalmad sincs, h mit csinálnál, vagy h azért Decót tennéd be, mert szerinted Franky őt fogja, és te azt a kezdőt írtad, amit szted Franky fog összeállítaniGame90 írta:Én is leültetném mondjuk 1-2 meccsre (Decot)
Az utolsó hazai meccsünk Június 10-én lesz az Espanyol ellen.Fary21 írta:Sziasztok!
Köszönöm a linket a Barca meccsek időpontjáról, de van egy kis keveredés, mert elvileg 05.27-én a Betissel játszunk, míg az utolsó meccsnek nincs igazán jó időpontja.
Nem tudjátok mikor lesz az utolsó hazai meccs?
És ez sztem így van rendben, csakugy mint Dinhonál!Game90 írta:Én is leültetném mondjuk 1-2 meccsreSlither írta: Miért akarja majdnem mindenki Decot a kezdőbe tenni?![]()
Csak hát Rijkaard nem fogja. Ő az egyik szent tehén a csapatban, bármilyen rosszul játszik kezdő
Én is leültetném mondjuk 1-2 meccsreSlither írta: Miért akarja majdnem mindenki Decot a kezdőbe tenni?![]()
Szerintem ezt a Segítség kéne-be írnod.Fary21 írta:Sziasztok!
Én egy koktélbárban néztem a meccset, és majdnem nekimentem egy-két embernek akik a realnak szurkoltak, sajnálom de ilyen vagyok:)
Hol lehet megnézni a hátralévő meccseink időpontját és pontos dátumát, mert nagyon ki szeretnék menni Barcelonába és a coolturakft.hu-n a 05.27 Betis a legutolsó meccs.
Köszi a segítséget előre is , hajrá Barca!
Miért akarja majdnem mindenki Decot a kezdőbe tenni?Game90 írta:otto'o![]()
Te sem vitted túlzásba a játékosok kiírását![]()
Én Iniesta helyett Decot tenném be. Zambrotta meg bal, jobbra pedig Belletti. De lehet, hogy ez lesz a hátvédsor, ki tudja