MAGYAR VÁLOGATOTT
-
- Llegenda del Barça
mindegy, nem akarom megdobálni szarral. az vesse rá az első követ, aki a palasz padjáról jobban nyomná.
arról nem is beszélve, h ez egy ú.n. 'gálameccs' volt ugye, aminek szakmailag semmi jelentősége.
arról nem is beszélve, h ez egy ú.n. 'gálameccs' volt ugye, aminek szakmailag semmi jelentősége.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Én bírom Torgit, de nem ezért fogom most védeni. Az első helyzeténél okos megoldást választott, mert Casillas már nagyon közel volt hozzá, csak sajnos túlságosan is a labda alá pörgetett. A másodiknál meg a magyar csatárok 90%-a kapura sem lőtt volna, ő pedig igen jól megelőzte a védőt. Persze a kipattanónál emelés helyett sokkal szerencsésebb lett volna, ha pl. beletalpal a ladbába, az úgy elpattoghatott volna a Casillas lába mellett...
Emellett meg a ladbák nagy részét nagyon jól megtartotta és megjátszotta. Sok sikert neki a Panában!
Emellett meg a ladbák nagy részét nagyon jól megtartotta és megjátszotta. Sok sikert neki a Panában!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Hmm... Közönségszórakoztatás. A közönség szórakozott, de nem a Real játékából kifolyólag. Nekünk volt több jó akciónk is a 2. félidőben, de Torghelle mindet elbaltázta.
Zidane labdája meg nem beadás volt, hanem ráemelte a kapura, csak Fülöp beleért.
A Real fáradt csapat benyomását keltette, ami érthető is a felkészülési időszak után. De nem azért hívták ide őket, hogy lelazsálják az egész meccset. Bár azt ennyiből is le lehetett szűrni, hogy a védelem megint elég gólképes lesz
Gravesent mi le kellett volna küldeni. Ugyanazt csinálta, mint Keane a Loki ellen.
Ronaldo - a gólján kívül ért labdába a meccsen?
Zidane - nagyképű volt egész meccsen - de mire fel?
Zidane labdája meg nem beadás volt, hanem ráemelte a kapura, csak Fülöp beleért.
A Real fáradt csapat benyomását keltette, ami érthető is a felkészülési időszak után. De nem azért hívták ide őket, hogy lelazsálják az egész meccset. Bár azt ennyiből is le lehetett szűrni, hogy a védelem megint elég gólképes lesz

Gravesent mi le kellett volna küldeni. Ugyanazt csinálta, mint Keane a Loki ellen.
Ronaldo - a gólján kívül ért labdába a meccsen?
Zidane - nagyképű volt egész meccsen - de mire fel?
Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
védte a bíró a margitot, ez egyértelmű. torghellének viszont nehezen bocsájtom meg, h kétszer jöttem vissza miatta a plafonról, a semmiért... kicsit jobban figyehetett volna. na mindegy, remélem, a panában kezdő lesz, sokkal többet fog játszani, abból csak profitálhat a válogatott.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Nem hiszem, hogy pont neked kellene gúnyolódnod ezzel a hazafisággal. A legtöbb külföldön élő magyarral ellentétben neked gondolom, nem sokat jelent, hogy magyarnak születtél. Részemről a vita lezárva.LG írta:Tudom..én nem is neked mondtam, hanem a 2 nagy "hazafinak"!Vito írta:OFF: én a részemről ironiának szántam
Kár h Boor orra eltort, hiszen amíg a pályán volt, o volt talán a legjobb!
-
- Director del Fútbol
Azért ez nem hazaárulás. Csak szégyenteljes. Meg az is, hogy a Colin srác ilyeneket írt, hogy a magyarok így meg a magyarok úgy... És ezt nem azért írom, mert ő a Madridnak szurkol, bárkinek ugyanezt írtam volna a Barca-fanok közül is.
Egyébként nekem nagyon nagy csalódás volt az, ahohy Loddá összeállította a kezdőcsapatot. Hülyeség volt ennyi debrecenit berakni, mert - anélkül, hogy bántani akarnám őket, hiszen most egyértelműen a Loki a legjobb magyar csapat - ők sajnos Sándor Tobe nélkül nem sokat érnek, és ez bebizonyosodott tegnap is. A második félidőben látott csapat viszont igencsak jó volt.
Vincze Ottó oly sok kiábrándító válogatottbeli teljesítmény után tegnap pazarul sepregetett. Priskin és Kenesei jók voltak, Torgi remekül tartotta a labdát, és helyzetbe is került. Nagyon nagy kár, hogy azokat nem tudta kihasználni. Ja, Botrányos is jó volt, kár, hogy a helyzetét elszúrta. Vadóczot szívesen látnám a nagyválogatottban is, nagyon elegánsan és jól játszik, rengeteg labdát összeszedett.
És még valami: nem akarok a bíróval jönni, de szerintem Merk csinált egy-két hülyeséget, pl. amikor baptista ellökte Ottót, és nem fújt, mi pedig gólt kaptunk belőle. Vagy említhetném Gravesent, aki minden közelébe kerülőt összetört, és nem kapott sárgát, amikor Torgi meg becsúszva szerelt, egyből kapott egyet - jogtalanul.
Egyébként nekem nagyon nagy csalódás volt az, ahohy Loddá összeállította a kezdőcsapatot. Hülyeség volt ennyi debrecenit berakni, mert - anélkül, hogy bántani akarnám őket, hiszen most egyértelműen a Loki a legjobb magyar csapat - ők sajnos Sándor Tobe nélkül nem sokat érnek, és ez bebizonyosodott tegnap is. A második félidőben látott csapat viszont igencsak jó volt.
Vincze Ottó oly sok kiábrándító válogatottbeli teljesítmény után tegnap pazarul sepregetett. Priskin és Kenesei jók voltak, Torgi remekül tartotta a labdát, és helyzetbe is került. Nagyon nagy kár, hogy azokat nem tudta kihasználni. Ja, Botrányos is jó volt, kár, hogy a helyzetét elszúrta. Vadóczot szívesen látnám a nagyválogatottban is, nagyon elegánsan és jól játszik, rengeteg labdát összeszedett.
És még valami: nem akarok a bíróval jönni, de szerintem Merk csinált egy-két hülyeséget, pl. amikor baptista ellökte Ottót, és nem fújt, mi pedig gólt kaptunk belőle. Vagy említhetném Gravesent, aki minden közelébe kerülőt összetört, és nem kapott sárgát, amikor Torgi meg becsúszva szerelt, egyből kapott egyet - jogtalanul.
Tudom..én nem is neked mondtam, hanem a 2 nagy "hazafinak"!Vito írta:OFF: én a részemről ironiának szántam

