Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem volt annyira bélsár mint ezek ketten az Interben és a CSZKA Londonban.kennyke04 írta:
Quaresma? Sevcsenko?
1. Hleb szerintem nem fog távoznihuhu írta:mivelhogy Hleb elmegy, ezért én Ribéry-t venném meg, de ő nem valószínű, úgyhogy akkor Robinho-t
Miért ne?lluisllach89 írta:Lol. Te se gondolod komolyan h iszonyat drágán megvesznek valakit és kölcsönadják
Pedig elég feltűnő jelenségfcbarca0827 írta:Én még egyszer sem hallottam ezt a nevet...Mikaos írta:1. Xavier Sala Martin (sosem tuom, h ki, mi, milyen menedzser, de tudjátok kiről beszélek)
Ezzel nem mondtál újat!Xavinho #26 írta: MU is vinné!
Én még egyszer sem hallottam ezt a nevet...Mikaos írta:1. Xavier Sala Martin (sosem tuom, h ki, mi, milyen menedzser, de tudjátok kiről beszélek)
Ez a MichaaBee féle cikk kicsit tágabbra nyitotta a szemem. Szóval miután elolvastam a cikket, rájöttem, hogy kevés esélye van annak, hogy Eto'o-val ne hosszabbítsunk. Szóval szerintem nem fog elmenni, nem is fog más csatár érkezni.
Lol. Te se gondolod komolyan h iszonyat drágán megvesznek valakit és kölcsönadjáklui1698 írta:ez így van. és amúgy mi van azzal, hogy csak kölcsönbe jönne?CFirpo3 írta:Pár hete megjelent egy cikk itt az Eurobarcán, amiben le volt írva egy pár dolog, ami csökkentette idén Robinho árát.
Az alapján közel sem 40 millióba kerülne...
az már el is lett felejtve?
ez így van. és amúgy mi van azzal, hogy csak kölcsönbe jönne?CFirpo3 írta:Pár hete megjelent egy cikk itt az Eurobarcán, amiben le volt írva egy pár dolog, ami csökkentette idén Robinho árát.
Az alapján közel sem 40 millióba kerülne...
hát....ha 40 milko szted zsebpénz,akk biztos....Xavinho #26 írta:Samuvel érdekes lesz! Pep elküldené, laporta megtartaná. Kíváncsi leszek h döntenek! Mindenesetre minnél hamarabb kéne dönteni, mer ha úgy döntenek, h menjen akko mihamarabb el kell kezdeni nézni a pótlására valakit!
Robinho-t nem tudom tavaly mennyiért vette meg a City pontosan, de úgy rémlik h nem holmi zsebpénzért! Az ár alatt nem hiszem h odaadnák nekünk, max akkor ha a Robinho télleg nagyon de nagyon nálunk akarna jáccani
A tranfermarkt.de szerint ennyi: 42.000.000 €.Chino írta:A csere a legrosszabb megoldás ami létezik. Az ő helyére vannak a legdrágább játékosok. Robinho-nak nem olyan csillagászati az ára. Ha elcseréljük csak 50-60milla körül tudunk játékost szerezni helyette. (legalábbis Barca-szintűt) Szóval ha Eto'o-t elcserélik mindenképpen olyan játékosra aki az ő posztján van.
Egyébként a Milan és az MU is érdeklődött Samu-ért, bár kiváncsi lennék milyen ajánlatot tennének. Ibrának, Villának tudjuk mennyi az ára, de Samunak mennyi lehet?
Bojant én is kölcsönbe adnám, a több játéklehetőség miatt. Amúgy nem csodálkozom azon, hogy Pep kevesebbet játszatta.szajko írta:2 hét...Bojan-t meg kölcsönbe adnánk nem? Amúgyse kapna ott több játéklehetőséget mint itt. Ja és amúgyis a kivásárlási ára Bojannak nem 150 milla?