Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lep meg! Én már említettem is a múltkor, hogy amit (eredeti Nike-t) a Lion Sport-ban néztem az is teljesen sötétkék volt, hiszen a legutóbbi szezonban olyan volt az eredeti Barcás sportszár! Gránátvörös-kék sportszára a nagy csapatnak még két éve volt utoljára azt hiszem?!... Először még én sem hittem el nagyon, hiszen ki emlékszik milyen volt mikor néztem idén a meccseket...Bercy írta:Sötétkékek lesznek a sportszárak! Silvanus&mucs1
Csak hogy tudjatok róla!
Na, köszi....!Bercy írta:Annyit megjegyeznék, hogy a mez az "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" dolog volt.
És a sportszár is jó lenne ha viselné magán legalább a kék vagy gránátvörös szín valamelyikét.
Természetesen semmi sem muszáj! A mez sem volt az! Mindenki abban jön, amiben szeretne, csak a mez legyen Barcás!!! Ennyi kritérium azért érthető!Boogess írta:Muszáj venni zoknit is?Silvanus írta:Videóst sajna nem tudok intézni, de egy sima, egyszerű kézi kamerát esetleg igen! Úgy tudom, hogy az egyik Gábor ismerőse fog kamerázni!?...
A Lion Sport-ban pedig a sötétkék, eredeti Nike sportszár, aranysárga FCB felirattal pontosan 3000 Ft!!!Örülök, ha a mezre összekaparom a pénzt, nem tom marad-e még arra is!
![]()
Muszáj venni zoknit is?Silvanus írta:Videóst sajna nem tudok intézni, de egy sima, egyszerű kézi kamerát esetleg igen! Úgy tudom, hogy az egyik Gábor ismerőse fog kamerázni!?...
A Lion Sport-ban pedig a sötétkék, eredeti Nike sportszár, aranysárga FCB felirattal pontosan 3000 Ft!!!
Na, ez király!!!Boogess írta:Hűha, ez nem hangzik rosszul!![]()
És az hogy hangzik hogy én is viszek egy profi fotóst?![]()
![]()
Szal majd próbálnak egymást túlszárnyalva minél jobb képeket készíteni, és az eredmény az lesz, hogy mindketten nyitnak egy galériát a Váci utcában egymással szemben, ahol csak a mi képeink lesznek megtalálhatóak![]()
Mucsi - remélem iszod Taibi szavait?!...Taibi írta:Nem mindegy, hogy ez az első magyar barca csapat vagy csak a tizedik? Nem ez a lényeg....
Legyetek elsők a tornán!!! Ez a lényeg....
Jó-jó, valamit reagálnom kellett erre!Bercy írta:Azt a rossz dumádat!!!Silvanus írta:Az mindegy! Miénk az első olyan szurkolói csapat, akik egy nagyobb közösséget képviselnek, olyan embereket, akik mind-mind az igazi nagy Barca drukkerei, és amely közösség hivatalos, magyarországi weboldallal is rendelkezik!!! Őket képviselve, mi többek vagyunk holmi öncélú szurkolói csapatnál!!!mucs1 írta:Sajnos nem a miénk az első magyar barcelona csapat, a multkor a Sport1-en volt egy műsor, ami a Nemzeti Sporthivatal által a Margit-szigeten szervezett sportprogramok összefoglalója volt, és ott fociban a Barcelona lett a harmadik, egy Saviola mezes serác vette át a bronzérmet. ja, és azok nem mi voltunk!![]()
Ebben tutti mi vagyunk az elsők, hidd el!!!
Azt a rossz dumádat!!!Silvanus írta:Az mindegy! Miénk az első olyan szurkolói csapat, akik egy nagyobb közösséget képviselnek, olyan embereket, akik mind-mind az igazi nagy Barca drukkerei, és amely közösség hivatalos, magyarországi weboldallal is rendelkezik!!! Őket képviselve, mi többek vagyunk holmi öncélú szurkolói csapatnál!!!mucs1 írta:Sajnos nem a miénk az első magyar barcelona csapat, a multkor a Sport1-en volt egy műsor, ami a Nemzeti Sporthivatal által a Margit-szigeten szervezett sportprogramok összefoglalója volt, és ott fociban a Barcelona lett a harmadik, egy Saviola mezes serác vette át a bronzérmet. ja, és azok nem mi voltunk!![]()
Ebben tutti mi vagyunk az elsők, hidd el!!!
Az mindegy! Miénk az első olyan szurkolói csapat, akik egy nagyobb közösséget képviselnek, olyan embereket, akik mind-mind az igazi nagy Barca drukkerei, és amely közösség hivatalos, magyarországi weboldallal is rendelkezik!!! Őket képviselve, mi többek vagyunk holmi öncélú szurkolói csapatnál!!!mucs1 írta:Sajnos nem a miénk az első magyar barcelona csapat, a multkor a Sport1-en volt egy műsor, ami a Nemzeti Sporthivatal által a Margit-szigeten szervezett sportprogramok összefoglalója volt, és ott fociban a Barcelona lett a harmadik, egy Saviola mezes serác vette át a bronzérmet. ja, és azok nem mi voltunk!
Tehát amikor épp nem a pályán leszel, hanem a kispadon, akkor nem is szorítasz azért, hogy begyűrjünk elől egy gólt??? Na ez nem szép!...Melkor írta:Én is jövök szurkolni!!!!
Ha épp a pályán leszek, akkor annak, hogy begyötörjünk elől egy gólt, ha pedig kispadon, akkor annak, hogy nehogy gólt kapjunk!!![]()
Viccet félretéve most már van olyan erős a kispadunk, hogy ha nem játszom, akkor sem kell aggódnom (nagyon) a védekezésünk miatt.