Nehogy most ezen mennyen a vita, ugyanmá...maradjatok 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hazaárulásnak nevezik ezt a dolgot......antiimperialista írta:Nem szégyelled magad? Egy spanyol csapat játszik egy magyar válogatottnak szánt csapat ellen, és te azt írod, hogy "mi szórakoztatjuk a közönséget"? MI? Hát magyar vagy vagy spanyol??? Ez a legnagyobb szégyen. Bár kíváncsi lennék, hányan vélekednének ugyanígy, ha a Barca játszott volna...Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
in to exile
-
- Director del Fútbol
Nem szégyelled magad? Egy spanyol csapat játszik egy magyar válogatottnak szánt csapat ellen, és te azt írod, hogy "mi szórakoztatjuk a közönséget"? MI? Hát magyar vagy vagy spanyol??? Ez a legnagyobb szégyen. Bár kíváncsi lennék, hányan vélekednének ugyanígy, ha a Barca játszott volna...Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
-
Az tényleg jó.De szerintem Vincze is lehetne kezdő az Argentinok elenLG írta:Sztem Priskinnek kellene lennie a kezdo csatárnak, nagyon jo az a kolok, sztem elobb-utobb kulfolfre fog igazolni!

in to exile
Sztem Priskinnek kellene lennie a kezdo csatárnak, nagyon jo az a kolok, sztem elobb-utobb kulfolfre fog igazolni!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
És azon gondolkodtatok már, h mivel kiválósága volt Puskás Ferenc a magyar válogatottnak, ezért lehetne csinálni egy Magyar Válogatott-Puskás Ferenc Válogatott meccset?LG írta:Perxe h megérdemli, csak a Barcában is voltak kiválo magyar labdarugok, ezért 1x a Barca ellen is csinálhatnának hasonlo meccset, értedColin írta:De kben szted Puskás ferenc, a XX. század focistája aki 84 válogatott meccsen 83 gólt rug nem érdemli meg?retek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala László Válogatott - Barca meccset

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Perxe h megérdemli, csak a Barcában is voltak kiválo magyar labdarugok, ezért 1x a Barca ellen is csinálhatnának hasonlo meccset, értedColin írta:De kben szted Puskás ferenc, a XX. század focistája aki 84 válogatott meccsen 83 gólt rug nem érdemli meg?retek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala László Válogatott - Barca meccset

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A meccsről:
Nem kell túlértékelni!
1, Azért a Real valamennyire visszafogottan játszott! Gondolom senki sem akar lesérülni a bajnoki rajtra....
2, A Lothar sokkal sűrűben cserélgetett.... Frissebek voltak a magyar játékosok, de hasonló pályán töltött idővel nagy gáz is lehet....
Bocs, ha valakinek nem tetszik, de lássuk reálisan a dolgokat.
Nem kell túlértékelni!
1, Azért a Real valamennyire visszafogottan játszott! Gondolom senki sem akar lesérülni a bajnoki rajtra....
2, A Lothar sokkal sűrűben cserélgetett.... Frissebek voltak a magyar játékosok, de hasonló pályán töltött idővel nagy gáz is lehet....
Bocs, ha valakinek nem tetszik, de lássuk reálisan a dolgokat.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Capitá del Barça
De kben szted Puskás ferenc, a XX. század focistája aki 84 válogatott meccsen 83 gólt rug nem érdemli meg?retek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala László Válogatott - Barca meccset
REAL MADRID C. DE F.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
wáw! Nem mondod? Ott is én mondtam el neked, h mi az ábra...Kitfisto írta:Én azért bevallom egy kicsit szurkolok Messinek.
Egyébként ezt a Ronaldinhos témát már megbeszéltük a sehova nem tartozik topicban.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kár, h Kubala Laci játszott a Barcában, de ne zavartasdd magad...Kitfisto írta:Hát kimennék az biztosretek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala János Válogatott - Barca meccset
-
Hát kimennék az biztosretek írta:Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala János Válogatott - Barca meccset

in to exile
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ennyi erővel legközelebb pedig csinálhatnának Kubala László Válogatott - Barca meccset 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára retek 2005.08.14. 22:36:56-kor.
Milinte te szemét, tipszmikszűté??