Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért egy ilyen "nyomozás" minden cikknél többet ér.van Bommel írta:Hírek Barcelonából, id. Bojan Krkictől:
Nem én vagyok bennfentes, hanem a legjobb barátom Apjáék 94 óta járnak ki egy Bellpuig nevű helyre focitornára, ahol a főszervező id. Bojan Krkic. Egyébként vedd elő a 2007.10.04-i NS-t és találsz benne a Lyon-Barca meccsnél egy interjút bizonyos Bencsik Jánossal. Ő a muksó, aki ismeri Bojant, és a fiától tudom ezeket a dolgokat.socio66 írta:Te ilyen bennfentes vagy?van Bommel írta:Hírek Barcelonából, id. Bojan Krkictől:![]()
egyébként ezeket nagyjából innen mo-ról is tudni lehet/lehetett,de azért jó hogy megosztottad velünk!
Na ezt egyáltalán nem értem.van Bommel írta: Ha Masche érkezik, valószínűsíthető Keita(!) távozása.
Te ilyen bennfentes vagy?van Bommel írta:Hírek Barcelonából, id. Bojan Krkictől:
socio66 írta:a mai sztár sportban azért villa elmondja,hogy a real madrid lenne neki az első számú klub,de a barcát is bírja.
egyébként én ezeket a 'a csapatomon múlik hogy elengednek-e' mondatokat annyira nem értem. basszus felnőtt ember,ha odaáll a vezetőség elé,hogy nézzék,menni szeretnék,akkor nem létezik hogy ne engednék el. ez nem rabszolgatartás,bammeg.
ráadásul a valencia elvileg tavaly óta szinte csődben van,nem? akkor mi a francért nem engedik,hogy elvigyük villát 30-40 milláért? érthetetlen..
már tavaly azt mondták,hogy el kell adniuk a silva-villa duót,hogy ki tudják fizetni az adósságokat.erre eltelt egy év,még mindig ott van mindkét játékos és képesek benyögni azt,hogy nem eladóak..annyira komolytalan..
Középsővédőnek Henrique visszajövetele a legvalószínűbb (ami elvileg ma dől el) és én is örülnék neki.Titinho írta:
1. Filipe
2. Bruno Alves
3. Mascherano
4. Ribéry vagy Robinho
5. Ibra vagy Villa vagy Forlán
A neve nem cseng rosszul. Ha esetleg valaki nem emlékezne a Barca első aranylabdására katt a lenti link.csdewl írta:A Barcelona legújabb kiszemeltje a támadó posztra Luis Suárez
A 22 éves csatár 64 meccsen 39 gólt rúgott.
Kb 12 millió € az ára.
MTI írta:Florent Malouda francia válogatott labdarúgó meghosszabbította szerződését az angol Premier League egyik élcsapatánál, az FC Chelsea-nél, s az új kontraktus alapján a következő négy évben Londonban futballozik majd. A 29 éves középpályás 2007-ben érkezett a szigetországi együtteshez az Olympique Lyontól, de az elején csak egy-két hónapig játszhatott rendszeresen, Jose Mourinho vezetőedző távozása után ugyanis jó darabig kevés lehetőséget kapott. A Kékeket a tavasszal irányító Guus Hiddink alatt azonban ismét meghatározó játékossá vált, s meggyőző teljesítménye nyomán került sor kedden a kétéves hosszabbításra.
Drága jóembercsdewl írta:nem idéztem sehonnan![]()
![]()
saját szavammal írtam le egy külföldi lapon olvastam
minden olyan információt tartalmazó hozzászólást törlünk majd, amely alatt nincs megjelölve annak a forrása.
A Barcelona legújabb kiszemeltje a támadó posztra Luis Suárez
A 22 éves csatár 64 meccsen 39 gólt rúgott.
Kb 12 millió € az ára.
[/quote]Ezen oldalakról tilos a fórumra linkelni, tilos róluk idézni, illetve minden olyan információt tartalmazó hozzászólást törlünk majd, amely alatt nincs megjelölve annak a forrása.