FC Barcelona 18/19
Szerintem arra gondol, hogy a Gomes ellenes "megszólalások" már nagyon túl vannak tolva a fórumon.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet összecserélte a reggeli gyógyszereket az estivelMQuCsabi írta:Ezt nem értem, valaki homályosítson fel.Ki fogjátok deríteni, hogy Gomes még egy nyomorult Nobel díjat se szedett össze. Pfujj!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ki fogjátok deríteni, hogy Gomes még egy nyomorult Nobel díjat se szedett össze. Pfujj!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
OFFICIAL: FC Barcelona have formally invited Brazilian club Chapecoense to participate in the 2017 Joan Gamper Trophy. Along with the invitation, Barca would like to collaborate on the institutional and sporting reconstruction of the Club. [FCB]
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nekem sem jön be, tipikus hozzá nem értő index böfögés. Azza legyütt is, hogy Gomes engem sem győzött meg. Egyébként pedig arról nem ő tehet, hogy 35 ért vették meg. Nincs összefüggésben azzal, mennyi idő kell neki a beilleszkedéshez. Hogy csak egy ostobaságot kiemeljek a cikkből. 

- Chino
- Llegenda del Barça
Siralmas egy írás. Ini tavaly ilyenkor 1 gólnál és egy assistnál járt, de az egész szezont, 44 meccsen egy góllal és 4 gólpasszal zárta. Ennek alapján még a keretben sem lenne helye.Yokozuna írta:Tényleg siralmasak ezek a számadatok, és az igazolásaink teljesítménye. Az egyébként is gólképtelen középpályánkhoz gólképtelen embereket, és egy impotens csatárt igazoltak. Akiben van valamiféle affinitás a gólszerzésre, az meg nem játszik soha (Rafinha).pitta19 írta:Van benne valami:
http://index.hu/sport/futball/2016/11/3 ... l_a_barca/" target="_blank
A lesújtó, hogy ezeket a statisztikákat a világ legjobb csapatában produkálják ezek a játékosok.
Digne pedig hozza kb. azt amit egy cserének kell. Ha Alba egészséges , úgyis ő játszik, annyi meccsre egy klasszist totál felesleges hozni 40-50 milliókért.
AG engem sem győzött meg még annyira, de amit ebben a cikkben írnak, az ár nevetséges.
Azt mondjuk spec. én sem értem, hogy Rafinha miért van így hanyagolva Denissel és Gomessel szemben. Mind támadásban, mind védekezésben többet nyújtott, mint a fent említettek.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a rajtot a cserékre fogni enyhén túlzás. Tavaly még vékonyabb volt a padunk.
Forca Barca!!!!
TripleH írta:Addig voltam hajlandó olvasni, hogy Gomes egyetlen gólt vagy gólpasszt sem szerzett. Az ilyen indexes cikkeket ne eroltessuk inkább, mert annyira inkompetensek, hogy az félelmetes.pitta19 írta:Van benne valami:
Jó, hogy azt nem írja, hogy a csapat gyengeségének az az oka, hogy nemibetegséget kaptak tőle.
Tényleg siralmasak ezek a számadatok, és az igazolásaink teljesítménye. Az egyébként is gólképtelen középpályánkhoz gólképtelen embereket, és egy impotens csatárt igazoltak. Akiben van valamiféle affinitás a gólszerzésre, az meg nem játszik soha (Rafinha).pitta19 írta:Van benne valami:
A lesújtó, hogy ezeket a statisztikákat a világ legjobb csapatában produkálják ezek a játékosok.
Digne is, hogy csak egy gólpassza van, egyedül Paco erről a listáról aki relevansan "fikazhato" a gólok végett.pitta19 írta:
Persze, a Barca focijában a középpályásoknak sosem a gólszerzés volt a feladata.
De pl. a Paco-s rész az azért igaz, mert egy csatárt a gólok minősítik, és eddig neki konkrétan 0 darab van, és holnap december...
- pitta19
- Jugador d'estrella
Persze, a Barca focijában a középpályásoknak sosem a gólszerzés volt a feladata.TripleH írta:Addig voltam hajlandó olvasni, hogy Gomes egyetlen gólt vagy gólpasszt sem szerzett. Az ilyen indexes cikkeket ne eroltessuk inkább, mert annyira inkompetensek, hogy az félelmetes.pitta19 írta:Van benne valami:
De pl. a Paco-s rész az azért igaz, mert egy csatárt a gólok minősítik, és eddig neki konkrétan 0 darab van, és holnap december...
