Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Önmagában lévő Robinho-vétellel sem lennék elégedett, nemhogy azzal, hogy elcseréljük őt Eto'o-ra... azért ez túlzásXavinho #26 írta:hoppá,hoppá!!!
Olyan friss hír, h még meleg!
Brazil Star Robinho Wants To Join Barcelona - Report
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... ona-report
Én személy szerint benne lennék egy Eto'o Robinho cserében is.
A city is lehet benne lenne!
Ez egyáltlán nem friss hír, csak hozzáírták Eto'o-t. Ilyet én is tudok.Xavinho #26 írta:hoppá,hoppá!!!
Olyan friss hír, h még meleg!
Brazil Star Robinho Wants To Join Barcelona - Report
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... ona-report
Én személy szerint benne lennék egy Eto'o Robinho cserében is.
A city is lehet benne lenne!
csak azér lenne jó mert Pep kpn játszatja Guddyt ő elmegy,Touré lesz afrika kupán meg lenne egy plusz középpályás.LG írta:Akkor légycives érvelj, miért lenne jó? A kezdőbe? Nem, mert Tourénak ott betonbiztos helye van. Cserének? Egy 20 millió feletti játékost? Vicc...Ráadásul elvenné a lehetőséget Busquets elől.Barcaádám írta:Mascherano jó lenne jó játékos csak hát kicsi Bojant nem adnám érte..
Szerintem is nagy tehetség Young de nem illik bele ebbe a Barcaba.Szerintem maradjon csak Angliában.Az a tökéletes hely tehetsége kibontakoztatására.És nem mellesleg szerintem nem tudna felzárkózni a Barca szintjére.Ja és Henriquet pedig attól függetlenül hozzuk vissza hogy felépül-e Milito vagy sem.A hozzászólásod többi részével egyetértek.KicsiDumszi írta:Üdvözlöm a Fórumozókat!
Vele kapcsolatban egy lehetőségről tudok, az pedig úgy néz ki hogy az Aston Villa el tudná képzelni soraiban a fehérorosz játékost, lehet hogy hajlandó lenne belemenni egy csereüzletbe is némi ráfizetéssel, hogy A. Young Barcelonába költözzön. Ugye ő egy nagyon fiatal tehetség szélsőként és csatárként is bevethető lenne.
Ez a topfociról van...de ez hiteles, hosz ezt leírja az fcbarcelona.com-is szal hiteles. Végre elkezdtek tárgyalni...Barcaádám írta:Joan Laporta legújabb nyilatkozata:
„Samuel Eto'o szerződése jövő nyáron lejár, ezért le kell üljünk beszélgetni a folytatásról. A csapat technikai vezetése és a játékos képviselője már meg is kezdték a tárgyalásokat. A klub egyértelmű szándéka a hosszabbítás, hiszen Eto'o a világ legjobb csatára és rengeteget adott a Barcának az elmúlt években. Amiben még közös nevezőre kell jussunk, az a fizetési rendszer átdolgozása. Samuelt sok klub vinné, de nagyon örülnék, ha tőlünk vonulna nyugdíjba.”
Bojan menjen kölcsönbe de Thiagot hozzuk fel...szbalint88 írta:Egyetértek, csak megpróbáltam megtalálni az értelmét Mascherano leigazolásának:)palesz77 írta:hát az(semmi személyesszbalint88 írta:esetleg középhátvéd Touré, és előtte Mascherano, de mondjuk ez is hülyeség lenne). főleg Bojanért cserébe. ha eladják, tőlem akár 100 kupát is nyerhetünk jövőre, akkor sem fogom megbocsájtani a klubank. nagyot csalódnék bennük(még szerencse, hogy ezeket a híreket hivatalosan még nem jelentették be). nekünk nem Mascherano kell hanem egy Robinho és gy tkp.(talán Thiago az ifiből) + Henrique és Filipe
Egyetértek, csak megpróbáltam megtalálni az értelmét Mascherano leigazolásának:)palesz77 írta:hát az(semmi személyesszbalint88 írta:esetleg középhátvéd Touré, és előtte Mascherano, de mondjuk ez is hülyeség lenne). főleg Bojanért cserébe. ha eladják, tőlem akár 100 kupát is nyerhetünk jövőre, akkor sem fogom megbocsájtani a klubank. nagyot csalódnék bennük(még szerencse, hogy ezeket a híreket hivatalosan még nem jelentették be). nekünk nem Mascherano kell hanem egy Robinho és gy tkp.(talán Thiago az ifiből) + Henrique és Filipe
hát az(semmi személyesszbalint88 írta:esetleg középhátvéd Touré, és előtte Mascherano, de mondjuk ez is hülyeség lenne
Hát egész évben nem kezdhet mindig Yaya, főleg ha volt mellette egy Keitank és egy Busquetsünk.Mikaos írta:1. Nem lennék biztos Touré "betonbiztos" helyében. Az őszi szezonban nem sokszor számított rá Pep.
1. Nem lennék biztos Touré "betonbiztos" helyében. Az őszi szezonban nem sokszor számított rá Pep.LG írta:Akkor légycives érvelj, miért lenne jó? A kezdőbe? Nem, mert Tourénak ott betonbiztos helye van. Cserének? Egy 20 millió feletti játékost? Vicc...Ráadásul elvenné a lehetőséget Busquets elől.Barcaádám írta:Mascherano jó lenne jó játékos csak hát kicsi Bojant nem adnám érte..
Hátt.... ö nyujtott egyedül elfogadható játékot a Real-ban.Mikaos írta:Viszonylag, ja, ez tényleg elmondható. De egy kupából nem tudok kiindulni.
Még alattad írták, hogy a Reált a hátán vitte: ez viszont nem igaz. Amennyire a hátán vitte, annyira nem is.
Akkor légycives érvelj, miért lenne jó? A kezdőbe? Nem, mert Tourénak ott betonbiztos helye van. Cserének? Egy 20 millió feletti játékost? Vicc...Ráadásul elvenné a lehetőséget Busquets elől.Barcaádám írta:Mascherano jó lenne jó játékos csak hát kicsi Bojant nem adnám érte..
Viszonylag, ja, ez tényleg elmondható. De egy kupából nem tudok kiindulni.Danka00792 írta:Azért a Copa América-n a hátára vette a csapatot...Mikaos írta:...