Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem jönne be hosszútávon.... Eto'o ott van jó helyen, Maxi meg inkább erőcsatár.Tincho írta:Én se játszatnám sokat Giuly-t, inkább azt tenném, hogy oda tenném Eto'o-t, és előre Maxi Lópezt, pár meccsen ki lehetne próbálni és ha bejön, akkor sokszor így játszatni a csapatot. Azért gondolom így, mert Eto'o nem csak a góllövéshez ért, hanem a társak kiszolgálásához is!
...huuu...ez nagyon nagy!!!Enrique írta:Mind1, cserének tökéletes lesz. Ezquerro cseréjének..![]()
![]()
Sztem Monacóban szívesen látnák vissza, meg egy spanyol középszíntű csapatban is simán eljátszana. Joaquin-ra pedig tényleg nincs semmi szükség, itt van Messi, ha akarnánk akkor se igazán jönne mert Joaquin azon kevés játékosok közé tartozik aki a reálban akar játszani.Enrique írta:Te mennyit adnál érte? Vagyis van 1általán olyan csapat, amelyik adna érte pénzt.. ?!Badi írta:másfél év vanév végén valamit kezdeni kell vele. remélem inkább pénz csinálunk belőle
![]()
Szerintem nincs, vagyis nem sok..![]()
Hoákín nem kell, felesleges. Hova?
Te mennyit adnál érte? Vagyis van 1általán olyan csapat, amelyik adna érte pénzt.. ?!Badi írta:másfél év vanév végén valamit kezdeni kell vele. remélem inkább pénz csinálunk belőle
![]()
PontosanBodi írta:Giuly-nek még másfél év van hátra a szerződéséből???