Addig voltam hajlandó olvasni, hogy Gomes egyetlen gólt vagy gólpasszt sem szerzett. Az ilyen indexes cikkeket ne eroltessuk inkább, mert annyira inkompetensek, hogy az félelmetes.pitta19 írta:Van benne valami:
- MatyiG
- Adminisztrátor
Az nagyszerű, Marlon mellett ki lesz a másik belsőhátvéd? Mert Piqué biztos, hogy nem.palesz77 írta:Mascherano & Andres Iniesta are suspended for the 1st leg of Barca vs Hercules game as they were booked against Seviila in CDR final. [MD]
Remélem tudja a klub is..
Iniesta pedig kaphatott volna egy félórát, így érdekes lesz a Real ellen...

- palesz77
Keresni ilyet nincs kedvem, egy ilyennel be kell érnetek. 

Viszont az is feltűnő volt, hogy a meccs második felében mennyire feljavult SR, meg úgy az egész jobboldal. Talán benne volt Neymar lecserélése, meg hogy Messi többet húzódott ki, de szerintem a vége felé kifejezetten tetszetős támadásokat vezettünk a jobbszélen, és akkor már SR és Rakéta sem egymást zavarták.
Nem is értem, miért kell ennyire a balszélt előtérbe helyezni, hisz szezon elején többet használtuk a jobbszélt, SR adta a gólpasszokat, nekem akkor sokkal jobban tetszett a játékunk. Neymaréktól tényleg mindig jön vmi varázslat, de mellé rengeteg hiba, elrontott helyzet is, a SR-Messi jobbszél ebből a szempontból nagy fegyver lenne.
Nem is értem, miért kell ennyire a balszélt előtérbe helyezni, hisz szezon elején többet használtuk a jobbszélt, SR adta a gólpasszokat, nekem akkor sokkal jobban tetszett a játékunk. Neymaréktól tényleg mindig jön vmi varázslat, de mellé rengeteg hiba, elrontott helyzet is, a SR-Messi jobbszél ebből a szempontból nagy fegyver lenne.
- visca el barca
- Presidente del Barça
palesz, majd egy statot megnéznék arról, hogy idén, vagy akár csak egy-egy meccsre lebontva, hogy neymar mennyivel többet passzol albának mint dignenek. brutálisan megdöbbentő különbségre gyanakszom. ezért is tűnik annyira gyengének a francia a spanyolhoz képest, mert sztem jóval kevesebbet vonják be - főleg neymar - a játékba.Tromort77 írta:Köszi a képet! Így tovább fényezhetem Albát.![]()
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Köszi a képet! Így tovább fényezhetem Albát.palesz77 írta:Tegnapi passztérkép. Elég jól látszik, hogy miért is van nehéz dolga SR-nek - és Rakiticnek is. Alves is akkor javult fel, amikor Messi elkezdett újra a szélen játszani javarészt, nem egyszerű így megoldani a posztot. Ahhoz képest szerintem nagyon jól teljesít, csak azok a kihagyások néha.. Ettől függetlenül az a jobboldal nagyon nem stimmelt, Rakitic és SR egymás nyakán volt tényleg - ahogy Tromort77 is írta még meccs alatt -, kioltották egymást kb. Ami viszont fura, hogy Gomes mennyire nem játszott össze a középpályával, nem volt 5 passza Busival..

Ez a passztérkép rettentő jól megmutatja, hogy miért annyira fontos nekünk Alba. Illetve mennyire fontos az egészséges baloldal. Tavaly voltak érdekes statisztikák, hogy Alba nélkül mennyivel kevesebb gólt lőttünk, kb annyira vettük komolyan mint most az Umtiti-s veretlenségi statisztikákat, de kulcsfontosságú a játékunkban, főleg, ha nincs Iniesta. Tegnap különösen mert a szokásosnál beljebb is szerepelt és körübelül inverted szélső hátvédet játszott. Ami azt eredményezte, hogy volt egy plussz középpályásunk. Ami Gomes miatt kellett oda.
A jobb oldal esetében nem nagyon értem, hogy mi történt. Az egy dolog, hogy Messi nem ott szerepelt a meccsen, de ez még nem magyarázat erre. Rakitic-nek nem tudom miért szélső középpályás a posztja kb. Nem csoda, hogy el van tűnve. Előre fele nincs kinek passzolnia, hacsak arra nem tévedt Messi. Jobbat tenne szerintem neki is és a csapatnak is, ha Busival egymáshoz közelebb, a pálya közepén szerepelne. Nem csoda, hogy nincs középpályánk ha a középpályások ilyen messzire játszanak egymástól.
