2005.08.15. 09:03:00
Azért ez nem hazaárulás. Csak szégyenteljes. Meg az is, hogy a Colin srác ilyeneket írt, hogy a magyarok így meg a magyarok úgy... És ezt nem azért írom, mert ő a Madridnak szurkol, bárkinek ugyanezt írtam volna a Barca-fanok közül is.
Egyébként nekem nagyon nagy csalódás volt az, ahohy Loddá összeállította a kezdőcsapatot. Hülyeség volt ennyi debrecenit berakni, mert - anélkül, hogy bántani akarnám őket, hiszen most egyértelműen a Loki a legjobb magyar csapat - ők sajnos Sándor Tobe nélkül nem sokat érnek, és ez bebizonyosodott tegnap is. A második félidőben látott csapat viszont igencsak jó volt.
Vincze Ottó oly sok kiábrándító válogatottbeli teljesítmény után tegnap pazarul sepregetett. Priskin és Kenesei jók voltak, Torgi remekül tartotta a labdát, és helyzetbe is került. Nagyon nagy kár, hogy azokat nem tudta kihasználni. Ja, Botrányos is jó volt, kár, hogy a helyzetét elszúrta. Vadóczot szívesen látnám a nagyválogatottban is, nagyon elegánsan és jól játszik, rengeteg labdát összeszedett.
És még valami: nem akarok a bíróval jönni, de szerintem Merk csinált egy-két hülyeséget, pl. amikor baptista ellökte Ottót, és nem fújt, mi pedig gólt kaptunk belőle. Vagy említhetném Gravesent, aki minden közelébe kerülőt összetört, és nem kapott sárgát, amikor Torgi meg becsúszva szerelt, egyből kapott egyet - jogtalanul.