Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem, hogy pont neked kellene gúnyolódnod ezzel a hazafisággal. A legtöbb külföldön élő magyarral ellentétben neked gondolom, nem sokat jelent, hogy magyarnak születtél. Részemről a vita lezárva.LG írta:Tudom..én nem is neked mondtam, hanem a 2 nagy "hazafinak"!Vito írta:OFF: én a részemről ironiának szántam
Tudom..én nem is neked mondtam, hanem a 2 nagy "hazafinak"!Vito írta:OFF: én a részemről ironiának szántam
Hazaárulásnak nevezik ezt a dolgot......antiimperialista írta:Nem szégyelled magad? Egy spanyol csapat játszik egy magyar válogatottnak szánt csapat ellen, és te azt írod, hogy "mi szórakoztatjuk a közönséget"? MI? Hát magyar vagy vagy spanyol??? Ez a legnagyobb szégyen. Bár kíváncsi lennék, hányan vélekednének ugyanígy, ha a Barca játszott volna...Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
Nem szégyelled magad? Egy spanyol csapat játszik egy magyar válogatottnak szánt csapat ellen, és te azt írod, hogy "mi szórakoztatjuk a közönséget"? MI? Hát magyar vagy vagy spanyol??? Ez a legnagyobb szégyen. Bár kíváncsi lennék, hányan vélekednének ugyanígy, ha a Barca játszott volna...Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
Az tényleg jó.De szerintem Vincze is lehetne kezdő az Argentinok elenLG írta:Sztem Priskinnek kellene lennie a kezdo csatárnak, nagyon jo az a kolok, sztem elobb-utobb kulfolfre fog igazolni!
És azon gondolkodtatok már, h mivel kiválósága volt Puskás Ferenc a magyar válogatottnak, ezért lehetne csinálni egy Magyar Válogatott-Puskás Ferenc Válogatott meccset?LG írta:Perxe h megérdemli, csak a Barcában is voltak kiválo magyar labdarugok, ezért 1x a Barca ellen is csinálhatnának hasonlo meccset, értedColin írta:De kben szted Puskás ferenc, a XX. század focistája aki 84 válogatott meccsen 83 gólt rug nem érdemli meg?retek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala László Válogatott - Barca meccset
Perxe h megérdemli, csak a Barcában is voltak kiválo magyar labdarugok, ezért 1x a Barca ellen is csinálhatnának hasonlo meccset, értedColin írta:De kben szted Puskás ferenc, a XX. század focistája aki 84 válogatott meccsen 83 gólt rug nem érdemli meg?retek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala László Válogatott - Barca meccset
De kben szted Puskás ferenc, a XX. század focistája aki 84 válogatott meccsen 83 gólt rug nem érdemli meg?retek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala László Válogatott - Barca meccset
wáw! Nem mondod? Ott is én mondtam el neked, h mi az ábra...Kitfisto írta:Én azért bevallom egy kicsit szurkolok Messinek.
Egyébként ezt a Ronaldinhos témát már megbeszéltük a sehova nem tartozik topicban.
Kár, h Kubala Laci játszott a Barcában, de ne zavartasdd magad...Kitfisto írta:Hát kimennék az biztosretek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala János Válogatott - Barca meccset
Hát kimennék az biztosretek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala János Válogatott - Barca meccset