- palesz77
Tegnapi passztérkép. Elég jól látszik, hogy miért is van nehéz dolga SR-nek - és Rakiticnek is. Alves is akkor javult fel, amikor Messi elkezdett újra a szélen játszani javarészt, nem egyszerű így megoldani a posztot. Ahhoz képest szerintem nagyon jól teljesít, csak azok a kihagyások néha.. Ettől függetlenül az a jobboldal nagyon nem stimmelt, Rakitic és SR egymás nyakán volt tényleg - ahogy Tromort77 is írta még meccs alatt -, kioltották egymást kb. Ami viszont fura, hogy Gomes mennyire nem játszott össze a középpályával, nem volt 5 passza Busival..
A kp-n az sem mindegy, hogy az alapfelállásból Ini sérült, Busi és Rakitic pedig formán kívül vannak, hogy ez igy egyszerre összejön, azzal nem nagyon lehetett előre számolni.
-
- Entrenador del Barça
Félre lettem értve...Én nem tartom rossznak sem Rafinhát, aki igen gólerős mostanság, sem Denist, aki elég jól lát a pályán. Én csak azt akartam érzékeltetni, hogy mindketten kb ugyanazon a szinten álló, sokra hivatott játékosok. De mivel az én véleményem szerint azonos szinten állnak, kicsit egymás elől lopják a játékidőt.
Alapvetően viszont a probléma ugyanaz, mint tavaly. Az MSN mögé, senki nem akar idejönni padozni. Paco jött, de szerintem ő is több játékidőre számított. Ney helyén Turan elég jól tolta, de csak akkor játszott, ha Ney sérült volt. Messi meg szintén lecserélhetetlen. Hiába volt az magyarázva, hogy bő a kerer, lesz rotáció, elől ha egészséges mindenki, és nincs eltiltás, akkor is az MSN kezd. Nyilván ők hárman brutálisan jók, de 5-6 rúgott gól után fél órával a vége előtt sem meri lehozni egyiket sem Lucho
Alapvetően viszont a probléma ugyanaz, mint tavaly. Az MSN mögé, senki nem akar idejönni padozni. Paco jött, de szerintem ő is több játékidőre számított. Ney helyén Turan elég jól tolta, de csak akkor játszott, ha Ney sérült volt. Messi meg szintén lecserélhetetlen. Hiába volt az magyarázva, hogy bő a kerer, lesz rotáció, elől ha egészséges mindenki, és nincs eltiltás, akkor is az MSN kezd. Nyilván ők hárman brutálisan jók, de 5-6 rúgott gól után fél órával a vége előtt sem meri lehozni egyiket sem Lucho
- palesz77
Itt meg kell azt is említeni azért, hogy a középpályán strukturális gondok is vannak alapból, és így, hogy az MSN nem villog, ez meg még jobban kijön. A középső középpályásaink pl szinte nem is passzolnak egymásnak - Businak igen -, nagyon nincs jól összerakva az a csapatrész, idén meg még védekezésben sem működik. Nyilván a személyes állomány is lehetne minőségibb, de ez olyan dolog, ami azért az edző felelőssége és feladata is.. Most is jött mindenkitől legalább 1 védelem mögé belőtt labda amúgy, és ha Ney nem akar mindenképp gólt szerezni, a Rafinha-Denis duó jó eséllyel összehozza a 3 pontot - bár amilyen formában volt Kameni, lehet megfogja Denis lövését.nagyatyesz írta: a középpályánk nagyon meggyengült, nincs kreatív ember ... Középen soknak érzem a 2 fiatal (Suarez, Rafinha) szerepét. Kicsit nekem olyannak tűnik mint tavaly a Sandro - Munir duó. Erőltettük mindkettőt, végül egyik sem vált be.
Lényeg a lényeg, ebből az állományból sokkal többet ki lehetne középen hozni szerintem, egyáltalán nem olyan szerencsétlen Denis és Rafinha, mint amennyire sokan beállítják őket. Persze együtt sokak még, de 2 rutintalan ifi ritkán szokott minőségi játékot szabni. Viszont ehhez kéne Lucho is, hogy valamit kitaláljon erre, de - részben - érthető okokból inkább az MSN-ben bízik szerintem, hogy ők megoldják majd ezeket a bajokat.
Neymar & Turan are the only players this season to have had to pay a fine of 200 euros each for arriving late to a training session. [sport]
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati