Megnyerjük a tornát, majd ott helyben a sörözőben ünnepelünk egy HATALMASAT!!!
hát nekem aug.vége nem jó!Charlie írta:Na szerintem:
Mit szólnátok hozzá ha mondjuk augusztus végén szerveznénk vmi találkát,mondjuk egy 2napost Budapesten?Abban az időtájban talán mindenki letudja a nyaralásokat,és egy ilyen nyárzáró partynak elférne,pesti srácok közül valaki ha tudna vmi jó helyen szervezni esetleg vmi egyszerű szállást az is sztár lenne.Focizgatnánk,aztán este elmennénk partyzni,jól berúgnánkÉn így gondolom,de ötletek jöhetnek...Minimum kéne ehhez vagy 12ember.
C.
Nem megoldható,mivel nem 1helyen lakunk.De most nyárra én felmennék Pestre 1-2napra csak ezért!Rapika írta:Gyerekek én játszani akarok ellenetek-veletek-köztetek!
Persze nem rendszeresen,de sztem nem szégyelném magam a meccs után...![]()
Szervezzünk Eurobarca focitronát,ahol Eurobarcások lennének csak!
Szóval nem kell ide Juve,meg más csapat!![]()
Vélemény?
Bercy írta:Sztem pl. a Roma csapat sem csak hétvégi focikon játszogat.
Látszik rajtuk, hogy bajnokságokban edződtek.
Meg sztem van még olyan csapat aki játszik más bajnokságban és ebben igazat adok Silvának, hogy egy amatőr bajnokság az nem ugyanaz mint pl. ha minden játékosunk valamilyen klubnál edzi magát.
Ezt a csapatkapitányotoknak elvileg tudni kell. Én nem vagyok csk, így nem tudom. Nézz utána.Silvanus írta: Nem értem mi köze van a két dolognak egymáshoz??? Ne mond már, hogy nem nevezhetünk majd be egy AMATŐR kispályás bajnokságba?!... Illetve, hogy ha mégis, akkor nem mehetünk a szurkolói tornára?!... Attól mi még nem leszünk se jobbak, se rosszabbak, se profik, semmi ilyesmi... NEM ÉRTEM, magyarázza meg valaki!
Nem értem mi köze van a két dolognak egymáshoz??? Ne mond már, hogy nem nevezhetünk majd be egy AMATŐR kispályás bajnokságba?!... Illetve, hogy ha mégis, akkor nem mehetünk a szurkolói tornára?!... Attól mi még nem leszünk se jobbak, se rosszabbak, se profik, semmi ilyesmi... NEM ÉRTEM, magyarázza meg valaki!real_funghi írta:Elnézést, de én úgy tudom, hogy a bajnokságokban játszó csapatokkal a szurkolói tornákkal kapcsolatban némi "zűr" van. (Lásd: Inter........)Melkor írta: Én egy olyan változatot hallottam, hogy ha benevezünk egy normális bajnokságba, akkor azokon a meccseken megszerzett minden pont után jár 500 Ft a csapatnak - vagyis egy győzelem 1500 Ft-ot ér.
Remélem jól tudom, de ha nem, akkor javítsatok ki!
Azt tudom, hogy ti jelenleg nem vagytok bajnokságban.
Pontosan így van.real_funghi írta:Kérdezzétek meg zé-től, de én így tudom. Elvileg 1-2 igazolt játékos nem gond, én úgy tudom, de asszem az Interrel volt az, hogy egy komplett kispályás csapattal jöttek nem egyszer. Olyankor porrá is vernek mindenkit, máskor meg nagyon gynegék tudnak lenni. Pl. asszem a novemberi tornán is úgy volt. Azon ott voltál?Ronaldinho 17 írta:Szóval azt mondod nem lehet benevezni majd ha bajnokságban fogunk játszania romában juvéban is van 1-2 "profi" kispályás,legalábbis olyan jól nyomták
Kérdezzétek meg zé-től, de én így tudom. Elvileg 1-2 igazolt játékos nem gond, én úgy tudom, de asszem az Interrel volt az, hogy egy komplett kispályás csapattal jöttek nem egyszer. Olyankor porrá is vernek mindenkit, máskor meg nagyon gynegék tudnak lenni. Pl. asszem a novemberi tornán is úgy volt. Azon ott voltál?Ronaldinho 17 írta:Szóval azt mondod nem lehet benevezni majd ha bajnokságban fogunk játszania romában juvéban is van 1-2 "profi" kispályás,legalábbis olyan jól nyomták
Elnézést, de én úgy tudom, hogy a bajnokságokban játszó csapatokkal a szurkolói tornákkal kapcsolatban némi "zűr" van. (Lásd: Inter........)Melkor írta: Én egy olyan változatot hallottam, hogy ha benevezünk egy normális bajnokságba, akkor azokon a meccseken megszerzett minden pont után jár 500 Ft a csapatnak - vagyis egy győzelem 1500 Ft-ot ér.
Remélem jól tudom, de ha nem, akkor javítsatok ki!
De annak a gondnak csak 1x kell jönni.....Melkor írta:Hát.....eléggé olyan stílusban játszol, hogy gyakran faragnak, de végül is az előző tornán se volt semmi gond.Ronaldinho 17 írta:Én nem veszek,mert először is van egy kék lancast,de utálok sípcsontvédőben játszani,meg sportszárban,csak zavar a játékban(nagypályán sajnos kötelező) de ha tehetem akkor nem veszem fel,kispályán meg végképp zavar,remélem nem rúgnak szét
Hát.....eléggé olyan stílusban játszol, hogy gyakran faragnak, de végül is az előző tornán se volt semmi gond.Ronaldinho 17 írta:Én nem veszek,mert először is van egy kék lancast,de utálok sípcsontvédőben játszani,meg sportszárban,csak zavar a játékban(nagypályán sajnos kötelező) de ha tehetem akkor nem veszem fel,kispályán meg végképp zavar,remélem nem rúgnak szét
Ha úgy gondolod.............Ronaldinho 17 írta:Én nem veszek,mert először is van egy kék lancast,de utálok sípcsontvédőben játszani,meg sportszárban,csak zavar a játékban(nagypályán sajnos kötelező) de ha tehetem akkor nem veszem fel,kispályán meg végképp zavar,remélem nem rúgnak szét