Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
már ezért érdemes volt feljönni a fórumra.Oleguer írta:minden a dolgok elejéről kezdődik, nem a közepétől és nem is a végétől.
minden a dolgok elejéről kezdődik, nem a közepétől és nem is a végétől.Boixos írta: és milyen hasznosan... tényleg, ez a kis takony is határozottan visszavett, mióta létezik ez a brigád.
nem menetelni kell, attól semmi sem fog megoldódni.
és milyen hasznosan... tényleg, ez a kis takony is határozottan visszavett, mióta létezik ez a brigád.Oleguer írta:gyerekek? egyedül ők probalnak tenni az ilyenek ellen...Boixos írta:gárdista gyerekeknek
Tudom,láttam,és a szövege is az volt,mert mindennek lehordta a rendőrséget,már vártam,hogy bevágják a képeket,a TV székház ostromáról,hogy ott bezzeg ott volt a rendőrség!Oleguer írta:Vidit youtubra kurucinfo töltötte felmessi1918 írta:jó a videó elég kormányellenes volt,de a lényege,az érthető.
sajnos nem tudom, h mi a jó megoldás, pontosabban, amit tudnék, az nem lenne különösebben jó, de az tuti, h nem ezeknek a gárdista gyerekeknek kellene az ilyen dolgokban szerepelniük.GoDJonzen írta:Igen, sokan ellenzik a gárdát (többek közt én is...nem c*gányoztam). De sokan meg asszongyák hogy ők ellen ez jó megoldás!na azért ne cigányozzunk, meg ne gárdázzunk
ezzel mi a gáz? nagyészt az odajárók döntöttek a javukra az 1%ukról.Reggel még néztem a tv-t és mondták, hogy a Hitgyülekezet 46 millió Ft-ot kaszírozott az adók 1%-ból 2007-ben..ez se rossz
Ehez add még hozzá a tagok havi befizetését..Ennek a 46 millának a többszöröse.A Kőbányán lévő központjukat saját pénzből építették.Game90 írta:
Reggel még néztem a tv-t és mondták, hogy a Hitgyülekezet 46 millió Ft-ot kaszírozott az adók 1%-ból 2007-ben.]
Túlságosan átmegyünk rasszizmusba meg politikába(én is)de ez ILYENEK ellen valamit tényleg csinálni,kéne,jó a videó elég kormányellenes volt,de a lényege,az érthető.Komolyan mondom,én félek bemenni SzegedreGoDJonzen írta:Igen, sokan ellenzik a gárdát (többek közt én is...nem c*gányoztam). De sokan meg asszongyák hogy ők ellen ez jó megoldás!na azért ne cigányozzunk, meg ne gárdázzunk
Igen, sokan ellenzik a gárdát (többek közt én is...nem c*gányoztam). De sokan meg asszongyák hogy ők ellen ez jó megoldás!na azért ne cigányozzunk, meg ne gárdázzunk
pont ez a baj!bouba írta:Vito írta: persze. valószínűleg meg lehetne verni, másnap meg leszúr.
vannak olyan tagjai egy társadalomnak, akit (tetszik, nem tetszik) segíteni kell. ezt el kell fogadni, mert a tajgetosz már a múlté.
viszont ha nincs más választás, akkor így vagy úgy el kellene szeparálni a társadalom nem lopkodó, nem verekedő, nem szurkálódó részétől. nem mellesleg a 'szegény áldozat'nak sem tesz jót, ha ráhagyják (mint a mellékelt ábra mutatja).
mindenféleképpen erélyesebb fellépést (elzárás, javítóintézet) tartanék célravezetőnek
volt javítóban már,(nem is egyszer)csak mindig megszökött....[/size]
A Magyar gárdaMi a teendő EZEKKEL a cigányokkal??????
Atyúristen,az ember így hogy menjen ki az utcára,mert ha még erősebb is mint ez a kettő,két percen belül ott van a putri,meg a rokon putrik,is.Mi a teendő EZEKKEL a cigányokkal??????
Azért amikor a kisebbséget mennek lerendezni, általában elég durván teszik azt. Az után 2-szer is meggondolná, hogy kit lopjon meg vagy szúrjon le. Ha nem, akkor elöbb-utóbb úgyis eléri azt a kort, amikor már mehet a fiatalkoruak börténébe.Oleguer írta:De addig hány embert fog megölni?Los Banditos írta:Az tényleg felháborító, hogy ilyen "emberek" szabadon mászkálhatnak, de elöbb-utóbb valószínűleg jól elfogják verni a haverjaival együtt, és az lehet, hogy nagyobb büntetés lesz neki(k).Ha 11évesen már öl, milesz később?
De addig hány embert fog megölni?Los Banditos írta:Az tényleg felháborító, hogy ilyen "emberek" szabadon mászkálhatnak, de elöbb-utóbb valószínűleg jól elfogják verni a haverjaival együtt, és az lehet, hogy nagyobb büntetés lesz neki(k).
Vito írta:persze. valószínűleg meg lehetne verni, másnap meg leszúr.Chris0527 írta:én nem vagyok híve az erőszaknak de ha nem lehet mást csinálni ellene akkor jól el kéne verni, akkor talán tudná h hol a helye. Elég szomorú hogy egyy 10éves megkésel egy idösebb(nem láttam a riportot-Hány éves volt a gyerek?) gyereket megkéselt.
vannak olyan tagjai egy társadalomnak, akit (tetszik, nem tetszik) segíteni kell. ezt el kell fogadni, mert a tajgetosz már a múlté.
viszont ha nincs más választás, akkor így vagy úgy el kellene szeparálni a társadalom nem lopkodó, nem verekedő, nem szurkálódó részétől. nem mellesleg a 'szegény áldozat'nak sem tesz jót, ha ráhagyják (mint a mellékelt ábra mutatja).
mindenféleképpen erélyesebb fellépést (elzárás, javítóintézet) tartanék célravezetőnek
persze. valószínűleg meg lehetne verni, másnap meg leszúr.Chris0527 írta:én nem vagyok híve az erőszaknak de ha nem lehet mást csinálni ellene akkor jól el kéne verni, akkor talán tudná h hol a helye. Elég szomorú hogy egyy 10éves megkésel egy idösebb(nem láttam a riportot-Hány éves volt a gyerek?) gyereket megkéselt.