2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, de így elrontják a szép játékot. Persze nekik jobb, mint ha bekapnak 8gólt, de a nézőknek az jobban tetszene...Charlie írta:redlions írta:Te vagy a magyar csapatok nem ezt játszanád a Barca ellen? Inkább szorjanak meg 8cal?Charlie írta:Undorító csapat ez a Celtic,bunker focit játszanak.
C.
Nem erről van szó....Csak nem vagyok kibékülve ezzel a játékstílussal.Amúgy jóhogy ezt kell játrszania egy gyengébb csapatnak!
C.
redlions írta:Te vagy a magyar csapatok nem ezt játszanád a Barca ellen? Inkább szorjanak meg 8cal?Charlie írta:Undorító csapat ez a Celtic,bunker focit játszanak.
C.
Te vagy a magyar csapatok nem ezt játszanád a Barca ellen? Inkább szorjanak meg 8cal?Charlie írta:Undorító csapat ez a Celtic,bunker focit játszanak.
C.
Sztem Etoo fog kezdeni...Charlie írta:Most akkor mégis Eto'o kezd majd?Mert volt olyan hír mintha azt említették volna hogy lehet hogy Eto'o pihen a derbyre,vagyis arra az edzőmeccsreRijkaard mester megoldja a problémát
.
C.
boggabor írta:Gaspart nagyon szórta a pénzt sajnos,ha ez nem így történk akor vszínű nem kellene reklám a mezünkre!Hihetetlen árakat adott játékosokért,Geovanni&Rochemback ára ha jól emléxem már a csillagoseget verte!
C.
boggabor írta:Ez egy erdekes eset es kivancsian varom a tovabbi fejlemenyeket es bisztos vagyok benne, hogy lesz folytatas es az egyiknek tavoznia fog kelleni es valoszinuleg Henknek kell majd menie vegulis neki semi koze hoza, hogy a klub hogyan vasarol jatekost ha egy ujsag adja a penszt akkor ok adjak arrol meg nem tehet a vezetes, hogy az elodok rosszul gazdalkodtak foleg Gaspar 30M$ Petitert evszazad "uzlete"volt bar iden is voltak ilyen jo igazolasak Saviola kolcsonadasa Kluivert ingyen elengedese es Sylvinho igazolasa, de mindegy varom a hetfoi nyilatkozatokat mar ha lesznek nyilatkozatok.