Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Will it blend?- iPhoneMorminho írta:Lesz iPhone Magyarországon, de állítólag csak T-Mobile-nál és valószínű h 100 fölött lesz. Ezért kell venni egy mezei telót, mellé egy vide iPod-ot
hát én mindig is SE párti voltam. Eddig volt egy K700-asom és mikor eladtam vettem egy használt P800-ast 18000 Ft-ért. 2 hétig használtam mikor egyik 'hawerom' leejtette ugy kb 40 centiröl és összetört a kijelzője. Naugye érintőkijelzős telefon révén igy nem nagyon lehet használni. Azóta se fizette ki én meg nem állok ugy anyagilag hogy tudjak venni bele 20ezerért egy kijelzőt(mert ennyibe kerül) és azóta sajnos csak egy 3410-et használokLos Banditos írta:Az SE már felülmúlja őket.![]()
Én ma vettem egy Sony Ericcson W580i-t. Azon kívül, hogy csak 12 Megás a tárhelye egész jó. Eddig csak Nokiáim voltak, de már rájuk untam. Az SE már felülmúlja őket.
Aki megteheti
Khm. Mi is a különbség az anime meg a manga között?:) A manga csak kép? Vagy mi?Tim írta:Mármint animét..Ordog írta:
Többieket nem tudom hogy állnak vele, de én a DB-n kivül lexarom az összes mangát.Nem tudod mit hagysz ki! Egyébként érdekel a DB manga?(már ami megjelent itthon..)
Én megdumálnám a tanárral,legalább két szó erejéig,ha nincs rá lehetőség,akkor add le!Bár mondjuk ilyen ügyekben ne nagyon hallgass egy általános iskolásra!!!!!Drigo írta:Tudjuk, kiírnál egy szavazást, most úgyis nagyon benen vagy, szóval B99 leadja-e az indexét vagy sem, nézzük a jelenlévők véleményétEnrique írta:Hát ez aligha kérdés, mit lépnék én.![]()
Tudjuk, kiírnál egy szavazást, most úgyis nagyon benen vagy, szóval B99 leadja-e az indexét vagy sem, nézzük a jelenlévők véleményétEnrique írta:Hát ez aligha kérdés, mit lépnék én.![]()
Nálunk, ha tanár beírja Neptunba (nálatok az az ETR, de ezt múltkor dumáltuk), akkor az úgy van (általában oda szokott legvégül bekerülni), szal sztem add le nyugodtan az indexed.barca99 írta:Srácok, help me.![]()
Egyik tantárgyból úgy van meg a félév, hogy két zh-t íratott a tanár, és arra megajánlja a jegyet. Én csak az egyiket írtam meg, de most néztem az ETR-en, hogy beírta a 3-ast...
Most nem igazán tudom, hogy mitévő legyek. Adjam le szépen 9.00-kor az indexem, és reménykedjem, hogy beírja a jegyet, vagy menjek 10-re, és feleljek szóban az elmaradt zh-mból.A 3-as nekem bőven tökéletes, tehát csak emiatt nem mennék vizsgázni.
Végülis rendes tanár, nem akarom átcseszni, de vmiért beírta a 3-ast... akkor miért szenvedjek (egyébként se tanultam rá sokat, a 3-as lett volna a cél) és miért csináljak neki plusz munkát?![]()
![]()
Na szal'... menjek be vagy nem menjek be?
Betömörítem,és holnap feldobom! Amúgy 16füzet lett,és odáig van meg hogy Jackie Choun legyőzi Son Gokut! Többet nem adtak ki sajnos..Drigo írta:
Engem igen! Hamar becsődölt, de azért kiváncsi lennék rá.
Engem igen! Hamar becsődölt, de azért kiváncsi lennék rá.(A Birodalomból úgy néz ki EGYENLŐRE nem lesz semmiTim írta:Egyébként érdekel a DB manga?(már ami megjelent itthon..)