Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nem tudok katalánul, de ami késik nem múlik, valahol megvan magyarul is ha megtalálom felrakom. Egyébként a honlap szerkesztöi között van aki le tudja fordítani, ha szépen kérjük Öket akkor talán megteszik nekünk... Lécci lécci valaki.....HAnonymus írta:Magyarra fordítva tudnád esetleg?BarcaJanko írta:Ezt játszák a "Szentélyben" minden meccs elQtt és után, a BARCA himnusza.Bodi írta:Megkérdezhetem,hogy az aláírásod szövege micsoda?Kösz
Hát boci de a reáltól én csak hányni tudok és akkor is B*ZI reál!!!Boixos írta:kellemetlen érzetet nyújtó, nem tiszta, hulladékszerű szerencsével bíró, falloszimádó, kancsójellegű reál!eszter21 írta:Na ilyeneket nem kéne írni. Azzal vagyunk például intelligensennek, hogy nem trágár szavakkal szidjuk a Realt...Zsolti írta:B*zi reál!
na, ennél szebben nem bírtam leírni a véleményemet róluk
kellemetlen érzetet nyújtó, nem tiszta, hulladékszerű szerencsével bíró, falloszimádó, kancsójellegű reál!eszter21 írta:Na ilyeneket nem kéne írni. Azzal vagyunk például intelligensennek, hogy nem trágár szavakkal szidjuk a Realt...Zsolti írta:B*zi reál!
Ez nem intelligens hozzászólás....Zsolti írta:B*zi reál!
Tényleg így van,nemtom miért de igen.És valahogy az egész csapat inteligensebb,én azt látom,hogy aki nem Madrid drukker az alapból utálja a Realt,nekem pl van sok Valencia drukker haverom,és mind1-ik utálja a Real-t,a Barca-t viszont egyik sem....eszter21 írta:A Barça drukkerek sokkal intellligensebbek a madridosoknál. Nem tudom mért, de ez így van...
ez vicces.Ennél már csak az a viccesebb amikor mondtam egyik oszt. társamnak,hogy Owen gólt lőtt.erre ő:Miért Owen a reálban jáccik???redlions írta:Nekem is ez jutott eszembe a "Guithy'-ról!Charlie írta:Véletlenül bekeveredtem egy másik fórumon,egy reál madrid topikba.Jót nevettem,ezért megosztom veletek![]()
Kedves reál drukker pajtás,Guti nevét hogy írja le....."Guithy"
Mondom ez sztár.Gratulálok.
C.
Szerintem egy hasonló nevű franciára gondolt, s irigykedik, meg szeretnéha a csapatába játszana
Nekem is ez jutott eszembe a "Guithy'-ról!Charlie írta:Véletlenül bekeveredtem egy másik fórumon,egy reál madrid topikba.Jót nevettem,ezért megosztom veletek![]()
Kedves reál drukker pajtás,Guti nevét hogy írja le....."Guithy"
Mondom ez sztár.Gratulálok.
C.
Szerintem egy hasonló nevű franciára gondolt, s irigykedik, meg szeretnéha a csapatába játszana
Szórakozni jársz oda? Egészségedre.Pedro írta:1-2 idióta madridos olyanokat ír a honlapjukon,hogy az ember esze megáll: szerintük - há' már hogy is persze - biztos valami - idézem - "buzibarszás" telefonált, mer' nekik (nekünk) jó az 1-1, s hogy a Dagi így sajnos nem tudott 5 gólt vágni, pedig tervezte
.Nevetséges...